Dayanıklılık

Dayanıklılık

Son dakika dayanıklılık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dayanıklılık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dayanıklılık haber sayfamızda...

Dayanıklılık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.917 dayanıklılık haberi bulunmuştur.
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı!
Sivasspor'da Konyaspor maçı mesaisi başladı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da hazırlıklar start aldı.
23.04.2024 Sivasspor
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü!
Rizespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü! Rizespor, Süper Lig'in 32'nci haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam etti.
8.04.2024 Rizespor
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek!
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek! Bugüne kadar birçok olimpik sporcuya destek sağlayan Visa, Buse Naz Çakıroğlu, Hakan Reçber ve Öznur Cüre Girdi’nin de yanında olacağını açıkladı. Paris’teki dev organizasyona madalya hedefi ile hazırlanan üç milli sporcumuz ise yeni başarıların sözünü verdi.
7.04.2024 Diğer
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı!
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı! Yenilenebilir enerji sektöründeki yatırımlarına 2009 yılında Avrupa’da başlayan ve bugün üstün kalite anlayışı ile dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilen, halka arz edilmiş, BIST-50 endeksinde yer alan, değer mühendisliği misyonu ile öne çıkan Smart Güneş Teknolojileri, 4 – 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen SolarEX İstanbul Fuarı’nın ilk günü 4 Nisan tarihinde Hetero Junction (HJT) ürün lansmanını gerçekleştirdi.
5.04.2024 Advertorial
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var
Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge'den haber var Ünlü şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurmuştu. Ameliyatı başarılı geçen Aydilge, yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.04.2024 Cadde
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım'
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım' Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım'
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım' Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Cadde
Sivasspor'da Fatih Karagümrük hazırlıkları devam etti!
Sivasspor'da Fatih Karagümrük hazırlıkları devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Sivasspor'da hazırlıklar devam etti.
30.03.2024 Sivasspor
Bakan Işıkhan'dan emeklilere promosyonla ilgili açıklama! 'Ödemeler yapılmaya başlandı'
Bakan Işıkhan'dan emeklilere promosyonla ilgili açıklama! 'Ödemeler yapılmaya başlandı' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nevşehir'deki programının ardından Niğde Belediyesi'nin Efendibey Mahallesi'ndeki Gazi Ortaokulu bahçesinde düzenlediği iftar programına katıldı. Bakan Işıkhan, "Bu hafta başında promosyon başvuruları alınmaya başlanmıştı, başvuru yapan emeklilerimiz için dün itibariyle ödemeler yapılmaya başlandı." dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Konyaspor hazırlıkları devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor hazırlıkları devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.
28.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de hazırlıklar çift idmanla devam etti!
Fenerbahçe'de hazırlıklar çift idmanla devam etti! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31'inci haftasında oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği çift antrenmanla devam etti.
24.03.2024 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın iki devi teklif yapacak!
Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın iki devi teklif yapacak! Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu beğeni toplamaya devam ediyor. Milli futbolcu için sezon sonunda birçok resmi teklifin gelmesi bekleniyor.
24.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü
Bakan Işıkhan: Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüdü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2023 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 4,5 büyüme ile AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke oldu. Dolar bazında milli gelir, Türkiye tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Kişi başına milli gelir de, 13 bin 110 dolarla, tarihin en yüksek düzeyini gördü" dedi.
23.03.2024 Gündem
Fenerbahçe milli oyuncularından yoksun çalıştı
Fenerbahçe milli oyuncularından yoksun çalıştı Sarı-lacivertli takım, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam etti.
23.03.2024 Fenerbahçe
Günde 300 başvuru yapılıyordu haftada 10 başvuruya düştü
Günde 300 başvuru yapılıyordu haftada 10 başvuruya düştü Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşanıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi'ne deprem sonrası geçen yıl günde 300 başvuru yapılırken, bu sayı haftada 10'a kadar düştü.
17.03.2024 Gündem
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde'
Cybertruck'ı mermi yağmuruna tuttu! Elon Musk haklıymış: 'Hâlâ tek parça halinde' Tanıtıldığı günden bu yana gerek ilginç tasarımı ve reklam çalışmalarıyla zaman zaman gündem olan Tesla Cybertruck, birçok dünyaca ismin garajında görmek istediği bir akıma dönüştü. Dayanıklılık konusunda da oldukça iddialı olan ve Elon Musk tarafından kurşun geçirmez olarak tanımlanan Cybertruck, çeşitli testlerde de başrolü oynuyor.
13.03.2024 Yaşam
2024 RAMAZAN MANİLERİ SÖZLERİ YENİ, RESİMLİ: Ramazan için en farklı, güzel, anlamlı, kısa, uzun, 2 kıtalık, 4 kıtalık Ramazan Manileri
2024 RAMAZAN MANİLERİ SÖZLERİ YENİ, RESİMLİ: Ramazan için en farklı, güzel, anlamlı, kısa, uzun, 2 kıtalık, 4 kıtalık Ramazan Manileri Ramazan ayı, İslam dünyasında büyük bir öneme sahip olan kutsal bir zaman dilimidir. Bu mübarek ay, oruç tutmak, ibadet etmek, dua etmek ve hayır işlerinde bulunmak için bir fırsat sunar. Ramazan, müminler için manevi bir temizlenme ve yenilenme zamanıdır. Bu ayda tutulan oruç, sabır, dayanıklılık ve birlik duygusunu pekiştirirken, aynı zamanda açlık ve ihtiyaç içindeki insanlara empati duygusunu artırır. Ramazan manileri ise bu kutsal ayın neşesini ve coşkusunu dile getiren, geleneksel şiirlerdir. Bu maniler, iftar sofralarında, camilerde ve toplum içinde paylaşılırken, Ramazan'ın bereketini ve önemini hatırlatır. Ramazan boyunca manilerle birlikte paylaşılan dualar ve güzellikler, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarını artırırken, toplumsal dayanışmayı güçlendirir. Bu nedenle 2024 Ramazan manileri, bu kutsal ayın coşkusunu ve paylaşım ruhunu yansıtan önemli bir geleneği temsil eder.
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Rizespor'da Gaziantep FK mesaisi başladı!
Rizespor'da Gaziantep FK mesaisi başladı! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek Rizespor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla start aldı.
11.03.2024 Rizespor
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır takımla çalıştı Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyen milli eldiven, antrenmana katılarak takımla birlikte çalıştı.
10.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Dayanıklılık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.