RTX ekran kartı alanlara Death Stranding hediye!
RTX ekran kartı alanlara Death Stranding hediye! NVIDIA, yılın merakla beklenen oyunu Death Stranding’in bundle paketini ve oyun için Game Ready Sürücüsünü yayınlayacağını duyurdu. GeForce RTX grafik kartları, masaüstü veya dizüstü oyun bilgisayarı satın alanların yararlanacağı Death Stranding bundle paketi, sınırlı bir süre için geçerli olacak. Öte yandan NVIDIA, Death Stranding için yeni Game Ready Sürücüsünü de yayınladı. Bu son güncellemeyle, üç yeni G-SYNC uyumlu ekran desteği ve 10 oyun için “tek tıkla” optimum ayar desteği (OPS) de sunuluyor.
10.07.2020 Oyun
Death Stranding PC sürümünün sistem gereksinimleri açıklandı!
Death Stranding PC sürümünün sistem gereksinimleri açıklandı! PlayStation 4'e çıkan ve Hideo Kojima'nın başında olduğu Death Stranding'in PC sistem gereksinimleri açıklandı!
12.06.2020 Oyun
Çığır açan oyunlar, 'oyunu değiştirecek'
Çığır açan oyunlar, 'oyunu değiştirecek' Death Stranding ve Cyberpunk 2077, önemli aktörleri kadrosunda bulundurarak bu seneye damga vurdu. Mads Mikkelsen ve Keanu Reeves'in açtığı yolda yürüyecek diğer oyuncular da aslında oyunu değiştirmenin birer parçası olacak.
11.11.2019 Teknoloji
Death Stranding'den beklenen video geldi!
Death Stranding'den beklenen video geldi! Playstation tarafındaki en önemli özel oyunlardan biri olan Death Stranding'den uzun zamandır beklenen video geldi. Yayınlanan videoda ABD başkanı Ameli, ana karakterimiz Sam ve Die Hardman'ı bir arada görüyoruz. Yapacağımız çeşitli görevlerle ilgili yönergeler alıyoruz. Death Stranding nasıl olacak? Death Stranding ne zaman satışa sunulacak? Death Stranding oynanış videosu
12.09.2019 Oyun
Sony'nin bu yıl tanıtacağı oyunlar belli oldu!
Sony'nin bu yıl tanıtacağı oyunlar belli oldu! Bu sene de 12 Eylül'deki Tokyo Game Show'a katılacak Sony, birbirinden kaliteli oyunları tanıtacak. İçlerinde Playstation 4'e özel Death Stranding'in olacağını açıklayan Sony, Cyberpunk 2077 ve Need for Speed: Heat gibi adından söz ettiren oyunları da gösterecek. Tokyo Game Show ne zaman? Tokyo Game Show'da hangi oyunlar tanıtılacak?
7.09.2019 Oyun

Benzer Haber Etiketleri