Landais Alzheimer: Bu köyde herkes demans hastası
Landais Alzheimer: Bu köyde herkes demans hastası Fransa'nın güneybatısında yer alan Landais Alzheimer biraz farklı bir köy. Köyün tüm sakinleri demans hastası.
24.12.2023 Dünya
Demans Hastalığı Nedir, Belirtileri Nelerdir? Demans Hastası Nasıl Anlaşılır, Nasıl Tedavi Edilir?
Demans Hastalığı Nedir, Belirtileri Nelerdir? Demans Hastası Nasıl Anlaşılır, Nasıl Tedavi Edilir? Demans hastalığı, özellikle yaşlı bireyleri etkileyen bir hastalıktır. Bu hastalıkta kişilerde çok fazla unutkanlık meydana gelmektedir. Demans hastalığı farklı hastalıklar sebebi ile de ortaya çıkabilmektedir. Halk arasında bunama ismi ile de bilinir. Demans hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Demans hastası nasıl anlaşılır, nasıl tedavi edilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
22.03.2021 Sağlık
Demans (bunama) hastalığı nedir? Demans hastalığı belirtileri nelerdir?
Demans (bunama) hastalığı nedir? Demans hastalığı belirtileri nelerdir? Unutkanlığın ön planda olduğu birçok hastalığa adını veren Demans (bunama) özellikle belli bir yaş grubunun üzerindeki insanlarda sıklıkla görülen Demans hastalığı, halk arasında bunama olarak da adlandırılmaktadır. Demans genellikle hafızayı, düşünmeyi ve sosyal becerileri etkileyen bir grup semptom olarak tanımlanır.
9.12.2019 Gündem