Deloitte

Deloitte

Son dakika Deloitte haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Deloitte gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Deloitte haber sayfamızda...

Deloitte

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 543 deloitte haberi bulunmuştur.
Yeşil çelikle hızlı büyüme
Yeşil çelikle hızlı büyüme 40 yaş altındaki genç liderler, artık iş dünyasında fark yaratan kararlar alıyor, şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine liderlik ediyor. Bu liderlerden sanayi devi Tosçelik'in İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı Avrupa'nın en düşük karbon emisyonlarına sahip boru üreticisi olduklarını anlatıyor
11.03.2024 Milliyet Executive
Evergrande'nin tasfiye edilmesine karar verildi
Evergrande'nin tasfiye edilmesine karar verildi Çin'in borç batağındaki emlak devi Evergrande'nin Hong Kong'daki bir mahkeme tarafından tasfiye edilmesine karar verildi.
29.01.2024 Uzmanpara
Yabancıdan Türkiye’ye 5.2 milyar dolarlık ilgi
Yabancıdan Türkiye’ye 5.2 milyar dolarlık ilgi Deloitte Türkiye’nin açıkladığı ‘2023 - Birleşme ve Satın Alma İşlemleri Raporu’na göre, artan borçlanma maliyetleri, yüksek enflasyon ve jeopolitik gerginlikler gibi zorlu koşullar altında, birleşme ve satın alma işlem hacminde ve işlem sayısında düşüş yaşandı.
3.01.2024 Ekonomi
Robot harekâtı!
Robot harekâtı! Yenilikçi ürünlerle birlikte süpürge pazarı yükselişini sürdürüyor. Türkiye’de akıllı ev cihazlarına yönelik ilgi artarken, robot süpürgeler yüzde 30’luk erişim oranıyla en popüler cihazlar arasında yer alıyor.
21.12.2023 Ekonomi
Yeni girişim nasıl hızla marka olur?
Yeni girişim nasıl hızla marka olur? Markalaşma her girişim için rekabetçi bir avantaj sağlarken, güçlü bir marka ise diğer şirketlerden ayrılıyor. Turquality de markalaşma konusunda şirketlere büyük destek veriyor. İşte yeni girişimler için markalaşmaya giden yolda ipuçları...
9.12.2023 Milliyet Executive
Gençler işte esneklik istiyor
Gençler işte esneklik istiyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit gerçekleştirildi. İş dünyasının dönüşümüne öncülük eden Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CHRO’larını (insan kaynakları yöneticileri) bir araya getiren zirvede, genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri, şirketlerin bu konuda neler yaptıkları masaya yatırıldı.
10.11.2023 Milliyet Executive
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor "Bireyselden kurumsala, tüm hedef kitleyi kapsayan, müşteri odaklı büyük bir ekosistem oluşturduk. Müşteri memnuniyetinde son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştık..."
10.11.2023 Milliyet Executive
Yapay zekâ teknolojilerinde yüzde 400 artış beklentisi
Yapay zekâ teknolojilerinde yüzde 400 artış beklentisi Düzenlenen Üretken Yapay Zekâ (Generative AI) etkinliğinde teknolojinin, toplumu ve iş dünyasını dönüştüren yenilikçi çözümleri tartışıldı. İki yıl içinde yapay zekâ teknolojileri kullanımının yüzde 400 artması, üretken yapay zekânın 10 yılda küresel GSYİH'yi 7 trilyon dolar artırması bekleniyor.
3.11.2023 Teknoloji
Gençler iş hayatında esneklik talep ediyor
Gençler iş hayatında esneklik talep ediyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliği ile BMI organizasyonuyla CHRO Summit 2023 düzenlendi. Zirvede, genç yeteneklerin şirketlerden beklentileri, şirketlerin bu konuda neler yaptıkları ele alındı.
11.10.2023 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeye devam ediyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
15.09.2023 Milliyet Executive
Yüzde 90 kadın çalışanla global atağa kalkıyor
Yüzde 90 kadın çalışanla global atağa kalkıyor İç giyim markası Suwen, yurtdışındaki mağaza zincirini geliştirmeyi hedefliyor. Genel Müdür Ali Bolluk kadın çalışan oranının yüzde 90 olduğunu söyledi.
15.09.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CHRO'su Dünyada farklı kuşaklar birbiri ardına çalışma hayatına katılırken ve teknoloji adeta ışık hızıyla ilerlerken İnsan Kaynakları Direktörleri'nin, yani CHRO'ların (Chief Human Resources Officer) omzundaki yük giderek artıyor. Yeniden şekillenen iş yaşamında CHRO'lar belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor.
13.09.2023 Milliyet Executive
Türkiye Sigorta’da genel müdürlüğe atama yapıldı
Türkiye Sigorta’da genel müdürlüğe atama yapıldı Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in Genel Müdürü Atilla Benli görevinden ayrıldı. Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in yeni Genel Müdürü olarak Taha Çakmak atandı.
5.08.2023 Sigorta
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards” Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…
16.06.2023 Cadde
Norveç’te ‘iklimi’ tartıştılar
Norveç’te ‘iklimi’ tartıştılar Sabancı Üniversitesi, iklim değişikliği konusunda Türkiye’nin ilk ve tek Eylem Araştırması ve Dönüşüm Tezsiz Yüksek Lisans Programını hayata geçirdi. Program, kurum ve şirketlerin, iklim değişikliği, pandemi, yeni iş modelleri ve çalışma şekilleri gibi gelişmelerle hızla artan dönüşüme hazır olma ve birlikte yönetme ihtiyacına yanıt vermeyi hedefliyor.
16.06.2023 Ekonomi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi Metaverse’ün e-ticaret, perakende, turizm, kültür-sanat eğitim, oyun ve e-spor başta olmak üzere farklı sektörler aracılığıyla Türkiye'ye potansiyel ekonomik katkısının 2035 yılına kadar 37,5 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.
13.06.2023 Teknoloji
Güçlü liderliğin cinsiyeti olmaz
Güçlü liderliğin cinsiyeti olmaz Direksiyon’a daha fazla kadın liderin geçmesi için ‘ehliyet’ kazanma ve pratik tecrübe elde etme süreçlerini hızlandırmalıyız...
9.06.2023 Milliyet Executive
Bilgi teknolojileri sektörü 409 milyar TL’ye ulaştı
Bilgi teknolojileri sektörü 409 milyar TL’ye ulaştı Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD), 2022 yılı ‘Bilgi ve İletişim Teknoloji Sektörü Pazar Verileri ve Trendlerini açıkladı. Rapora göre sektör, TL bazında bir önceki yıla kıyasla yüzde 54 oranında büyüyerek 409 milyar TL’lik hacme ulaştı.
13.05.2023 Ekonomi
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı
2022 yılında medya ve reklam yatırımları yüzde 90 arttı Türkiye 2022 yılı Medya ve Reklam Yatırımları Raporu’na göre toplam yatırımlar rekor düzeyde artarak 63,89 milyar TL’ye ulaştı. Medya yatırımları 52 milyar 92 milyon TL’ye, reklam yatırımları ise 10 milyar 97 milyon TL’ye yükseldi.
11.04.2023 Ekonomi
Kozmetik, Rekabet Kurulunun merceğinde
Kozmetik, Rekabet Kurulunun merceğinde Rekabet Kurulunun (Kurul) son zamanlarda kozmetik ve kişisel bakım sektöründe başlattığı inceleme ve soruşturmalar ses getirmektedir.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı Bağımsız araştırma şirketi Deloitte tarafından hazırlanan ve yeme içme sektörünün en büyük bölümünü oluşturan full servis restoranların incelendiği Türkiye Yemek Hizmeti Pazarı Raporu’nun sonuçları açıklandı. Raporda, Türkiye yemek hizmeti pazarının büyüklüğü ve gelecek beklentileri ile birlikte referans ülke harcamaları, müşteri segmentleri ve hizmet türleri faktörleri incelenerek değerlendirmeye alındı.
31.03.2023 Vitrin
İş seçerken yeni kriter şirket politikaları
İş seçerken yeni kriter şirket politikaları 2023 Küresel İnsan Kaynakları Trendleri Raporu ‘işteki, iş gücündeki ve iş yerindeki’ keskin değişime ışık tutuyor. Çalışanlar iş yerlerini seçerken artık unvanlara değil, şirket politikalarına göre karar veriyor.
30.03.2023 Ekonomi
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO'lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
10.03.2023 Milliyet Executive
Lider kadrolar daha güçlendi
Lider kadrolar daha güçlendi Türkiye’nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeye devam ediyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını sürdürdü.
9.03.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO’lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
3.03.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Deloitte ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.