Daraldı

Daraldı

Son dakika Daraldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Daraldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Daraldı haber sayfamızda...

Daraldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.430 daraldı haberi bulunmuştur.
Avdagiç’ten 'dezenflasyon programı' açıklaması
Avdagiç’ten 'dezenflasyon programı' açıklaması İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Yabancı yatırımcının Türkiye’nin uyguladığı dezenflasyon programının süreceğine olan inancı seçimlerin ardından daha da pekişecektir ve diğer kredi derecelendirme kuruluşlarından da not artışları gelecektir" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Hastaneden fotoğraflarını paylaşarak yaşadığı süreci anlatan Munn, tüm kadınları meme kanserine karşı uyardı.
15.03.2024 Cadde
Almanya'nın imalat sektörü siparişleri azaldı
Almanya'nın imalat sektörü siparişleri azaldı Almanya'nın imalat sektöründe siparişler bir önceki ay yaşanan güçlü artışın etkisiyle, analistlerin beklentilerinin üzerinde bir gerileme gösterdi.
7.03.2024 Uzmanpara
Çin'de imalat sektörü aktivitesi geriledi
Çin'de imalat sektörü aktivitesi geriledi Çin'de Ulusal İstatistik Bürosu'nun anketine göre Çin'in imalat sektörü faaliyeti şubat ayında üst üste beşinci ay daraldı ve fabrika sahiplerinin sipariş almakta zorlandıkları görüldü.
1.03.2024 Uzmanpara
Deniz Akel: Eskiden bütçeler güzeldi
Deniz Akel: Eskiden bütçeler güzeldi Arnavut Kaldırımı', 'Hovarda', 'Ah Yandım', 'Eğlen Güzelim' gibi şarkıların kliplerini çeken başarılı yönetmen Deniz Akel, son dönemdeki klipleri değerlendirdi. Biz "Arnavut Kaldırımı" klibine sadece 2 aya yakın masa çalışması yaptık diyen Akel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.02.2024 Cadde
CHP'de tedirginlik: Rahat kazanılacak yerler riske girdi!
CHP'de tedirginlik: Rahat kazanılacak yerler riske girdi! Aday belirleme ve işbirliği konularında hatalar yapıldığını vurgulayan deneyimli CHP’liler garanti yerlerin de riskli hale geldiğini belirterek “İstanbul başa baş, İzmir’de makas daraldı, Eskişehir banko değil, Antalya iyi gözükmüyor. Oyumuzun yükseldiği bir yer yok” diyor.
25.02.2024 Gündem
Alman ekonomisi 4. çeyrekte daraldı
Alman ekonomisi 4. çeyrekte daraldı Alman ekonomisi 4. çeyrekte yüzde 0,3 daraldı.
23.02.2024 Uzmanpara
Almanya'da imalat sektörü daraldı
Almanya'da imalat sektörü daraldı Almanya'nın imalat sektöründeki daralma şubat ayında beklenmedik bir şekilde derinleşirken, hizmet sektörü faaliyeti iyileşti.
22.02.2024 Uzmanpara
İngiltere ekonomisi resesyona girdi
İngiltere ekonomisi resesyona girdi İngiltere ekonomisi 2023'ün ikinci yarısında resesyona girdi.
15.02.2024 Uzmanpara
Japon ekonomisi daraldı
Japon ekonomisi daraldı Japonya, 2023 yılının sonunda beklenmedik bir şekilde resesyona girdi ve dünyanın üçüncü büyük ekonomisi olma unvanını Almanya'ya kaptırdı.
15.02.2024 Uzmanpara
Çin'de imalat sektörü aktivitesi daraldı
Çin'de imalat sektörü aktivitesi daraldı Çin'de imalat sektörü aktivitesi daralmaya devam etti, ancak bileşik PMI 4 ayın en yüksek seviyesine çıktı.
31.01.2024 Uzmanpara
Fransa tahvil ihracı için bankalara yetki verdi
Fransa tahvil ihracı için bankalara yetki verdi Fransa Haziran 2049 vadeli tahvil ihracı için bankalara yetki verdi.
15.01.2024 Uzmanpara
Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi geriledi
Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi geriledi Euro Bölgesi’nde sanayi üretimi kasımda aylık ve yıllık bazda düşüş gösterdi.
15.01.2024 Uzmanpara
Almanya ekonomisi 2023 yılında daraldı
Almanya ekonomisi 2023 yılında daraldı Almanya ekonomisi 2023 yılında tüketici harcamalarını sıkıştıran yüksek enflasyon ve ülkenin zayıf küresel talepten zarar gören sanayi modelinin de etkisiyle daraldı.
15.01.2024 Uzmanpara
İngiltere ekonomisi kasımda büyüdü
İngiltere ekonomisi kasımda büyüdü İngiltere ekonomisi kasım ayında %0,3 büyüdü, sanayi üretimi yıllık bazda daraldı.
12.01.2024 Uzmanpara
SSK ve Bağkur emeklileri dikkat! 3 ekonomist cevapladı, işte masadaki en düşük emekli maaşı
SSK ve Bağkur emeklileri dikkat! 3 ekonomist cevapladı, işte masadaki en düşük emekli maaşı Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni dönem zammı aralık ayı verisinin açıklanması ile birlikte belli oldu. SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 37.57 oranında zammı şimdiden hak etmiş oldular. Ancak asgari ücrete yüzde 49 oranında zam yapıldı. Memur ve memur emeklileri de toplu sözleşmeden doğan farkları ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam aldılar. SSK ve Bağkur emeklilerine ilave artış yapılacak mı? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
Yumurta kabuğunu ihracatla kırıyor!
Yumurta kabuğunu ihracatla kırıyor! Rusya, tavuk yumurtası ithalatında gümrük vergisini sıfırladı. Halen 39 ülkeye yumurta ihraç eden Türkiye’nin Rusya’ya yumurta satacak olmasıyla bu sektöre AB kapılarının da aralanması bekleniyor.
5.01.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: En düşük emekli maaşı kaç lira oldu?
Enflasyon rakamları açıklandı! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: En düşük emekli maaşı kaç lira oldu? Milyonlarca emeklinin gözü kulağı en düşük emekli maaşındaydı. enflasyon rakamları açıklandı. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira oldu? Ekonomistler tahminlerini paylaştı
3.01.2024 Ekonomi
Son dakika: Memur ve emeklilerin beklediği açıklama geldi! Kim ne kadar maaş alacak?
Son dakika: Memur ve emeklilerin beklediği açıklama geldi! Kim ne kadar maaş alacak? Asgari ücrete gelen yüzde 49’luk zammın ardından, gözlerin çevrildiği enflasyon verisi açıklandı. 2023 yılı enflasyonuyla birlikte memur ve emeklilerin zam oranı da belli oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Çin'in imalat faaliyeti daraldı
Çin'in imalat faaliyeti daraldı Çin'in imalat faaliyeti aralık ayında art arda üçüncü ayda da daralmaya işaret etti.
1.01.2024 Uzmanpara
İş dünyasından asgari ücret önerisi! Bölgesel asgari ücret mümkün mü?
İş dünyasından asgari ücret önerisi! Bölgesel asgari ücret mümkün mü? Asgari ücrete zam pazarlığında sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü kez toplanacak ve 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Zam pazarlığı öncesi ise iş dünyasından asgari ücret önerisi geldi. Peki asgari ücrette en güçlü beklenti ne? Bölgesel asgari ücret uygulanabilir mi? İşte detaylar...
25.12.2023 Ekonomi
İngiltere ekonomisi üçüncü çeyrekte daraldı
İngiltere ekonomisi üçüncü çeyrekte daraldı İngiltere ekonomisi üçüncü çeyrekte hafif bir daralma yaşadı.
22.12.2023 Uzmanpara
Otobüslerde yeni dönem! Uygulama 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Otobüslerde yeni dönem! Uygulama 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı.
18.12.2023 Haberler
Otobüslerde yeni dönem! Uygulama 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Otobüslerde yeni dönem! Uygulama 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı.
18.12.2023 Ekonomi
Almanya'da ekonomik aktivite yavaşladı
Almanya'da ekonomik aktivite yavaşladı Almanya'da ekonomik aktivite hizmet sektöründeki daralmanın etkisiyle aralık ayında da yavaşladı.
15.12.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Daraldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.