Son dakika: Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı
Son dakika: Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu hastaneye kaldırıldı Demet Akalın ve Alişan’ın sunuculuğunu yaptığı sabah programına katılan Mustafa Topaloğlu, yayın sonrası kalp krizi geçirdi. 63 yaşındaki sanatçı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Çağlayan Topaloğlu, babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
13.11.2020 Cadde
Cansever kimdir, kaç yaşında? Cansever'in gerçek adı nedir?
Cansever kimdir, kaç yaşında? Cansever'in gerçek adı nedir? Cansever kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV ekranında yayınlanan bir sabah programına uzun bir aradan sonra konuk olan Cansever 1992 yılından ilk albümünü çıkardıktan sonra büyük bir başarı yakalamış olan Cansever, Makedonya'nın Veles şehrinde dünyaya gelmiştir. İşte Cansever hakkında merak edilenler...
22.09.2020 Cadde
Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Demet Akalın ve Alişan sabah programı yapıyorlar. Sevilen ikili artık her sabah evlere konuk oluyor. Peki, Demet ve Alişan Sabah Sabah programı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte programın saati ve kanalı.
11.08.2020 Cadde