Delta Kasırgası’nda 690 bin ev elektriksiz kaldı
Delta Kasırgası’nda 690 bin ev elektriksiz kaldı ABD’nin Louisiana eyaletinde etkili olan Delta Kasırgası nedeniyle 690 bin ev elektriksiz kaldı.
12.10.2020 Dünya
Son dakika: Çifte felaket, yetkililer uyardı! Uydu görüntüleri servis edildi...
Son dakika: Çifte felaket, yetkililer uyardı! Uydu görüntüleri servis edildi... Sokaklarda ıslak yığınlar, küflü yataklar, ağaç dalları, eğilip bükülmüş metal dış cephe kaplamaları, harap olmuş aile yadigarları... Sadece altı hafta ara ile kabusu yaşayan elayetin sakinleri, canlarını kurtardıklarına sevinirken, yayınlanan uydu görüntüleri çifte felaketin büyüklüğünü sözler önüne seriyor. İşte son dakika haberinin detayları...
12.10.2020 Dünya
Delta Kasırgası yüz binlerce kişinin kabusu oldu
Delta Kasırgası yüz binlerce kişinin kabusu oldu ABD'nin Louisiana eyaleti ve çevresinde yüz binlerce ev ve iş yerini elektriksiz bırakan Delta Kasırgası'nın bu kez Güney ve Kuzey Carolina eyaletlerini tehdit ettiği açıklandı.
12.10.2020 Dünya
Delta Kasırgası Louisiana'yı vuruyor
Delta Kasırgası Louisiana'yı vuruyor Kıyıya 155 kilometre hızla ulaşan kasırga nedeniyle okullar ve resmi kurumlar kapatıldı, elektrik kesintileri yaşanıyor.
10.10.2020 Dünya
230 kilometre hızla vurdu... Barınaklara sığındılar!
230 kilometre hızla vurdu... Barınaklara sığındılar! Dün geç saatlerde hızı yavaşlamasını olmasına rağmen büyük tahribat yarattı. Şiddetli yağış ve sellere sebebiyet vermesi beklenen kasırga, 30 saat içinde ürküten boyutlara ulaştı.
7.10.2020 Dünya