Demirel

Demirel

Son dakika demirel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan demirel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan demirel haber sayfamızda...

Demirel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.145 demirel haberi bulunmuştur.
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
Sergen Yalçın: Aşağı bölgeyle tamamen alakamızı kestik!
Sergen Yalçın: Aşağı bölgeyle tamamen alakamızı kestik! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor maçının ardından konuştu.
21.04.2024 Antalyaspor
Volkan Demirel: Hatay'ı küme düşürmeden bitirmeye çalışacağız!
Volkan Demirel: Hatay'ı küme düşürmeden bitirmeye çalışacağız! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Antalyaspor maçının ardından konuştu.
21.04.2024 Hatayspor
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
Hatayspor'da Antalyaspor mesaisi devam etti!
Hatayspor'da Antalyaspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Hatayspor'da hazırlıklar devam etti.
18.04.2024 Hatayspor
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Hatayspor'da Antalyaspor maçı mesaisi devam etti!
Hatayspor'da Antalyaspor maçı mesaisi devam etti! Hatayspor, Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
17.04.2024 Hatayspor
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer'
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer' Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.
16.04.2024 Gündem
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku!
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku! Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk eden Fatih Karagümrük'te Emre Mor şoku yaşandı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Erdem Timur: Şampiyonluğu hak ediyoruz
Erdem Timur: Şampiyonluğu hak ediyoruz Süper Lig'de Alanya deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da Erden Timur, Antalya'ya indikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Galatasaray
Hatayspor'da Volkan Demirel'den ayrılık sinyali!
Hatayspor'da Volkan Demirel'den ayrılık sinyali! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, İstanbulspor yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Hatayspor
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
‘Karayip’ yatırımı vatandaş yapıyor
‘Karayip’ yatırımı vatandaş yapıyor Karayipler’de yatırım yoluyla vatandaşlık standartları yeniden belirlendi. Yeni anlaşma doğrultusunda minimum yatırım eşiği 100 bin dolardan 200 bin dolara çıkıyor. 
13.04.2024 Ekonomi
Akşener işaret mi verdi?
Akşener işaret mi verdi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını duyurmasının ardından dün partisinin Ordu’da seçimin yenilenmesine yönelik başvurusu için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi.
10.04.2024 Gündem
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin Ordu'da seçimi 2'nci sırada tamamlayan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener ve partililerle birlikte, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurarak, seçimin yenilenmesini talep etti.
9.04.2024 Haberler
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin Ordu'da seçimi 2'nci sırada tamamlayan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener ve partililerle birlikte, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurarak, seçimin yenilenmesini talep etti.
9.04.2024 Gündem
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık'
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık' Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Cadde
Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi!
Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi! Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli futbolcular, 2'nci dakikada sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü TFF 2. Lig'in 34'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-1 yenildi ve küme düştü. Yeşil-beyazlı takım 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihte bir ilki gerçekleştirmişti.
7.04.2024 2.Lig
Kısalarda zaferi ‘Evcil’ kazandı
Kısalarda zaferi ‘Evcil’ kazandı 20. Akbank Kısa Film Festivali sona ererken yarışma sonuçları da açıklandı.
6.04.2024 Kültür Sanat
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım'
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım' Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa’ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın Galatasaray, rakibi bu mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacakmış gibi hazırlanıyor. Futbolcular da maça bu şekilde motive ediliyor.
5.04.2024 Galatasaray
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı!
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı! Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
4.04.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Demirel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.