Karın germe estetiği nasıl yapılır?
Karın germe estetiği nasıl yapılır? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu : "Hamilelik sonrası dönemde yaşanan kilo durumu veya karın bölgesinde meydana gelen yağlanmaya karın germe ameliyatı ile kalıcı sonuç alındığını " anlattı.
24.10.2016 Estetik
Meme büyütme ameliyatı nasıl yapılır?
Meme büyütme ameliyatı nasıl yapılır? Meme estetiği ile birlikte kadınlar şimdi daha mutlu...Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu : "Kadınlar meme büyütme ameliyatı ile dolgun,diri ve güzel görünüme sahip olduğunu vurguladı.
17.10.2016 Estetik
Dudak dolgusu nasıl yapılır?
Dudak dolgusu nasıl yapılır? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu ; gülerken dişlerin görünme oranı, dudağın şekli ve kıvrımları için çok önemli olduğunu söyledi.
10.10.2016 Estetik
Popo estetiğinde bilinmesi gerekenler
Popo estetiğinde bilinmesi gerekenler Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, popo estetiğinde bilinmesi gerekenleri anlattı.
3.10.2016 Estetik
Aşk cerrahisi ile mutlu bir cinsel hayat
Aşk cerrahisi ile mutlu bir cinsel hayat Aşk cerrahisinin, bir başka deyişle cinsel organların estetik cerrahisi olduğuna dile getiren Estetik Ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, gelişimsel olarak normal olmayan veya herhangi bir nedenle deforme olmuş olan cinsel organların estetik ve fonksiyonunu düzeltmeyi ve geliştirmeyi amaçladığını vurguluyor.
14.08.2015 Aşk
Hangi bayan güzel olmak istemez ki …
Hangi bayan güzel olmak istemez ki … Hem fiziğiyle,hem yüz hatları ile çekici ve baştan aşağı alımlı olmak için Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan HAYTOĞLU bunu nasılgerçekleştirebileceğinizi, neler yapmanız gerektiğini, hatta hayatınızı bile şekillendirebilecek formülleri anlattı.
29.05.2015 Estetik
Yüz estetiği nedir ve nasıl uygulanır?
Yüz estetiği nedir ve nasıl uygulanır? Op. Dr. Gökhan Haytoğlu toplumların bilinç düzeyinin artmasıyla anti-aging trendlerine de ilginin arttığını belirtiyor.
15.05.2015 Estetik
Annelik estetiği ile yenilenin
Annelik estetiği ile yenilenin Bayanların doğum sonrası vücutlarında oluşan değişimlerin, kombine cerrahi işlemler ile tek seansta düzeltilebilmesi işlemi olduğunu vurgulayan Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, annelik estetiğinin kişiye özel tasarlanan bir uygulama olduğunu belirtti.
6.07.2020 Doğum Sonrası
Estetiğe farklı bir bakış sunuyor!
Estetiğe farklı bir bakış sunuyor! Başarılı Estetik cerrahi uzmanı Op. Dr. T. Gökhan Haytoğlu artık yeni adresine taşındı.
Yüz estetiği hakkında merak ettikleriniz!
Yüz estetiği hakkında merak ettikleriniz! Yüzünüze en uygun estetik müdahale hangisi bulmak için nasıl bir yol izlemelisiniz...
27.08.2015 Estetik
Cinsel estetik çeşitleri ve teknikleri
Cinsel estetik çeşitleri ve teknikleri Aşk cerrahisi, bir başka deyişle cinsel organların estetik cerrahisidir.
14.08.2015 Cinsel Sağlık