Nonstop Zula E-Spor Merkezi açıldı
Nonstop Zula E-Spor Merkezi açıldı Türkiye'nin ilk e-spor merkezi olma özelliği taşıyan Nonstop Zula E-Spor Merkezi, InGame Group tarafından hizmete açıldı.
11.01.2019 Ekonomi
Milliyet Sanat Kitap Günleri başladı! On binlerce kitap Demirören İstiklal'de...
Milliyet Sanat Kitap Günleri başladı! On binlerce kitap Demirören İstiklal'de... Milliyet Sanat Kitap Günleri, Social İstanbul İstiklal’de başladı. Etkinler 10 Aralık’a kadar sürecek. On binlerce kitap Beyoğlu'nda Demirören İstiklal'in B2 katında okurları bekliyor. Türkiye’nin çok sayıda önemli yayınevinin birbirinden değerli kitapları okuruyla, o eski fuar ruhunu soluyacak 8 gün boyunca.  Yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek. Söyleşiler, imza günleri art arda sıralanacak. Velhasıl, kış gelmeden ikinci bir bahar yaşayacak Beyoğlu. Son cemre, en önemli simgesi kitaba düşecek. Türkiye’nin en köklü sanat yayını olan Milliyet Sanat, 45. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bu fuara tüm okurlarını bekliyor.
11.09.2019 Nevidyo
Çiğdem Batur 35 oldu
Çiğdem Batur 35 oldu İstiklal Caddesi'nin gözde alışveriş merkezi Demirören AVM'nin üst katında bulunan İstiklal Palas Teras'da önceki akşam yaz partisi düzenlendi.
15.07.2017 Cadde
23 Nisan coşkusu Demirören İstiklal'de kutlanıyor
23 Nisan coşkusu Demirören İstiklal'de kutlanıyor Gün boyunca çocukları ağırlamaya hazırlanan Demirören İstiklal, farklı etkinliklerle 23 Nisan’ı kutlamaya hazırlanıyor.
19.04.2014 Ekonomi
Yeni Yılın Yıldızı Demirören İstiklal’den...
Yeni Yılın Yıldızı Demirören İstiklal’den... Klasisizm ile modernizmin buluştuğu İstiklal Caddesi’nin yıldızı Demirören İstiklal, yeni yılda misafirlerine gelişmiş teknoloji ve zarafetin bir arada bulunduğu Lancia Ypsilon kazanma şansı sunuyor.
26.11.2013 Otomobil