Delil

Delil

Son dakika delil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan delil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan delil haber sayfamızda...

Delil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.838 delil haberi bulunmuştur.
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Haberler
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Babasıyla aynı ismi taşıyordu! Muhtarlığı, yapılan itiraz üzerine düştü
Babasıyla aynı ismi taşıyordu! Muhtarlığı, yapılan itiraz üzerine düştü Kocaeli’nin İzmit ilçesi kırsal Arpalık İhsaniye Mahallesi’nde 31 Mart’taki seçimi kazanan Hasan Erdöl’ün (50) muhtarlığı, yapılan itiraz üzerine düştü. Kararın gerekçesinde, “Muhtar adaylığı pusulasında muhtar adayı olarak yalnızca Hasan Erdöl isminin yer aldığı, ancak hangi Hasan Erdöl olduğuna dair hiçbir açıklayıcı bulunmadığı görülmüştür” denildi.
16.04.2024 Gündem
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
24 yıl sonra kavuştuğu babasının son anlarını izledi! Şüpheli ölümün peşine düştü
24 yıl sonra kavuştuğu babasının son anlarını izledi! Şüpheli ölümün peşine düştü Antalya'da Ayşe Taş Aldemir (29), çocukluğundan bu yana hiç görmediği ve 24 yıl sonra kavuştuğu babası Cemil Taş'ın (45), 4 yıl önce yaşadığı binadan düşerek ölümüne ilişkin ilk müdahalede bulunan sağlık çalışanlarının ihmali olduğu gerekçesiyle davacı oldu.
15.04.2024 Gündem
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı Mersin'de anne ve oğlu evde, baba araçta yanmış halde ölü bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının yeni detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma!
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma! Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan F.A. (22) hakkında delil yetersizliğinden verilen beraat kararını istinaf mahkemesi, soruşturma aşamasında sürüntü örnekleri adli tıp şube müdürlüğünde unutulduğu gerekçesiyle bozdu.
6.04.2024 Haberler
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma!
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma! Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan F.A. (22) hakkında delil yetersizliğinden verilen beraat kararını istinaf mahkemesi, soruşturma aşamasında sürüntü örnekleri adli tıp şube müdürlüğünde unutulduğu gerekçesiyle bozdu.
6.04.2024 Gündem
Ayşenur’u vahşice katletmişti! Eski sevgili için karar
Ayşenur’u vahşice katletmişti! Eski sevgili için karar Eskişehir’de eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldüren Hasan Fakıoğlu’nun (23) iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezası aldığı mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu...
29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 8 tutuklama! İşte facianın raporu... Beşiktaş'ta Masquerade isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı.
5.04.2024 Gündem
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Necm suresi, Kur’an-ı Kerim’in 53. suresidir. Sure toplam 62 ayetten oluşur.
4.04.2024 Sureler
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna ceza yağdı! Tüfekle dehşet saçmıştı
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna ceza yağdı! Tüfekle dehşet saçmıştı Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, tutuklu sanık Mustafa Işık’a 42,5 yıl, babası Metin Işık’a ise 4 yıl hapis cezası verdi.
3.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı: Gece kulübü yangınında 5 gözaltı
Bakan Tunç açıkladı: Gece kulübü yangınında 5 gözaltı Beşiktaş'ta 16 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
2.04.2024 Gündem
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı Ölmeden önce son gördüğünüz görüntüyü yakalamanın mümkün olduğunu söylesek ne derdiniz? Kulağa bilim-kurgu filminden fırlamış gibi gelse de bir dönem cinayetlerin aydınlatılması için bu yöntem uygulandı. Peki Karındeşen Jack dosyasında bile başvurulduğu söylenen optografi tekniği nasıl işliyordu, hangi olaylara ışık tuttu?
2.04.2024 Yaşam
Mario Balotelli'den ırkçılık tepkisi! '20 bin kamera var'
Mario Balotelli'den ırkçılık tepkisi! '20 bin kamera var' Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, İtalya'daki ırkçılık iddiaları hakkında konuştu.
1.04.2024 Adana Demirspor
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'Şila' isimli 2,5 yaşındaki pitbull cinsi köpeği kulübesini ateşe vererek öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Baki’ye (57) 4 yıl hapis cezası verilen kararın gerekçesi açıklandı.
30.03.2024 Gündem
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı Kayseri’de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
27.03.2024 Gündem
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor Rusya Devlet Başkanı Putin, on yıllardır Rus topraklarında meydana gelen en ölümcül saldırının arkasında somut delil göstermeden Ukrayna'nın olduğunu iddia etti.
26.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Delil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.