Dejavu

Dejavu

Son dakika dejavu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dejavu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dejavu haber sayfamızda...

Dejavu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129 dejavu haberi bulunmuştur.
Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü'nde kazanacağız, İstanbul'da kazanacağız
Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü'nde kazanacağız, İstanbul'da kazanacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
24.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde İstanbul'da yeni metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törenle açıldı. 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıklayan Erdoğan mevcut İBB yönetimine de tepki gösterdi.
19.03.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde İstanbul'da yeni metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törenle açıldı. 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıklayan Erdoğan mevcut İBB yönetimine de tepki gösterdi.
19.03.2024 Gündem
Ankaragücü galibiyeti sonrası yazdı: Galatasaray tarihinin en iyisi
Ankaragücü galibiyeti sonrası yazdı: Galatasaray tarihinin en iyisi Galatasaray geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ve üst üste 6'ncı galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılıların performansını spor yazarları kaleme aldı.
1.10.2023 Galatasaray
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrası Jesus'a sert eleştiri: Paşa çocuğu mudur? Torpili nedir?
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrası Jesus'a sert eleştiri: Paşa çocuğu mudur? Torpili nedir? Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Ankaragücü'nü 90+6'da bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin galibiyetini spor yazarları kaleme aldı.
16.04.2023 Fenerbahçe
Macron bardağı taşırdı! 'Hay aksi, yine yaptı!'
Macron bardağı taşırdı! 'Hay aksi, yine yaptı!' 'NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti' diyerek Batı cephesinde fırtına koparan Fransa lideri, Putin'le birlikte oturduğu 'dünyanın en uzun masası'ndan sonra bu kez Çin röportajıyla depreme yol açtı. ABD'den Japonya ve Almanya'ya tepkiler çığ gibi, Donald Trump'ın dudaklarından ise küfür döküldü.
12.04.2023 Dünya
Üç Kız Kardeş'te Somer ve Türkan boşanmaya gidiyor!
Üç Kız Kardeş'te Somer ve Türkan boşanmaya gidiyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 28 Mart Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. 43. bölümünde Rüçhan'ı ihbar eden kişinin Özer Bey olduğu ortaya çıkarken; Somer ve Türkan'ın duruşma günü geldi çattı...
29.03.2023 Cadde
Afet bölgesine koştular
Afet bölgesine koştular İzmir depreminde ikizleri Sayra ve Çınar’ı yitiren Tülin Batmaz’ın kurduğu vakıf, Kahramanmaraş’a insanı yardım TIR’ı gönderdi.
12.02.2023 Ege
Beşiktaş'ta 'dejavu'! Kayıp forvet Vincent Aboubakar
Beşiktaş'ta 'dejavu'! Kayıp forvet Vincent Aboubakar Beşiktaş son 2 maçta 5 puan kaybederek şampiyonluk yarışından büyük ölçüde uzaklaştı. Bu sezon Avrupa kupalarında yer almayan, Ziraat Türkiye Kupası’na şok biçimde son 16 turunda veda eden siyah-beyazlı takım geçtiğimiz yıl da çok erken dönemde yarış dışı kalmıştı.
6.02.2023 Beşiktaş
Erdoğan'dan 'Menderes'li seçim tarihi mesajı: 73 yıl sonra aynı gün
Erdoğan'dan 'Menderes'li seçim tarihi mesajı: 73 yıl sonra aynı gün Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA sözlerine çok sert tepki gösteren Erdoğan'ın gündeminde, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in 'başörtüsü' çıkışı da vardı.
18.01.2023 Gündem
Felipe Melo'dan Fenerbahçe göndermesi!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe göndermesi! Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Galatasaray, derbi öncesi moral buldu. Sarı-kırmızılı takımın eski oyuncularından Felipe Melo'dan Fenerbahçe göndermesi geldi.
5.01.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta maçın kahramanı Tayyip Talha Sanuç! Galibiyeti getirdi
Beşiktaş'ta maçın kahramanı Tayyip Talha Sanuç! Galibiyeti getirdi Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Tayyip Talha Sanuç, Siyah-Beyazlı ekipteki kariyerine harika başladı. İstanbulspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarına ilk 11’de başlayan 22 yaşındaki oyuncu, Giresunspor mücadelesinde ise galibiyeti getiren isim olmayı başardı.
9.10.2022 Beşiktaş
Suat Derviş’in meselesi hepimizin
Suat Derviş’in meselesi hepimizin Menekşe Toprak yeni romanı “Dejavu”da yazar Suat Derviş’in hayat mücadelesini ve yaşam öyküsünü bugünkü kadın mücadelesiyle “konuşturuyor”
9.10.2022 Kültür Sanat
‘Dar gelirlilerin hep yanındayız’
‘Dar gelirlilerin hep yanındayız’ Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Borçlarınızı ödemeyin” sözlerine tepki gösterdi.
26.08.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Biz lafla değil, icraatlarımızla konuşuyoruz
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na: Biz lafla değil, icraatlarımızla konuşuyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu; biz lafla değil, icraatlarımızla konuşuyoruz. Unutmayın ki ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz." ifadelerini kullandı.
25.08.2022 Siyaset
‘Dejavu oldum’
‘Dejavu oldum’ Orhan Gencebay şarkısı ‘Vazgeç Gönlüm’ü arabesk- rap versiyonunda seslendiren Berdan Mardini, önceki gün Etiler’deydi.
19.02.2022 Cadde
Berdan Mardini: Dejavu oldum resmen!
Berdan Mardini: Dejavu oldum resmen! Orhan Gencebay şarkısı olan 'Vazgeç Gönlüm'ü arabesk-rap versiyonunda seslendiren Berdan Mardini, önceki gün Etler'deydi. Sanatçı, yeni şarkısıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdi.
18.02.2022 Cadde
Fenerbahçe dejavu yaşıyor
Fenerbahçe dejavu yaşıyor Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine getirdiği isimler konusunda tanıdığı simalarla devam etmeyi sürdürüyor. Son olarak Vitor Pereira ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
13.01.2022 Fenerbahçe
MasterChef'te yeni eleme sistemi! Veda eden isim belli oldu
MasterChef'te yeni eleme sistemi! Veda eden isim belli oldu MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında hafta boyunca eleme adayları belirlendi. Son haftalara girilirken yarışmada da eleme sistemi değişti. Üç kişi eleme adayı olarak potaya gönderildi ve eleme turunda da iki aşamalı oyun sonunda veda eden isim netleşti. Peki, 12 Aralık MasterChef'te kim elendi?
13.12.2021 Cadde
Galatasaray maçı Vitor Pereira için son şans!
Galatasaray maçı Vitor Pereira için son şans! Fenerbahçe’de sabırlar taşarken, milli maç sonrasındaki Cim-Bom derbisi, hem teknik direktör Perreira hem de Ali Koç açısından belirleyici olacak. B planı bulunmayan yönetim, bu karşılaşma sonuna kadar zaman kazanmayı amaçlıyor
9.11.2021 Fenerbahçe
Nestor El Maestro: "Gole çeviremediğimiz pozisyonlar var"
Nestor El Maestro: "Gole çeviremediğimiz pozisyonlar var" Spor Toto Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Nestor El Maestro, "Sakatlık gibi, VAR faktörü gibi beklemediğimiz şeyler yaşandı. Gole çeviremediğimiz pozisyonlar var. Her takıma karşı 1, 2, 3, 4, 5 şans bulup, bunun üzerine golleri bulamazsak, bu fırsatları değerlendiremezsek karşı taraf bu cezayı keser." dedi.
7.11.2021 Futbol
Fenerbahçe'de Caner Erkin detayı ortaya çıktı! Takımdan ayrıldı ama...
Fenerbahçe'de Caner Erkin detayı ortaya çıktı! Takımdan ayrıldı ama... Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'ün yolunu tutan Caner Erkin ile detay ortaya çıktı. Çok fazla orta yaptığı için eleştirilen Caner'in gidişine rağmen sarı-lacivertli takım Alanyaspor karşısında 49 orta yaptı.
25.10.2021 Fenerbahçe
Anılarınız bizim için çok değerli
Anılarınız bizim için çok değerli İzmir’in ilk doğum fotoğrafçısı Dejavu Photography’nin sahibi Kadriye Kaplan, en özel günlerinizi ölümsüzleştiriyor
24.09.2021 Ege
Son dakika - Futbolun dejavusu! Messi'nin transferi Mardona'yı hatırlattı
Son dakika - Futbolun dejavusu! Messi'nin transferi Mardona'yı hatırlattı PSG’ye imza atan ve cumartesi günü Parc des Princes’ta taraftarların huzuruna çıkan Messi, 1984’te Maradona’nın Napoli’de San Paolo’ya adım attığı günü anımsattı
16.08.2021 Fransa Ligue 1
Benden günah gitti bunu sen istedin
Benden günah gitti bunu sen istedin “Onun yolu bu değil, tekrar ediyorum, bu iş bitsin onu kurtarmak için birlikte mücadele edelim.”
28.07.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Dejavu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.