Değenekçi

Değenekçi

Son dakika değenekçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değenekçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değenekçi haber sayfamızda...

Değenekçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 değenekçi haberi bulunmuştur.
Galatasaray stadının etrafında şaşkına çeviren olay! 4 değnekçi yakalandı
Galatasaray stadının etrafında şaşkına çeviren olay! 4 değnekçi yakalandı Sarıyer’deki Galatasaray RAMS Park Stadyum'u etrafında, aracını park etmek isteyenlerden otopark parası talep eden 4 değnekçi yakalanandı.
16.02.2024 Gündem
Otogar değnekçisini öldürdüler! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
Otogar değnekçisini öldürdüler! Cinayetin görüntüleri ortaya çıktı Adana’da devredilen yazıhaneden haraç istediği iddiasıyla tartıştığı kişilerce tabancayla öldürülen otogar değnekçisi Göksel Onmaz’ın (56), vurulduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaya karıştığı öne sürülen 7 şüpheli tutuklandı.
16.07.2023 Gündem
Adana'da korkunç olay! Kahvede okey oynarken öldürüldü
Adana'da korkunç olay! Kahvede okey oynarken öldürüldü Adana’da otogarda değnekçilik yapan Göksel Onmaz (56), işe ara verdiği sırada kahvede arkadaşlarıyla okey oynarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.
12.07.2023 Gündem
Kadıköy ve Beşiktaş'ta 7 değnekçi yakalandı
Kadıköy ve Beşiktaş'ta 7 değnekçi yakalandı Kadıköy Fenerbahçe Stadı çevresinde ve Beşiktaş sahili güzergahında karayolu üzerinde değnekçilik yapan 7 kişi yakalandı. Değnekçiler hakkında adli işlem başlatıldı.
9.01.2023 Gündem
Beyoğlu'nda değnekçi operasyonu!
Beyoğlu'nda değnekçi operasyonu! Beyoğlu’nda özellikle futbol maçı yapıldığı günler stadyum çevresinde aracını park edenlerden otopark parası isteyen değnekçi yakalandı.
17.10.2022 Gündem
Beyoğlu'ndaki değnekçi yakalandı!
Beyoğlu'ndaki değnekçi yakalandı! Beyoğlu'nda kaldırıma park eden sürücülerden otopark parası isteyen değnekçi Sivil Trafik ekipleri tarafından gözaltına alındı.
26.05.2022 Gündem
Tuzla'da değnekçilere operasyon! Sivil polislerden park için 30 lira istedi
Tuzla'da değnekçilere operasyon! Sivil polislerden park için 30 lira istedi Tuzla’da sivil polislerden park için 30 lira ücret talep eden değnekçiler suçüstü yakalandı. 3 şüpheli, adli işlem yapılmak üzere Tuzla Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.
18.05.2022 Gündem
İstanbul'da değnekçi operasyonu! Suçüstü yakalandı
İstanbul'da değnekçi operasyonu! Suçüstü yakalandı Şişli Rumeli Caddesi'nde değnekçilik yapan kişi, Sivil Trafik ekiplerine yakalandı. Park eden araçlardan otopark ücreti isteyen Yaşar Murat K., adli işlemler için Şişli Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.
21.04.2022 Gündem
Fenerbahçe Stadyumu çevresinde değnekçi operasyonu!
Fenerbahçe Stadyumu çevresinde değnekçi operasyonu! Kadıköy Fenerbahçe Stadyumu çevresinde yapılan denetimlerde korsan otoparkçılık yaptığı tespit edilen 2 değnekçi gözaltına alındı. Müşteri kılığına giren polis ile değnekçilerin arasındaki diyaloglar ise polis kamerasına yansıdı.
11.01.2022 Gündem
Fatih'te sivil polis ekiplerinden 'değnekçi'ye suçüstü!
Fatih'te sivil polis ekiplerinden 'değnekçi'ye suçüstü! İstanbul Fatih’te, polis ekiplerinin sivil polis aracını park etmek istemesi üzerine kendilerinden 15 lira ücret talep eden değnekçi, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
16.08.2021 Gündem
Evlendirme dairesi önünde değnekçilik yapan şüpheli yakalandı
Evlendirme dairesi önünde değnekçilik yapan şüpheli yakalandı İstanbul Kadıköy’de evlendirme dairesi çevresinde araçlarını park etmek isteyen sürücülerden para isteyen değnekçi yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak polis merkezine götürüldü.
5.07.2021 Gündem
Kadıköy'de değnekçi polise böyle yakalandı
Kadıköy'de değnekçi polise böyle yakalandı İstanbul Kadıköy’de müşteri kılığına giren polis, değnekçilik yapan Mesut B.'yi yakaladı.  O anlar kameraya yansırken, Mesut B. hakkında adli işlem yapılmak emniyete teslim edildi.
4.07.2021 Gündem
Değnekçiler önce kameraya sonra da polise yakalandı!
Değnekçiler önce kameraya sonra da polise yakalandı! İstanbul Beşiktaş’ta işyerlerine gelen araçları yol üzerine park ederek değnekçilik yapan 3 kişi, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliğince suçüstü yakalandı. Şüpheliler adli işlemler için Arnavutköy Polis Merkezi'ne sevk edildi. Değnekçiler ise cep telefonu ile kaydedildi.
1.11.2020 Gündem
Esenyurt’ta değnekçi terörü!  İş yeri bastılar
Esenyurt’ta değnekçi terörü! İş yeri bastılar İstanbul Esenyurt’ta bir iş yerinin önünü mesken tutan değnekçi çetesi, mekan sahibinin otopark alanını İSPARK’ta kiralamasıyla deliye döndü. Rant kapısı kapanan değnekçiler iş yerini basıp ortalığı birbirine kattılar. Yaşanan olaylar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
17.09.2020 Gündem
İstanbul’da değnekçilik yapan bir kişi yakalandı!
İstanbul’da değnekçilik yapan bir kişi yakalandı! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih’te korsan otoparkçılık yaptığı tespit edilen bir kişiyi yakalayarak hakkında işlem gerçekleştirdi.
20.08.2020 Gündem
Son dakika... Taksim’de değnekçilik yapan şahıs yakalandı!
Son dakika... Taksim’de değnekçilik yapan şahıs yakalandı! Beyoğlu'nda vatandaşlardan park ücreti alan bir değnekçi kameralara yansıyan görüntülerin ardından yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
3.08.2020 Gündem
Taksici değenekçi kavgasında bir turist öldü
Taksici değenekçi kavgasında bir turist öldü Taksileri sıraya sokan değnekçi ile bir taksici arasındaki hüsümet silahlı saldırıya dönüştü, yoldan geçen bir turist yaşamını yitirdi
26.06.2011 Gündem
Değnekçisi ve valesi olmayan mekanlar arıyorum
Değnekçisi ve valesi olmayan mekanlar arıyorum Dünyanın bütün büyük şehirlerinde otomobil park etmek zordur. İstanbul ölçeğindeki pek çok şehirde benzer sorunlar yaşarsınız. Londra, Paris ve Berlin gibi büyük metropollerde, ana merkezlere girmek de çıkmak da kolay değildir. Hele Tokyo ve Şangay gibi mega kentlerde araç ve insan trafiğinden kimi zaman adım atacak yer kalmadığı için bu iş tam bir kabusa dönüşebilir.
2.09.2010 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Değenekçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.