Daniel Hope: BİFO ile çalışmak benim için çok şey ifade ediyor
Daniel Hope: BİFO ile çalışmak benim için çok şey ifade ediyor Daniel Hope, geçmişte Türkiye'de pek çok kez sahne almış, dünyanın en önemli keman virtüözlerinden biri. Baroktan çağdaş müziğe farklı bestecilerin eserlerini yorumladığı albümleriyle ECHO Ödülü'nü de kazanan Daniel Hope, geçtiğimiz hafta yeniden İstanbul'daydı. Pandemi şartlarında gerçekleşen kayıtta Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın eşlik ettiği performans sergileyen Daniel Hope ile müzikal yolculuğu ve projeleri hakkında konuştuk.
16.03.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat etkinlikleri yeni sezonda ücretsiz
Borusan Sanat etkinlikleri yeni sezonda ücretsiz Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2020-2021 konser sezonuna 15 Ekim Perşembe akşamı 19.00’da Borusan Klasik radyodan canlı yayınlanacak Açılış Konseri’yle başlıyor. Borusan Sanat bu sezon da toplulukları ve birbirinden başarılı konuk solistleriyle beraber, hız kesmeden; çevrimiçi ve canlı yayınlarla izleyicilerine ulaşmaya devam edecek.
13.10.2020 Kültür Sanat
Kemanın dâhi ismi Daniel Hope  İş Sanat’ta
Kemanın dâhi ismi Daniel Hope İş Sanat’ta Ödüllü İngiliz keman virtüözü Daniel Hope, İş Sanat’ta Paris Oda Orkestrası ile Vivaldi, Şostakoviç ve Mozart’tan eserler seslendirecek
7.03.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri