David Luiz

David Luiz

Son dakika David Luiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan David Luiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan David Luiz haber sayfamızda...

David Luiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 481 david luiz haberi bulunmuştur.
Beşiktaş, kulübün kasasını düşündü! Maliyet yüzünden Bailly
Beşiktaş, kulübün kasasını düşündü! Maliyet yüzünden Bailly Beşiktaş, Eric Bailly transferinde kasasını düşündü. Siyah-beyazlılar, Nino ve David Luiz’den maliyetleri nedeniyle vazgeçerken, tecrübeli oyuncuyla yıllık 2,5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandı.
7.09.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan David Luiz atağı! Yönetici açıkladı: Her konuda anlaşma sağladık
Beşiktaş'tan David Luiz atağı! Yönetici açıkladı: Her konuda anlaşma sağladık Beşiktaş’ta transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala stoperde rota Brezilyalı futbolcu David Luiz’e döndü.
3.09.2023 Beşiktaş
Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı
Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı Süper Lig'de bu sezon oldukça kötü bir başlangıç yapan ve 3 maçın 3'ünü de kaybeden, gol yollarında da etkisiz kalan Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.
3.09.2023 Basaksehir
Fenerbahçe'de veda vakti! Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular
Fenerbahçe'de veda vakti! Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig ve Avrupa'da fırtına gibi esen Fenerbahçe'de Ocak ayında bazı isimlerle yollar ayrılabilir. Sarı-lacivertlilerin deneyimli oyuncusu ile yollar ayrılıyor. Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular.
9.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un ustalık eseri Ferdi Kadıoğlu! Serdar Aziz dikkat çekti
Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un ustalık eseri Ferdi Kadıoğlu! Serdar Aziz dikkat çekti Kariyeri boyunca Bruno Fernandes, Axel Witsel, Darwin Nunez, Matic, David Luiz, Enzo Perez, Di Maria, Ruben Dias gibi isimlerin parlamasını sağlayan Jorge Jesus, F.Bahçe’de de Ferdi Kadıoğlu’nu büyük bir yıldıza dönüştürüyor.
9.11.2022 Fenerbahçe
Yıldız oyuncuya büyük övgü: Jesus'tan formayı aldı dolaba kilitledi!
Yıldız oyuncuya büyük övgü: Jesus'tan formayı aldı dolaba kilitledi! Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Sarı Lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler kullanırken Jesus'tan formayı kaptığını ve formayı artık kaybetmeyeceğini ifade etti.
19.09.2022 Fenerbahçe
Şampiyonluk oranları güncellendi! İşte Süper Lig'in favorisi
Şampiyonluk oranları güncellendi! İşte Süper Lig'in favorisi Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7. haftanın ardından şampiyonluk oranları açıklandı.
19.09.2022 Süper Lig
Melo ve David Luiz birbirine girdi! Kırmızı kartlar havada uçuştu
Melo ve David Luiz birbirine girdi! Kırmızı kartlar havada uçuştu Brezilya Ligi'nde Flamengo ile Fluminense karşı karşıya geldi. Müsabakaya damga vuran olay ise Felipe Melo ile David Luiz arasında yaşanan kavga oldu. Dev mücadelede kırmızı kartlar havada uçuştu.
19.09.2022 Futbol
Şoke eden haber! Yıldız futbolcu viral hepatite yakalandı
Şoke eden haber! Yıldız futbolcu viral hepatite yakalandı Brezilya'da oynanan Sao Paulo - Flamengo maçında şoke eden bir gelişme yaşandı. 35 yaşındaki stoper David Luiz'in viral hepatit nedeniyle karşılaşmayı yarıda bıraktığı belirtildi. Brezilya basını şoke eden haberi duyurdu.
25.08.2022 Dünyadan Futbol
'Berisha'nın başına talih kuşu kondu'
'Berisha'nın başına talih kuşu kondu' Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de transfer politikası da netleşti. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, geçtiğimiz yıl istenileni veremeyen Berisha hakkında çarpıcı bir yazıya imza attı.
2.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer için anlaştı! Şoke eden sakatlık, ağlayarak çıktı
Fenerbahçe transfer için anlaştı! Şoke eden sakatlık, ağlayarak çıktı Fenerbahçe’nin transfer için anlaşma sağladığı Bruno Henrique’den kötü haber geldi. Brezilyalı futbolcu, Flamengo’nun Cuiaba ile oynadığı müsabakada sakatlanarak oyundan alındı.
16.06.2022 Fenerbahçe
ÖZEL - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus oldu! Portekiz basını MİLLİYET için yazdı
ÖZEL - Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus oldu! Portekiz basını MİLLİYET için yazdı Fenerbahçe Kulübü, Jorge Jesus'la teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladı. Portekiz basınının önde gelen haber kuruluşlarından A Bola TV Genel Koordinatörü Luis Mateus, 67 yaşındaki teknik direktörü MİLLİYET için kaleme aldı. İşte detaylar...
2.06.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un transferini Portekizli muhabir duyurdu! 'F.Bahçe'ye onunla gidiyor'
Jorge Jesus'un transferini Portekizli muhabir duyurdu! 'F.Bahçe'ye onunla gidiyor' Fenerbahçe'de son dakika transferi... Yeni sezonda hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma mücadelesi verecek Fenerbahçe, aynı zamanda elindeki potansiyelli yıldızları da parlatmaya çalışacak. Jorge Jesus ise bu konudaki uzmanlığıyla şimdiden heyecan yaratıyor, geçmiş örnekler gelecek adına umut veriyor. Öte yandan A Bola muhabiri Irene Palma, Jorge Jesus’un ilk transfer hedefini de açıkladı. İşte detaylar...
28.05.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'tan Brezilya basınına bomba açıklama! 'Orada çalışmak isterim'
Jorge Jesus'tan Brezilya basınına bomba açıklama! 'Orada çalışmak isterim' Son dakika... Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus için flaş bir iddia gündeme geldi. Başkan Ali Koç'un Lizbon'da bir görüşme gerçekleştirdiği ünlü teknik adam Brezilya basınına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve geleceği için kesin tarih verdi.
5.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Vitor Pereira için olay ayrılık iddiası! Yeni takımını duyurdular
Fenerbahçe'de Vitor Pereira için olay ayrılık iddiası! Yeni takımını duyurdular Fenerbahçe lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kalırken performansı tartışma konusu olan Vitor Pereira ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Brezilya basını, Portekizli hocanın Flamengo ile anlaştığını duyurdu
15.12.2021 Fenerbahçe
Transfer | David Luiz resmen Flamengo'da
Transfer | David Luiz resmen Flamengo'da Adana Demirspor'un uzun süre istediği David Luiz, ülkesi Brezilya'nın Flamengo takımına transfer oldu.
12.09.2021 Futbol
Son dakika haberi: David Luiz, Flamengo'ya transfer oldu
Son dakika haberi: David Luiz, Flamengo'ya transfer oldu Flamengo, Brezilyalı futbolcu David Luiz'i kadrosuna kattı.
11.09.2021 Futbol
Son dakika haberi: Murat Sancak'tan transfer itirafı! Balotelli sözleri
Son dakika haberi: Murat Sancak'tan transfer itirafı! Balotelli sözleri Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig ekibinin gündemine dair açıklamalarda bulundu.
9.09.2021 Adana Demirspor
Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'in ardından bir fırsat transferi daha! Dünya yıldızı isim
Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'in ardından bir fırsat transferi daha! Dünya yıldızı isim Süper Lig devlerinden Beşiktaş, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminde kadrosuna önemli isimleri dahil etti. Siyah-beyazlılar son olarak Barcelona'dan Miralem Pjanic'i kiraladı. Beşiktaş'ın transfer gündemiyle ilgili flaş bir isim ortaya atıldı. İşte o isim...
5.09.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi: Avrupa'da transfer dönemi kapandı! Bu yıldızlar boşta kaldı...
Son dakika haberi: Avrupa'da transfer dönemi kapandı! Bu yıldızlar boşta kaldı... Avrupa'da birçok ülkede transfer dönemi sona erdi. Transfer döneminin Avrupa'da kapanmasıyla birçok yıldız isim boşta kaldı. İşte detaylar...
2.09.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: David Luiz, Flamengo'ya transfer oluyor
Son dakika haberi: David Luiz, Flamengo'ya transfer oluyor Son olarak Arsenal forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz, Flamengo'ya transfer oluyor. 35 yaşındaki futbolcunun adı transfer döneminde Fenerbahçe ve Adana Demirspor ile anılıyordu.
21.08.2021 Süper Lig
David Luiz'den transfer açıklaması
David Luiz'den transfer açıklaması İngiltere Premier Lig'de son olarak Arsenal'de forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan 34 yaşındaki David Luiz, İngiliz Daily Mail Gazetesi'ne çarpıcı bir röportaj verdi.
13.08.2021 Dünyadan Futbol
Beşiktaş, David Luiz ile pazarlık halinde!
Beşiktaş, David Luiz ile pazarlık halinde! Beşiktaş, David Luiz’e yıllık 2.5 milyon Euro teklif ederken Sambacı 3.5 milyon istedi. Fiyat makası daralırsa ibre Kartal’a dönecek.
13.08.2021 Beşiktaş
Son dakika transfer haberleri - Jorge Jesus'tan transfer müjdesi: Türkiye'ye gidecek
Son dakika transfer haberleri - Jorge Jesus'tan transfer müjdesi: Türkiye'ye gidecek Adı bir dönem Fenerbahçe ile anılan Benfica teknik direktörü Jorge Jesus'tan bomba transfer açıklaması geldi. Başarılı teknik direktör dünya yıldızının Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum dedi..
11.08.2021 Adana Demirspor
Son dakika haberi: Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan flaş iddia: Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum
Son dakika haberi: Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan flaş iddia: Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Spartak Moskova maçının ardından David Luiz sorusuna "Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" dedi.
10.08.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

David Luiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.