Eda Özdemir

Eda Özdemir

Son dakika Eda Özdemir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eda Özdemir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eda Özdemir haber sayfamızda...

Eda Özdemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 294 eda özdemir haberi bulunmuştur.
Nikah hastanede kıyıldı! Damat taburcu olamayınca...
Nikah hastanede kıyıldı! Damat taburcu olamayınca... Evlenmek için nikah günü alan genç çiftten damat rahatsızlanınca hastaneye yatırıldı. Damat nikah gününe kadar taburcu olamayınca hastalıkta sağlıkta sözü gerçek oldu, nikah hastanede kıyıldı. O anları anlatan Ferhat ve Eda Özdemir çifti, “Hiç beklemiyorduk böyle bir şey insan biraz üzülüyor ama yapacak bir şey yok sonuçta sağlık. Normal şartlarda çıkışımız olacaktı olmadı, hastalıkta, sağlıkta diyoruz, mutluyuz, 1 ay sonra düğünümüz var, artık eğlencemizi oraya saklıyoruz” şeklinde konuştu.
17.08.2023 Yaşam
Elif Kaya tiyatrocu oldu
Elif Kaya tiyatrocu oldu Şarkıcı Elif Kaya, arkadaşının motosikletiyle Nişantaşı City's'e geldi. Motosiklet kullanmanın keyifli olduğunu belirten Kaya, "İstanbul trafiğinde zor ve tehlikeli. Dikkatli olmak gerekiyor. Her yaz başında motosiklet alma hayalim var. Belki bu yaz alırım" dedi.
6.04.2023 Cadde
Enkazdan 84 saat sonra çıkarılan Berk bebek Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde
Enkazdan 84 saat sonra çıkarılan Berk bebek Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Hatay'da enkazdan 84 saat sonra çıkarılan 11 aylık Berk bebek, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Adana’dan havalanan uçakla gelen 51 yaralıdan 6'sı Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
11.02.2023 Gündem
Varlığı bir dert yokluğu yara!
Varlığı bir dert yokluğu yara! Alman yazarlar Andreas Sauter ve Bernhard Studlar’ın ekonomik krizin gölgesinde 2008’de kaleme aldığı “Ver Parayı”, Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda izleyiciyle buluştu. Oyun geçen zamanda dünyada değişen bir şeyin olmadığını ortaya koyuyor.
13.04.2022 Kültür Sanat
Almanya ve İtalya'yı geride bıraktık! Estetik için Türkiye'ye gelme sebepleri...
Almanya ve İtalya'yı geride bıraktık! Estetik için Türkiye'ye gelme sebepleri... Türkiye, en çok plastik cerrahi uygulaması yapılan 6'ncı ülke oldu. Almanya ve İtalya'yı geride bırakan Türkiye'nin sağlık turizmindeki yeri ve estetik cerrahideki konumuyla ilgili Estetik Plastik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Reha Yavuzer, çarpıcı bilgiler paylaştı. İşte birçok kişiyi estetik operasyon için Türkiye'ye çeken 4 sebep...
7.11.2021 Gündem
Bu maddeye dikkat! Dişleri beyazlatmak yerine zarar veriyor
Bu maddeye dikkat! Dişleri beyazlatmak yerine zarar veriyor Ağız hijyenimiz ve diş sağlığımız, genel sağlığımızın kritik bir parçasıdır. Ağız içerisinde görülen yaralar bazı hastalıkların belirtisi olabileceği gibi ağızda başlayan hijyen eksiklikleri de bir hastalık başlangıcına yol açabilir. Prof. Dr. Yasemin Özkan, ağız sağlığı ile ilgili bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
23.10.2021 Genel Sağlık
Dünya 'vegan yumurta'yı konuşuyor! Gerçek yumurtadan daha mı sağlıklı?
Dünya 'vegan yumurta'yı konuşuyor! Gerçek yumurtadan daha mı sağlıklı? Hayvansal hiçbir gıdayı tüketmek istemeyen kişilerin benimsediği vegan beslenme türü, gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Hayvansal gıdadan uzak kaldıkça çeşitliliğin azaldığı düşünülse de aslında vegan beslenme sınır tanımıyor! Vegan hamburger, vegan peynir, vegan süt derken şimdilerin yeni gözdesi vegan yumurta... Peki vegan yumurta daha mı sağlıklı? Merak edilen sorunun cevabını aradık.
1.10.2021 Gündem
Dedektiflik yasası yok ama yasak da değil! 'Aldatan taraf sıkı tedbir alırsa...'
Dedektiflik yasası yok ama yasak da değil! 'Aldatan taraf sıkı tedbir alırsa...' Genellikle Hollywood filmlerinden aşina olduğumuz özel dedektifler, son yıllarda Türkiye'de de iş yapmaya başladı. Ancak bizdekiler biraz farklı, aksiyon dolu sahneler yaşamıyorlar! Peki özel dedektifler ne iş yapıyor, kimler özel dedektif tutuyor? Türkiye’de başvuru nedenleri arasında eşler arasındaki sorunlar ilk sırada geliyor. Halihazırda özel dedektiflere ilişkin bir yasa bulunmadığını söyleyen uzmanlar, önemli bir uyarıda bulunmayı da ihmal etmiyor.
26.09.2021 Gündem
Bardaktaki gizli tehlike! Birbirine karıştırıp içerseniz...
Bardaktaki gizli tehlike! Birbirine karıştırıp içerseniz... Sonbaharın yüzünü göstermesiyle birlikte bitki çaylarına rağbet de arttı. Koronavirüs, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara kalkan oluşturmak isteyenler, aktarların kapısını çalıyor ancak dikkatli olmakta fayda var. Düzenli olarak tüketildiğinde pek çok faydasının bulunduğu kanıtlanan bitki çaylarının yanlış seçimi ve aşırı tüketimi ise sağlığa zarar verebiliyor!
20.09.2021 Gündem
Doğum haritasındaki ölümcül konumlara dikkat! Astrolojiye göre...
Doğum haritasındaki ölümcül konumlara dikkat! Astrolojiye göre... Birçok kişi yaşamsal tüm alanlar ile ilgili astrolojiye danışıyor. Peki, ya ölüm? Astroloji ölüm hakkında da bilgi verir mi? Dr. Astrolog Şenay Devi, doğum haritasının erken ölüm ve astrolojide doğal olmayan ölüm hakkında bilgi verebileceğini söyledi. Ünlü astrolog, kişinin uzun ömürlü olduğunu gösteren birtakım işaretlerle ilgili de bilgi verdi.
17.09.2021 Yaşam
İşte 'korona günlerinde aşk'ın yeni kuralları! Her 10 Türk kullanıcıdan 4'ü buna bakıyor
İşte 'korona günlerinde aşk'ın yeni kuralları! Her 10 Türk kullanıcıdan 4'ü buna bakıyor Pandemi döneminde online arkadaşlık platformlarına olan ilgi arttı. Bu durum bazı riskleri de beraberinde getiriyor ancak buna rağmen dünyada ve Türkiye'de pek çok kişi, hâlâ bu uygulamaları kullanmayı devam ediyor. Uzmanların, 'iso-mate' dediği ve 'karantina flörtü' anlamına gelen yeni bir terim hayatımıza girdi. Peki karantina flörtünde işler nasıl yürüyor? ABD’de "Kovid-19 aşısı olur musunuz?" sorusuna "Evet" yanıtı veren kullanıcılar, yüzde 20 daha çok beğeni ve yüzde 12 daha çok eşleşme alıyor. Türkiye’de de durum benzer, her 10 kişiden 4’ü aşı olmak istemeyenlerle buluşmayacağını söylüyor. İşte 'korona günlerinde aşk'ın detayları...
15.09.2021 Aşk
En çok onları yıpratıyor! 'Casus olarak kullanmayın'
En çok onları yıpratıyor! 'Casus olarak kullanmayın' Boşanmalarda arada kalıp en çok yıpranan taraf ne yazık ki çocuklar oluyor. Oysa ruhen sağlam ve sağlıklı çocuklar yetiştirmek için atılacak her adım büyük önem taşıyor. Bunun yanı sıra 'çocuk olduğu için' sürdürülen mutsuz evlilikler de çocuğun, ilişkilere karşı yanlış bakış açısı kazanmasına yol açıyor! "Yarayı açmak, can yaksa da ona bakım yapmak, iyileştirir" diyen Uzman Klinik Psikolog Ceren Gümüş Yaşa, boşanma kararı sonrası çocuğa nasıl yaklaşılması gerektiği noktasında altın değerinde önerilerde bulundu.
14.09.2021 Gündem
Evli çiftler dikkat! Boşanma sebebi oldu...
Evli çiftler dikkat! Boşanma sebebi oldu... Boşanma davaları kimi zaman çekişmeli ve zor geçebiliyor. Boşanmaların arttığı pandemi döneminde, davalara yansıyan nedenler de adeta topluma ayna tutuyor. Yargıtay dosyalarında yer alan bu ilgi çekici boşanma sebepleri arasında sigara, düğünde takılan takıların paylaşımı, cinsel içerikli siteleri ziyaret, doğumda eşin yanında bulunmama dahi var. Peki, hukukun bu iddialar karşısındaki tutumu ne? İşte tüm detaylarıyla boşanma gerçeği...
14.09.2021 Gündem
Aşı kararsızlığı ilişkilerimizi nasıl baltaladı? 'Baskı yaparak...'
Aşı kararsızlığı ilişkilerimizi nasıl baltaladı? 'Baskı yaparak...' Toplumun bir kesiminde aşıyla ilgili kararsızlık devam ediyor. Bir yanda aşı olmak istemeyenlerin bu kararı toplumun geri kalanını nasıl etkileyecek, diğer yanda da kendi sağlığı risk altına girecek mi endişesi yaşıyoruz. Uzmanlara göre aslında aşı kararsızlığını tek bir nedene bağlamak çok uygun bir yaklaşım değil. Peki ailemizle, arkadaşlarımızla olan ilişkilerimizi kimi zaman kırılma noktasına götüren, 'aşı endişesi'ne karşı nasıl bir tutum sergilemek gerekiyor? Aşı olmaya ikna etmeye çalışma, komplo teorileriyle baş etme noktasında işte uzmanlardan öneriler…
28.02.2022 Gündem
İlişkilerde tehlike sinyallerine dikkat! 'Şefkatsiz ve tutarsız davranıyorlar'
İlişkilerde tehlike sinyallerine dikkat! 'Şefkatsiz ve tutarsız davranıyorlar' ''Red flag'' yani tehlike sinyali! İlişkilerin başında kişiler bize bazı sinyaller verir. Bu sinyalleri ve uyarıları doğru okumak ilişkinin seyrini belirlememizde bize yardımcı olur. Peki, kaçımız bu sinyalleri doğru okumayı başarabiliyoruz? Uzman Psikolog Melda Yakupoğlu, toksik ilişkiler hakkında merak edilen soruları cevapladı. İşte romantik ilişkilerde dikkat etmeniz gerekenler...
5.09.2021 Aşk
Okula adaptasyon sürecinde çocuğunuza bu soruları sormayın!
Okula adaptasyon sürecinde çocuğunuza bu soruları sormayın! Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi sonrasında birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de eğitim-öğretim süreci online olarak devam etti. Ancak 2021-2022 yılı eğitim-öğretim döneminde yüz yüze eğitime geçileceğinin açıklanması ardından ebeveynlerin aklında da birtakım sorular belirmeye başladı. Uzman Klinik Psikolog Ceren Gümüş Yaşa, çocukların okula adaptasyon sürecini kolaylaştıracak ipuçlarını paylaştı. İşte çocuklarınıza okul dönüşü sormamanız gereken sorular...
4.09.2021 Eğitim
Toto Wolff: İstanbul'u seviyorum ve bu seneki yarışı hiç kaçırmak istemezdim
Toto Wolff: İstanbul'u seviyorum ve bu seneki yarışı hiç kaçırmak istemezdim Mercedes'in Formula 1 takım patronu ve CEO'su Toto Wolff, Skorer'den Eda Özdemir'e özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2020 Motor Sporları
İngiliz kraliyet ailesi çocuklarının uyması gereken ilginç kurallar
İngiliz kraliyet ailesi çocuklarının uyması gereken ilginç kurallar Bir hükümdarın soyundan olmak kolay bir iş değil. Kraliyet ailelerinin çocukları doğdukları günden itibaren bir dizi katı kurala uymak zorundadır. İngiliz kraliyet ailesinde doğmuş olsaydınız; sizi tam olarak nelerin beklediğini anlamak için biraz araştırma yaptık. İşte İngiliz kraliyet ailesinin çocuklarının uyması gereken garip kurallardan bazıları...
18.09.2020 Yaşam
Maye Musk: Ne kadar çok çalışırsan o kadar şanslı olursun
Maye Musk: Ne kadar çok çalışırsan o kadar şanslı olursun Dünyaca ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk’in annesi Maye Musk ile tüm yaşamını anlattığı 'A Woman Makes A Plan' hakkında konuştuk...
7.09.2020 Dünya
Elon Musk'ın annesi Maye Musk'tan çok özel açıklamalar
Elon Musk'ın annesi Maye Musk'tan çok özel açıklamalar Dünyaca ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk’in annesi Maye Musk kitabı 'A Woman Makes A Plan' hakkında Eda Özdemir’e konuştu. Hayatı boyunca yaşadığı zorluklardan, çocuklarını nasıl yetiştirdiğine kadar birçok çarpıcı açıklamada bulundu.
6.09.2020 Yaşam
Elon Musk’ın annesi Maye Musk yaşadığı zorlukları yazdığı kitabını anlattı | Eda ile Ne Konuştuk
Elon Musk’ın annesi Maye Musk yaşadığı zorlukları yazdığı kitabını anlattı | Eda ile Ne Konuştuk Dünyaca ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk’in annesi Maye Musk kitabı 'A Woman Makes A Plan' hakkında Eda Özdemir’e konuştu. Hayatı boyunca yaşadığı zorluklardan, çocuklarını nasıl yetiştirdiğine kadar birçok çarpıcı açıklamada bulundu.
6.09.2020 Yaşam
Adil Yıldırım'dan '50 Maddede İlişkiler'
Adil Yıldırım'dan '50 Maddede İlişkiler' İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım, yeni kitabını sevenleriyle paylaştı. Adil Yıldırım, '50 Maddede İlişkiler' kitabı hakkında sorularını cevapladı.
Nuray Sayarı: İlişkilerde burç uyumuna dikkat edin! | Eda ile Ne Konuştuk
Nuray Sayarı: İlişkilerde burç uyumuna dikkat edin! | Eda ile Ne Konuştuk Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, Eda Özdemir'in konuğu oldu. Nuray Sayarı, ilişkiler ve burç uyumları hakkında bilgi verdi.
13.07.2020 Yaşam
Cardi B, Kanuni Sultan Süleyman hayranı çıktı!
Cardi B, Kanuni Sultan Süleyman hayranı çıktı! Cardi B… HipHop dünyasının belki de en çılgın kadını! Ettiği kavgalar, kırmızı halıda verdiği frikikler, bir direk dansçısından dünyaca dinlenen bir rap şarkıcısına dönüşümü, tırnakları, tarzı… Birçok ‘olmaz’ı olduran kadın Cardi B. Bu kez kendini 'Muhteşem Yüzyıl' aşkı ile konuşturmayı başardı! Bu sefer de Cardi B. yüzünden astık bayrakları.
23.06.2020 Geyik
'Blackface' destek değil cahilliktir!
'Blackface' destek değil cahilliktir! Blackface ırkçılıktır!  Amerikalı siyahi George Floyd’un Amerikan polisi tarafından acımasızca öldürülmesi sonucunda, ülke ve dünya genelinde ırkçılık karşıtı birçok protesto gerçekleştirilmeye başlandı. Öyle ki 50 eyalet ve 18 ülkeye sıçrayan bu protesto ve eylemler, tarihin en büyük insan hakları protestosu olarak kendini öne çıkarıyor.
8.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eda Özdemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.