Delta

Delta

Son dakika delta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan delta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan delta haber sayfamızda...

Delta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.341 delta haberi bulunmuştur.
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı!  Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı! Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi NBA'de Utah Jazz, evinde mücadele ettiği Houston Rockets'ı 124-121'lik skorla yendi. Utah'ta milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı.
12.04.2024 NBA
‘Tutulma’ şöleni
‘Tutulma’ şöleni ‘Tam Güneş tutulması’ Kuzey Amerika’da milyonların izlediği bir şölene dönerken bilime ve ekonomiye ‘bereket’ getirdi.
9.04.2024 Dünya
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'ye Suudi Arabistan'dan bir kulübün teklif sunduğu ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya senelik 100 milyon euroluk öneride bulunulduğu aktarıldı.
24.03.2024 İspanya La Liga
Bakan Kacır'dan KAAN açıklaması! 'Türkiye sayılı ülkelerden oldu'
Bakan Kacır'dan KAAN açıklaması! 'Türkiye sayılı ülkelerden oldu' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle bir araya geldi. Bakan Kacır, "Türkiye 5’inci nesil savaş uçağını geliştirebilen, üretebilen ve gökyüzüyle buluşturabilen sayılı ülkelerden oldu” açıklamasında bulundu.
23.02.2024 Gündem
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor?
Ölümcül, ucuz ve yaygın: İran drone'ları savaşın doğasını nasıl değiştiriyor? İlk kez beş yıl önce Suudi petrol rafinelerinin vurulduğu saldırıda ortaya çıkan silahlı insansız hava araçları, Rusya'nın Ukrayna saldırılarında dünya medyasının manşetlerine taşındı. Ancak asıl etkiyi, halihazırda Orta Doğu'daki çok cepheli savaşta ABD üssünün vurulduğu saldırıda gösterdi.
6.02.2024 Dünya
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü
Boeing 757 tipi yolcu uçağının kalkışı esnasında burun tekerleği düştü ABD'de son olarak Alaska Hava Yolları'na ait Boeing 737 MAX 9 tipi yolcu uçağı, 5 Ocak akşamı havadayken gövdesinden bir parçanın kopması nedeniyle acil iniş yapmıştı.
24.01.2024 Dünya
Gökyüzünde tarihi adım! Bakan Kacır açıkladı... 4 maddelik hedef
Gökyüzünde tarihi adım! Bakan Kacır açıkladı... 4 maddelik hedef Türkiye, gökyüzündeki macerasında tarihi bir adıma hazırlanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, sürece ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.01.2024 Gündem
Türk Hava Yolları oyun kurucu olacak
Türk Hava Yolları oyun kurucu olacak 129 ülkede 345 noktaya uçan milli bayrak taşıyıcı THY, 2033 yılında iştirakleriyle birlikte 950 uçaklık filoya ve 400 farklı destinasyona ulaşacak. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, “Gelecekte dünyada göreceğiniz oyun kurucu 7 havayolundan biri THY olacak” dedi.
18.01.2024 Ekonomi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi Günümüzde her ne kadar eskisi gibi sıklıkta kullanılmasa da radyo dinlemeyi sevenler hala var. Eski zamanlarda özellikle insanlara haber vermek, müzik dinleme amacıyla icat edilen radyo oldukça büyük öneme sahiptir. İnternetin yaygınlaşması ile online yayın yapan radyo kanalları sayısı artmıştır. Dinden spora kadar pek çok radyo kanalları vardır. Ancak radyo frekansları şehirlere veya bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. TRT FM, Metro FM, TRT Spor FM, Virgin Radio FM istasyonları en çok araştırılanlar arasında yer alır. Eğer sizde İstanbul, Ankara ve İzmir radyo kanalları listesi merak ediyorsanız “Radyo Frekansları 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
16.01.2024 Teknoloji
Tarihi Peregrine-1 fırlatılışı: NASA 50 yıl sonra Ay'a geri dönüyor!
Tarihi Peregrine-1 fırlatılışı: NASA 50 yıl sonra Ay'a geri dönüyor! NASA'nın Ay'a iniş aracını taşıyan ABD roketi, 50 yıl sonra ilk kez Ay'a doğru yola çıktı.
8.01.2024 Haberler
Tarihi Peregrine-1 fırlatılışı: NASA 50 yıl sonra Ay'a geri dönüyor!
Tarihi Peregrine-1 fırlatılışı: NASA 50 yıl sonra Ay'a geri dönüyor! NASA'nın Ay'a iniş aracını taşıyan ABD roketi, 50 yıl sonra ilk kez Ay'a doğru yola çıktı.
8.01.2024 Dünya
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Yeni Zelanda Hakkında Bilgiler; Yeni Zelanda Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Yeni Zelanda Hakkında Bilgiler; Yeni Zelanda Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kuzey ve Güney Adaları'nın yanı sıra, çok sayıda adadan oluşan Yeni Zelanda, oksijen açısından dünyanın en zengin ülkelerinden birisidir. Etkileyici coğrafyası, sert dağları ve geniş vadileriyle Yeni Zelanda ziyaretçilerini ağırlıyor. Yeni Zelanda nerede, bayrağının anlamı nedir, başkenti neresi, hangi parayı kullanıyor, ekonomisi nasıl gibi sorulara cevapları derledik.
2.01.2024 Gündem
Eşsiz güzellik! 'İlk defa bu anı yaşadım'
Eşsiz güzellik! 'İlk defa bu anı yaşadım' Türkiye’nin en önemli sulak alanlarından biri olan Samsun’daki Kızılırmak Deltası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da eğrelti otu ile kaplandı.
2.01.2024 Gündem
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Bolat: 7 dev havayolu arasına gireceğiz
Bolat: 7 dev havayolu arasına gireceğiz Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, artan uçak ihtiyacını gidermek için 240'ı kesin, 115'i opsiyon olmak üzere toplam 355 uçak almayı planladıklarını ve ilk teslimatların 2026 yılında olacağını açıkladı.
20.11.2023 Ekonomi
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk
Havada devler liginde tek başına Fas’a denk Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük 7 havayolu şirketinden biri olma yolunda. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, 2033’e kadar uçak sayılarının 810’a, Türk ekonomisine katkılarının da 141 milyar dolara çıkacağını belirterek, “THY, ekosistemiyle, Fas kadar üretim yapacak” dedi.
20.11.2023 Ekonomi
Eurofighter ile Yunanistan'a cevap! 'Doğru anlaşmayla kendi silahlarımızı da takarız'
Eurofighter ile Yunanistan'a cevap! 'Doğru anlaşmayla kendi silahlarımızı da takarız' Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler'in, "40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz" açıklaması gözleri İngiltere, Almanya, İspanya ve İtalya ortaklığında üretilen savaş uçağına çevirdi. Olası bir alımda F-102 uçaklarından sonra ilk kez delta kanatlı bir uçağa sahip olacak Türkiye, bu hamleyle Yunanistan'a cevap vermiş olacak. "Doğru anlaşma yapılırsa kendi silahlarımızı da takabiliriz" diyen Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan yorumladı.
20.11.2023 Gündem
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri...
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG 15-21 KASIM! 🛒 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu! Oyuncu koltuğu, Klavye, Monitör, Kasa çeşitleri... ŞOK 15-21 Kasım haftanın fırsat katalogları yayımlandı. Bu hafta ŞOK mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Çift Kişilik Baskılı Yorgan 369 TL, Katlanır Yatak 899 TL, Çok Amaçlı Dolap 5 Raflı 999 TL, Duru Şampuan/Saç Kremi çeşitleri 37,40 TL, BabyOne Bebek Bezi Çeşitleri 142 TL, Amboss Delta 6 Parça Güveç Seti 999 TL, Amboss Delta Çelik Derin Tencere 599 TL, Esse Palermo Porselen 12 Parça 4 Kişilik Yemek Takımı 899 TL, Sinbo Filtre Kahve Makinesi 499 TL, Paşabahçe 12 Parça Çay Takımı 79,95 TL'ye satışta olacak. İşte 15-21 Kasım ŞOK aktüel ürünler katalogları...
16.11.2023 Bilgi Rehberi
ABD Temsilciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez'den İsrail lobisi eleştirisi
ABD Temsilciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez'den İsrail lobisi eleştirisi ABD Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Alexandria Ocasio-Cortez, İsrail lobisini eleştirerek, "AIPAC'ın (Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi) siyasi sistemimizde ne kadar zehirli bir varlık olduğunu anlamamızın zamanı geldi" ifadelerini kullanarak, “ABD demokrasisini istikrarsızlaştıran aşırılıkçı bir örgüt” dedi.
1.11.2023 Dünya
ABD komandoları İsrail'de! Pentagon sayıyı gizledi
ABD komandoları İsrail'de! Pentagon sayıyı gizledi İsrail-Hamas savaşının başından beri Tel Aviv'e destek veren Washington, ABD'li komandoların İsrail'de olduğunu açıkladı. Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bu askerlerin görevlerine de yer verildi.
1.11.2023 Dünya
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu
Küresel havacılık liderleri İstanbul’da buluştu İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, sivil havacılık sektörünün dünyadaki en önemli etkinliği olan ve bu yıl İstanbul'a gerçekleşen '28. Routes World'de binlerce üst düzey yöneticiyi ağırladı. İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Selahattin Bilgen, "3 gün gibi kısa bir sürede bu kadar çok yeni bağlantı kurulduğunu görmek ve sektörümüzün geleceğini planlarken ortaya konulan üretkenliğe, ileri görüşlülüğe tanık olmak çok kıymetliydi" dedi.
18.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Delta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.