Davide Santon

Davide Santon

Son dakika davide santon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan davide santon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan davide santon haber sayfamızda...

Davide Santon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 davide santon haberi bulunmuştur.
Son dakika - Galatasaray'dan transfer bombası! Yıldız ismi statta izledi
Son dakika - Galatasaray'dan transfer bombası! Yıldız ismi statta izledi Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde gaza bastı. Yedlin'in performansından memnun kalmayan Terim sağ bek içi takviye izledi. 2 ismi gündemine alan Aslan, yıldız futbolcunun EURO 2020 maçını izledi.
5.07.2021 Galatasaray
Son dakika - Fenerbahçe Cengiz Ünder'i kiralamak istiyor!
Son dakika - Fenerbahçe Cengiz Ünder'i kiralamak istiyor! Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine milli futbolcu Cengiz Ünder geldi. İtalyanların haberine göre sarı-lacivertliler Cengiz'i kiralamak istiyor.
31.05.2021 Fenerbahçe
Başakşehir, Davide Santon transferi için girişimlere başladı
Başakşehir, Davide Santon transferi için girişimlere başladı Süper Lig'de şampiyonluk sonrasında kötü bir sezonu geride bırakan Başakşehir, yeni sezonda iddialı bir kadro için transfer çalışmalarına başlarken daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Roma'dan Davide Santon'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
24.05.2021 Basaksehir
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta sağ bek için geri sayım!
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta sağ bek için geri sayım! Beşiktaş'ta transferde son dakika... Beşiktaş, sağ bek transferine hız verdi. Siyah-beyazlılar 3 isimle görüşmelerini sıklaştırdı. Golcü transferi için ise yönetim, Cyle Larin’i göndererek bu transferi gerçekleştirmeye çalışacak.
30.09.2020 Beşiktaş
Transfer Haberleri | Beşiktaş'ın hedefteki iki isim Valentin Rosier ve Davide Santon
Transfer Haberleri | Beşiktaş'ın hedefteki iki isim Valentin Rosier ve Davide Santon Avrupa'ya eylülde veda eden, bunun yanında Süper Lig'de de istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş'ta sağ bek transferi için çalışmalar sürüyor.
29.09.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş'ın Davide Santon ısrarı sürüyor
Transfer haberleri | Beşiktaş'ın Davide Santon ısrarı sürüyor Sağ bek transferinde Antalyaspor’un Milli oyuncusu Nazım Sangare’yi ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Siyah-Beyazlılar, Gökhan Gönül’den boşalan bu bölgeyi doldurmak için yoğun mesai harcıyor.
22.09.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta golcü ve sağ bek için geri sayım
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta golcü ve sağ bek için geri sayım Transferde sağ bek ve golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Nazım Sangare’nin Fenerbahçe’ye gitmesi nedeniyle rotasını mecburen yabancı alternatiflere çevirdi.
21.09.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta son sağ bek adayı Rosier
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta son sağ bek adayı Rosier Sangare ve Santon gibi isimlerden istediğini alamayan Beşiktaş yönetimi, rotayı 24 yaşındaki futbolcuya çevirdi.
19.09.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş'ın gündemindeki son aday Valentin Rosier
Transfer haberleri | Beşiktaş'ın gündemindeki son aday Valentin Rosier Beşiktaş sağ bek transferi için gündemine Portekiz ekibi Sporting CP'nin Fransız sağ beki Valentin Rosier'i aldı. Nazım Sangare ve Davide Santon transferinden istediğini alamayan Beşiktaş rotasını Portekiz'e çevirdi.
18.09.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sağ bekte rota yabancıya döndü
Beşiktaş'ta sağ bekte rota yabancıya döndü Nazım Sangare için Antalyaspor’la maddi konularda anlaşma sağlayamayan Beşiktaş Yönetimi, sağ bek transferinde rotasını yeniden Roma’da top koşturan Davide Santon ve Sporting Lizbon forması giyen Valentin Rosier’e çevirdi.
18.09.2020 Beşiktaş
Transfer Haberleri | Beşiktaş'ta Nazım Sangare şoku!
Transfer Haberleri | Beşiktaş'ta Nazım Sangare şoku! Transferde son dakika gelişmesi... Savunmaya takviye için çalışmalarını sürdüren Siyah beyazlıların gündemindeki isim Nazım Sangare'den kötü haber geldi.
11.09.2020 Futbol
Transfer Haberleri | Beşiktaş'ta sağ beke yeni aday Valentin Rosier
Transfer Haberleri | Beşiktaş'ta sağ beke yeni aday Valentin Rosier Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Takımdan gönderilecek oyunculara ağırlık veren Siyah beyazlılar sağ bek için arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.
5.09.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Ahmet Oğuz ve Lopes listede!
Beşiktaş transfer haberleri | Ahmet Oğuz ve Lopes listede! Beşiktaş'ta transferde son dakika... Antalyasporlu Nazım Sangare’ye yoğunlaşan Beşiktaş, yıldız sağ bek ile anlaşmazsa Ahmet Oğuz ile Kayserispor’dan ayrılmak isteyen Miguel Lopes’i gündemine alabileceği öğrenildi.
2.09.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş, Davide Santon için Roma ile anlaştı!
Transfer haberleri | Beşiktaş, Davide Santon için Roma ile anlaştı! Beşiktaş'ta transferde son dakika... Beşiktaş, Roma'dan Davide Santon'u ücretsiz kiralayacak.
1.09.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş'a Davide Santon transferinden kötü haber
Transfer haberleri | Beşiktaş'a Davide Santon transferinden kötü haber Beşiktaş'ın sağ bek transferi için ilk hedefi olan Davide Santon'dan kötü haber geldi. Parma ve Genoa takımları yıldız oyuncu için Roma ile görüştü.
31.08.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Davide Santon'u duyurdular! Haftaya imzalıyor...
Transfer haberleri | Davide Santon'u duyurdular! Haftaya imzalıyor... Davide Santon transferinde Roma ile son ekonomik detayları görüşen Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta İtalyan sağ beke imza attıracağı iddia edildi.
30.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Davide Santon ile prensipte anlaşıldı!
Beşiktaş transfer haberleri | Davide Santon ile prensipte anlaşıldı! Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası aradığı sağ beki İtalya'da buldu. Siyah-beyazlı takım Roma’dan Davide Santon’u kiralık olarak takıma katmak üzere...
15.08.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe transfer haberleri... FB transferde son durum...
Fenerbahçe transfer haberleri... FB transferde son durum... Bugün transferin son günü... Saat 23.59'a kadar kulüpler transferlerini bitirmek zorunda... Sarı-lacivertli kulüp son olarak Luiz Gustavo transferini bitirirken taraftarlar başka transfer yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyor. İşte FB transferlerinde son durum...
2.09.2019 Gündem
Beşiktaş için Santon iddiası
Beşiktaş için Santon iddiası Roma'nın 'Kendine kulüp bul' dediği sol bek Davide Santon için Beşiktaş devreye girdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu Avrupa futbolunda sona eren yaz transfer döneminin en dikkat çeken takımı, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Juventus oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Serie A'da sezonun ilk düdüğü yarın çalacak
Serie A'da sezonun ilk düdüğü yarın çalacak Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
1.07.2020 İtalya Serie A
Galatasaray ve Antalyaspor aynı oyuncunun peşinde!
Galatasaray ve Antalyaspor aynı oyuncunun peşinde! Galatasaray ve Antalyaspor, Inter'in 27 yaşındaki sol beki Davide Santon ile ilgileniyor.
30.06.2020 Galatasaray
Asamoah yoksa Behich var
Asamoah yoksa Behich var Galatasaray, sol bek transferinde, bir yandan favorisi olan ismi takıma katmak isterken, diğer yandan B planını da yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Inter Caner Erkin'i satıyor
Inter Caner Erkin'i satıyor Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve Inter'e transfer olan Caner Erkin'in İtalya kariyeri beklenenden kısa sürebilir.
1.07.2020 İtalya Serie A
Alex Telles: 'Beni Hamza hoca istemedi!'
Alex Telles: 'Beni Hamza hoca istemedi!' İnter'e kiralanan Telles'in, “Hamza Hamzaoğlu beni kulübeye mahkum etti. Buradan gönderilmeme hiç kimse anlam verememiştir. Bunun yanıtını en iyi hocamız verecektir” dediği öğrenildi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Davide Santon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.