Della Miles

Della Miles

Son dakika Della Miles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Della Miles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Della Miles haber sayfamızda...

Della Miles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72 della miles haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Özlediğim biri gibi...
30.11.2022 Cadde
Ankara’da Başkent Kültür Yolu Festivali Coşkusu
Ankara’da Başkent Kültür Yolu Festivali Coşkusu Kültür ve Turizm Bakanlığının beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali 1 Ekimde başladı. 23 Ekim’e kadar sürecek festivalde 72 ayrı mekânda, 5.000’e yakın sanatçı ve 160 açık hava etkinliği, 12 bale-opera-dans, 107 çocuk etkinliği, 125 konser, 49 sergi, 68 söyleşi, 47 tiyatrodan oluşan toplam 568 etkinlik yer alıyor.
1.10.2022 Kültür Sanat
Duru bebek için sahaya indiler!
Duru bebek için sahaya indiler! Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda, İzmirli SMA hastası Duru Meriç bebek için muhteşem bir organizasyona imza atıldı. Programda sahaya çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Elimizden geldiğince hasta çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz” dedi
15.11.2021 Ege
İzmir'de yürekler Duru için attı
İzmir'de yürekler Duru için attı İzmir'de 5.5 yaşındaki spinal müsküler atrofi (SMA) Tip-1 hastası Duru Meriç'in tedavisine katkı sağlamak için önemli bir futbol organizasyonu gerçekleştirildi.
14.11.2021 Süper Lig
Eski yıldızlar anlamlı maçta Duru için sahada
Eski yıldızlar anlamlı maçta Duru için sahada Türk futbolunun eski yıldız futbolcuları ve teknik adamları ile siyasiler, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası 5.5 yaşındaki İzmirli Duru Meriç'in tedavisine destek olmak için yarın bir araya gelecek.
13.11.2021 Süper Lig
‘Ayasofya kararı önemli’
‘Ayasofya kararı önemli’ İKİ yıl önce Müslüman olan ABD’livokalist Della Miles, Ayasofya Camii’nin 86 yıl sonra ibadete açılmasının, Müslüman âlemi için önemli bir gelişme olduğunu belirtti, emeği geçenlere teşekkür etti...
26.07.2020 Ege
Dünyaca ünlü isim Çeşme'ye hayranları ile buluşacak
Dünyaca ünlü isim Çeşme'ye hayranları ile buluşacak Michael Jackson ve Whitney Houston'ın gibi dünyaca ünlü isimlerin vokalistliğini yapan Amerikalı sanatçı Della Miles, İzmir'in Çeşme ilçesinde hayranları ile buluşacak.
21.07.2020 Cadde
Della Miles: Bizim yöneticilere eğitim versinler
Della Miles: Bizim yöneticilere eğitim versinler Bir süre önce Türkiye’ye yerleşen ABD’li sanatçı Della Miles, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ilginç bir öneride bulundu.
8.05.2020 Cadde
İçişleri Bakanı Soylu'dan videolu 'evde kal' çağrısı!
İçişleri Bakanı Soylu'dan videolu 'evde kal' çağrısı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan videoda, "Evde kal Türkiye" mesajını verdi.
19.04.2020 Haberler
İçişleri Bakanı Soylu'dan videolu 'evde kal' çağrısı!
İçişleri Bakanı Soylu'dan videolu 'evde kal' çağrısı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan videoda, "Evde kal Türkiye" mesajını verdi.
19.04.2020 Gündem
Della Miles'ten Türk çocuklarına internetten İngilizce eğitimi
Della Miles'ten Türk çocuklarına internetten İngilizce eğitimi ABD'li dünyaca ünlü vokalist Della Miles, corona virüs salgını nedeniyle eğitime ara verilen Türkiye'deki öğrenciler için 'Çocuk Kulübü' projesini hayata geçirdi. Miles, proje kapsamında sosyal medya hesaplarından haftanın 3 günü, 3-10 yaş arası öğrencilere İngilizce öğretecek.
13.04.2020 Cadde
Della Miles, Türkiye'ye övgüler yağdırdı
Della Miles, Türkiye'ye övgüler yağdırdı ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulunmuştu. Miles, "Bu zor süreçte birlik olmanızı alkışlıyorum. Kampanyayı sonuna kadar destekliyorum" dedi.
3.04.2020 Haberler
Della Miles, Türkiye'ye övgüler yağdırdı
Della Miles, Türkiye'ye övgüler yağdırdı ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışta bulunmuştu. Miles, "Bu zor süreçte birlik olmanızı alkışlıyorum. Kampanyayı sonuna kadar destekliyorum" dedi.
3.04.2020 Cadde
ABD'li sanatçıdan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek
ABD'li sanatçıdan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağış yaparak destek verdi.
30.03.2020 Gündem
Della Miles'ten Elazığ paylaşımı
Della Miles'ten Elazığ paylaşımı Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Della Miles, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin acısını paylaştı.
26.01.2020 Cadde
Dünyaca ünlü sanatçı paylaştı: Türk otomobiline talibim
Dünyaca ünlü sanatçı paylaştı: Türk otomobiline talibim Amerikalı sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" diye yazdı.
28.12.2019 Gündem
Dünyaca ünlü yıldız Eskişehir'de
Dünyaca ünlü yıldız Eskişehir'de Eskişehir'de düzenlenen Uluslararası Göçmenler Gününe katılan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Sivil Toplum, Temel Haklar, Yargı ve İçişleri Bölüm Başkanı Alexander Fricke, Türkiyeyi, 'dünyanın en büyük mülteci topluluğuna ev sahip ülke' olarak tanımladı. Michael Jackson ve Whitney Houston gibi birçok sanatçının vokalistliğini yapan ve 2018 yılında Müslüman olup, Türkiye'ye yerleşen ABD'li şarkıcı Della Milesin konser verdiği etkinlikte kentte yaşayan yabancı sığınmacı ve öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
20.12.2019 Gündem
ABD'li sanatçı Della Miles, Şeb-i Arus'da ilahi söyledi
ABD'li sanatçı Della Miles, Şeb-i Arus'da ilahi söyledi ABD'li dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Konya'da düzenlenen Şeb-i Arus Mevlana'nın 746'ncı Vuslat Yıl Dönümü anma törenine konuk sanatçı olarak katılıp, ilahi söyledi. 
10.12.2019 Haberler
Dünyaca ünlü yıldız ilahi söyledi
Dünyaca ünlü yıldız ilahi söyledi ABD'li dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Konya'da düzenlenen Mevlana'nın 746'ncı Vuslat Yıl Dönümü anma törenine konuk sanatçı olarak katılıp, ilahi söyledi.
10.12.2019 Gündem
Miles: Saygımı sundum
Miles: Saygımı sundum Michael Jackson ile Whitney Houston’ın vokalistliğini yapan, ve Müslüman olup Köyceğiz’e yerleşen ABD’li Della Miles, İzmir Türk Koleji’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na katıldı,
31.10.2019 Ege
Della Miles kimdir?
Della Miles kimdir? Geçtiğimiz aylarda Müslüman olduğunu açıklayan ABD'li sanatçı Della Miles Türk askerine harekatta başarı diledi. Peki, Della Miles kimdir? Della Miles kimlere vokalistlik yapmıştır?
17.10.2019 Gündem
ABD'li sanatçı Della Miles Barış Pınarına destek için Suriye Sınırında
ABD'li sanatçı Della Miles Barış Pınarına destek için Suriye Sınırında Ziyaret için geldiği Türkiye'de Müslüman olan dünyaca ünlü sanatçı Della Miles Barış Pınarı Harekatına destek vermek için Suriye sınırındaki Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine geldi.
16.10.2019 Haberler
Dünyaca ünlü sanatçı Della Miles'tan sınırda Mehmetçiğe destek
Dünyaca ünlü sanatçı Della Miles'tan sınırda Mehmetçiğe destek Dünyaca ünlü sanatçılara vokalistlik yapan ve Müslüman olduktan sonra Türkiye'ye yerleşen ABD'li şarkıcı Della Miles, Suriye sınırındaki Şanlıurfanın Akçakale ilçesine geldi.
17.10.2019 Gündem
ABD’li şarkıcıdan destek
ABD’li şarkıcıdan destek Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve bir süredir Türkiye’de yaşayan ABD’li Della Miles da harekâta destek verdiğini açıkladı...
15.10.2019 Gündem
Della Miles, Mevlana Hazretlerinin Türbesini ziyaret etti
Della Miles, Mevlana Hazretlerinin Türbesini ziyaret etti Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve Türkiye'ye yerleştikten sonra İslamiyet'i seçerek Müslüman olan ABD'li caz sanatçıcı Della Miles, Konya'da Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.
22.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Della Miles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.