Değer Kaybı

Değer Kaybı

Son dakika değer kaybı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değer kaybı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değer kaybı haber sayfamızda...

Değer Kaybı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.967 değer kaybı haberi bulunmuştur.
Altın ve kripto paralar hareketlendi! Piyasalarda ‘savaş’ gerilimi
Altın ve kripto paralar hareketlendi! Piyasalarda ‘savaş’ gerilimi Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan gerilim sonrası riskli varlık olan kripto para piyasasında büyük kayıplar görüldü. Özellikle İran’ın dünkü saldırısı sonrası Bitcoin’de düşüş dikkat çekti. İran’ın saldırısı öncesi cuma günü altın fiyatları rekor seviyeyi gördükten sonra gerilemişti. İşte savaşın piyasalara etkisi...
14.04.2024 Ekonomi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi Günlerdir süren İsrail - İran geriliminde İsrail devlet televizyonu KANN'ın İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığı duyurmasının ardından kripto para piyasaları büyük sarsıntı oldu. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto varlıklar, ciddi oranlarda değer kaybı yaşadı.
13.04.2024 Ekonomi
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası (PBOC), Kasım 2022'den bu yana ilk kez orta vadeli politika kredisi operasyonundan nakit çekerken beklentilere paralel olarak temel politika faizini değiştirmedi ve yetkililer kur istikrarına öncelik vermeye devam etti.
15.03.2024 Uzmanpara
Ev satışlarının azalmasının iki nedeni!
Ev satışlarının azalmasının iki nedeni! İpotekli konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,1 azaldı. Konut kredilerine getirilen kısıtlamalar ve kira artış oranı sınırının devam etmesi yatırım amaçlı konut alımının düşmesine etki eden nedenler olarak görülüyor.
14.03.2024 Haberler
Ev satışlarına kredi ve kira freni!
Ev satışlarına kredi ve kira freni! İpotekli konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,1 azaldı. Konut kredilerine getirilen kısıtlamalar ve kira artış oranı sınırının devam etmesi yatırım amaçlı konut alımının düşmesine etki eden nedenler olarak görülüyor.
14.03.2024 Ekonomi
Kart ve kredide limitler daralıyor
Kart ve kredide limitler daralıyor Kredi kart harcamalarında sıkılaştırma adımları için nisan ayı adres olarak gösterilirken; bazı bankalar şimdiden kart limitleri ve taksit sayılarında değişikliğe gitti.
13.03.2024 Ekonomi
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller Kredi kartlarıyla ilgili seçim sonrası bir düzenleme beklentisi içerisine girildi. Peki kredi kartı limitleri ve nakit çekimi miktarı düşürülecek mi? Kredi kartlarıyla ilgili hangi düzenlemeler gelecek? İşte detaylar...
12.03.2024 Haberler
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller Kredi kartlarıyla ilgili seçim sonrası bir düzenleme beklentisi içerisine girildi. Peki kredi kartı limitleri ve nakit çekimi miktarı düşürülecek mi? Kredi kartlarıyla ilgili hangi düzenlemeler gelecek? İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
Sokak üzerindeki araçları tek tek çizdi
Sokak üzerindeki araçları tek tek çizdi Eskişehir’de bir sokak üzerinde araçları gece vakti çizen ve her birine ortalama 60 bin liralık maddi hasar veren şahıs, vatandaşları mağdur etti.
21.02.2024 Haberler
Gece saatlerinde ortaya çıktı! Her birine 60 bin liralık maddi hasar var
Gece saatlerinde ortaya çıktı! Her birine 60 bin liralık maddi hasar var Eskişehir’de bir sokakta bulunan araçları gece vakti çizen ve her birine ortalama 60 bin liralık maddi hasar veren şahıs, vatandaşları mağdur etti.
21.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Mete Vardar'dan Emirhan Delibaş'a Semih Kılıçsoy örneği!
Beşiktaş'ta Mete Vardar'dan Emirhan Delibaş'a Semih Kılıçsoy örneği! Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu. Mete Vardar, sözleşmesi feshedilen Emirhan Delibaş ile ilgili soruyu cevapladı.
20.02.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır değer kaybetti!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır değer kaybetti! Bu sezon Süper Lig’de yediği gollerle eleştirilen Trabzonspor’un tecrübeli file bekçisinin transfermarktın verilerine göre değeri yarı yarıya azaldı.
17.02.2024 Trabzonspor
Konut sorunu nasıl aşılabilir?
Konut sorunu nasıl aşılabilir? Türkiye’de çok konuşulan sektörlerin başında konut geliyor. Sektörün canlılığı da bir tartışma konusudur, durgunluğu da. Konut sektöründeki sıkıntıyı geçen hafta Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ı dinlerken bir kere daha hissettik.
13.02.2024 Ekonomi
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu
Elektrikli araçlarda fiyat düştü: Nedeni belli oldu 2023 yılı genelinde içten yanmalı motorlu araçların ikinci el fiyatlarında artış gözlenirken, kullanılmış elektrik araçlarda fiyatlar düştü. Geçen yıl Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci eldeki değer kaybı yüzde 4.14 seviyesinde gerçekleşirken, 4-5 yaşındaki elektrikli araçlarda fiyatlar yüzde 13’e varan oranda geriledi.
6.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Yabancı yatırımcılar Japon hissesi aldı
Yabancı yatırımcılar Japon hissesi aldı Yabancı yatırımcılar ihracatçı hisselerini artıran yendeki değer kaybı ve çip sektöründeki güçlü performansın etkisiyle yükselen Japon borsasındaki pozisyonlarını güçlendirdi.
25.01.2024 Uzmanpara
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Enflasyonla mücadelede başarının reçetesi
Enflasyonla mücadelede başarının reçetesi IMF’nin bir çalışmasına göre, enflasyonla mücadelede başarılı olan ülkeler daha sıkı para politikası izlemişler, daha düşük nominal ücret artışı yapmışlar ve para birimlerinde daha az değer kaybına izin vermişler.
9.01.2024 Ekonomi
Kiracılara kötü haber: Tahliye riskini gördü, 6 ay peşin ödedi
Kiracılara kötü haber: Tahliye riskini gördü, 6 ay peşin ödedi Ev sahibi kiracı uyuşmazlıklarına çözüm için getirilen arabuluculuk sistemi pek çok sorunu ortadan kaldırıyor. Arabulucu Avukat Umut Metin, kiracı ve ev sahibinin arabulucuya başvurarak çözüme kavuşturduğu iki yaşanmış olaydan bahsetti. Taraflar yıllık peşin kira ödemesinde anlaşamayınca konu arabulucuya gitti.
5.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda sert kayıp! Düşüşün nedeni ne?
Kripto paralarda sert kayıp! Düşüşün nedeni ne? Geçtiğimiz gün sert yükseliş göstererek 21 ayın zirvesini test eden Bitcoin bugün kısa süre içerisinde çok sert düşüş gösterdi. Kripto paraların genelinde büyük kayıplar gözlendi. Bitcoin yüzde 9’un üzerinde düşüş sergilerken, Solana, Cardano ve Ripple’da da kayıplar yüzde 10’u aştı.
3.01.2024 Uzmanpara
‘2024 sinyali iyi, nitelikli turist şart’
‘2024 sinyali iyi, nitelikli turist şart’ Antalya bu yıl aralık ayı hariç 15.3 milyon turist sayısına ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırarken yeni yıl için de rezervasyonlar turizm açısından iyi sinyaller veriyor.
18.12.2023 Ekonomi
Ekonomistler uyardı: Dolar ve altından 'savaş' tepkisi!
Ekonomistler uyardı: Dolar ve altından 'savaş' tepkisi! Orta Doğu’da İsrail ile Filistin arasında yaşanan savaş piyasaları hareketlendirdi. Dolar ve altın fiyatları savaş nedeniyle yönünü yukarı çevirmiş durumda... Peki önümüzdeki günlerde piyasalarda yön ne olur? İşte detaylar...
17.10.2023 Ekonomi
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aylık fiyat gelişmeleri raporunda eylül ayında üniversite ücreti, okul servisi ve yurt ücreti gibi eğitimle bağlantılı kalemlerin yüksek fiyat artışları ile öne çıktığı, kirada süregelen yükseliş eğiliminin güçlendiği ifade edildi.
4.10.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Değer Kaybı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.