Değer

Değer

Son dakika değer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değer haber sayfamızda...

Değer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.677 değer haberi bulunmuştur.
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak'
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak' Ticaret Bakanı Ömer Bolat İzmir programı kapsamında Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) açılışına katıldı. BASBAŞ'ın tam kapasiteye ulaşmasıyla bölgeye 20 bin civarında istihdam katkısı olacağına dikkati çeken Bakan Bolat, "20 bin istihdam yaklaşık 100 bin nüfusumuzun aş kazanması, iş kazanması anlamına gelecektir." dedi.
18.03.2024 Gündem
'Türkiye, küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı'
'Türkiye, küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gebze'de yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde inşa ettiğimiz güçlü Ar-Ge ve üretim altyapısı ile Türkiye, pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı, ham madde ve enerji krizi gibi küresel ekonominin karşı karşıya olduğu sınamaları başarıyla atlattı. Küresel tedarik zincirlerinde konumunu günden güne güçlendirerek ihracatta yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Yeni başarı hikayeleri yazarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine hep birlikte taşıyacağız" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Vatanımıza sahip çıkacak nesiller yetiştirmeyi önceliyoruz
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Vatanımıza sahip çıkacak nesiller yetiştirmeyi önceliyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bizim bakanlığımızın asli görevi, vatanımıza sahip çıkacak nesiller yetiştirmektir. Kim ne derse desin biz bunu önceliyoruz" dedi.
18.03.2024 Eğitim
‘Boeing batmak için çok büyük’
‘Boeing batmak için çok büyük’ ABD’de Alaska Havayolları’na ait Boeing “737 MAX 9” uçağının Ocak’ta uçuş sırasında kapısının patlaması sonrası yaşanan pek çok arıza endişelere neden olurken, küresel ticari uçak pazarının yarısına sahip şirketin “büyüklüğünün”, adil bir soruşturmayı engelleyeceği iddia edildi.
18.03.2024 Dünya
Kerem Demirbay: Mertens adamın dibi!
Kerem Demirbay: Mertens adamın dibi! Kasımpaşa deplasmanından 4-3 galip ayrılan Galatasaray'da Kerem Demirbay, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
17.03.2024 Galatasaray
Bakan Şimşek'ten dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk'
Bakan Şimşek'ten dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir TV programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek 'yeni vergi olacak mı?' sorusunu yanıtlarken, kredilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
17.03.2024 Haberler
Bakan Ersoy: Şehrimize faydası olmayan meselelere kaybedecek zamanımız yok
Bakan Ersoy: Şehrimize faydası olmayan meselelere kaybedecek zamanımız yok Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlık tarafından yapımı tamamlanan Side Antik Kenti Karşılama Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk'
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir TV programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek 'yeni vergi olacak mı?' sorusunu yanıtlarken, kredilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
17.03.2024 Ekonomi
Varank ve Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu! 'Yeni dönemde sürprizler var'
Varank ve Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu! 'Yeni dönemde sürprizler var' AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, vatandaşlarla Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi Abdal Meydanı'nda sahur programında buluştu.
17.03.2024 Gündem
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş sahurda vatandaşlarla buluştu! ' Yeni dönemde yeni sürprizler var'
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş sahurda vatandaşlarla buluştu! ' Yeni dönemde yeni sürprizler var' AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, vatandaşlarla Osmangazi ilçesi Tuzpazarı Mahallesi Abdal Meydanı'nda sahur programında buluştu.
17.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul teknolojinin başkenti olacak
Murat Kurum: İstanbul teknolojinin başkenti olacak AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul’umuz girişimciliğin ve teknolojinin başkenti olacak. İstanbul sanayisi yüksek teknolojinin üretildiği ve pahada hafif ama değerde ağır olan o teknolojinin merkezi olacak” dedi.
16.03.2024 Gündem
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı: "2024 yılı hedefimiz ise 60 milyon turist ve 60 milyar dolar turizm geliri"
Bakan Ersoy açıkladı: "2024 yılı hedefimiz ise 60 milyon turist ve 60 milyar dolar turizm geliri" Turizmde rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy “2024 yılı hedefimiz ise 60 milyon turist ve 6o milyar dolar turizm geliri. Sadece ülkemizin değil dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan gözbebeğimiz Antalya’da rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt
Mal varlığını açıklayan Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı?
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı? Rus ekonomisinin dayanıklılığı, 1999'dan bu yana Rusya'yı Devlet Başkanı ya da Başbakan olarak aralıksız yöneten Başkan Vladimir Putin için önümüzdeki seçimlerde şüphesiz en önemli avantajı.
16.03.2024 Dünya
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, “Mutsuz bir ortam yaratmak istiyorlar, farkındayız. Birbirine böyle öfke duyan, kızan, kaşları asık, böyle asık suratlı, çatık ve asık suratlı, kutuplaşmış bir ortam var etmek istiyorlar. Biz, buna hiç aldanmayacağız. Tabii istiyorlar ki, milletimiz bir araya gelip, birbirinden güç almasın. Halbuki bizim bir araya gelmemiz lazım. Birbirimizden güç almamız lazım" dedi.
15.03.2024 Gündem
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem!
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem! Şirketler için önemli bütçe avantajları sağlayan ve çalışanlar için de önemli bir motivasyon kaynağı olan yemek kartını daha yakından tanımak ister misiniz? İşte yemek kartı hakkında merak ettiğiniz her şey…
15.03.2024 Advertorial
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: Hiç endişeniz olmasın
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: Hiç endişeniz olmasın Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Buca ilçesinde seçmenlerle iftar yaptı. İlçe sakinlerinin hayat kalitesini artırmak için gerekli hizmetleri üreteceklerini belirten Tugay, "Yüzünüzdeki bulutlar gitsin. Zihninizde umutsuzluk kalmasın. Çalışırız, çabalarız, haksızlıklara karşı mücadeleyi kazanırız ve bu ülkeyi hep beraber düze çıkarırız" dedi.
15.03.2024 Gündem
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi Bitcoin, kripto para birimlerindeki rallinin spekülatif köpük olup olmadığı tartışmalarının etkisiyle keskin şekilde geri çekildi.
15.03.2024 Uzmanpara
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası (PBOC), Kasım 2022'den bu yana ilk kez orta vadeli politika kredisi operasyonundan nakit çekerken beklentilere paralel olarak temel politika faizini değiştirmedi ve yetkililer kur istikrarına öncelik vermeye devam etti.
15.03.2024 Uzmanpara
250 milyon ton demir cevheri için geri sayım
250 milyon ton demir cevheri için geri sayım OYAK, maden metalürji şirketlerinden Ermaden’in Bingöl - Avnik mevkiinde bulunan demir madeni sahasında yaklaşık 550 milyon dolarlık yatırımla kurulacak peletleme yatırımında inşaat faaliyetine başlıyor.
15.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Değer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.