Demokrat

Demokrat

Son dakika Demokrat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Demokrat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Demokrat haber sayfamızda...

Demokrat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.019 demokrat haberi bulunmuştur.
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Eşini evlatlık edindiği oğluyla bastı! Milletvekili kadın yatakta yakalandı: Sadece konuşuyorduk
Eşini evlatlık edindiği oğluyla bastı! Milletvekili kadın yatakta yakalandı: Sadece konuşuyorduk Milletvekili eşini evlatlık edindiği keşiş ile basan koca o anları bir de kayda aldı. Söz konusu görüntüler dünyada ses getirirken olayın skandal detayları pes dedirtti.
12.04.2024 Dünya
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi ABD Yüksek Mahkemesi, geçen yıl haziran ayında aldığı kararda Joe Biden'ın 2022’de öğrenci kredileri için çıkardığı affın anayasaya aykırı olduğuna hükmetmişti.
12.04.2024 Dünya
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi partilerin liderleriyle telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya’nın başkenti Bükreş’e gerçekleştirdi.
7.04.2024 Gündem
‘Tamam mı devam mı?’
‘Tamam mı devam mı?’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim gecesi istifa etmek istediği ancak kurmaylarınca engellendiği iddiası kulislere yansımış, İYİ Parti lideri seçimin ertesi günü olağanüstü kongreye gitme kararını açıklamıştı.
5.04.2024 Gündem
Antalya’da Büyükşehir meclisinde 111 üyeden 74'ü CHP'li
Antalya’da Büyükşehir meclisinde 111 üyeden 74'ü CHP'li Antalya’da Büyükşehir Belediyesi ile 19 ilçenin 16'sında belediye başkanlıklarını kazanan CHP'nin, kesin olmayan sonuçlara göre yeni dönemdeki meclis üye sayısı 74 olarak açıklandı.
2.04.2024 Gündem
YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2024 YSK 🔴 Mahalli İdareler Seçimi il il ve ilçe ilçe seçim sonuçları, oy oranları...
YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2024 YSK 🔴 Mahalli İdareler Seçimi il il ve ilçe ilçe seçim sonuçları, oy oranları... Mahalli İdareler Seçimi, 31 Mart günü ülke genelinde düzenlendi. 81 il, 973 ilçede düzenlenen yerel seçimlerde vatandaş, 5 yıl görev yapacak yeni yerel yönetimler için oy kullandı. Seçimin saat 17:00'de son bulmasıyla başlanan oy sayım ve dökümü neticesinde resmi olmayan yerel seçim sonuçları belli oldu. İşte, seçimi kazanan partiler ve adaylar...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: YSK'dan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
Son dakika: YSK'dan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama Seçim sonuçlarına ilişkin son bilgileri aktaran YSK Başkanı Ahmet Yener, katılım oranının yüzde 78.11 olarak gerçekleştiğini belirtti.
1.04.2024 Gündem
CHP İzmir adayı Cemil Tugay yerel seçim açıklaması! "Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı"
CHP İzmir adayı Cemil Tugay yerel seçim açıklaması! "Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı" CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan yerel seçim açıklaması. Tugay "CHP, Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu" dedi.
31.03.2024 Gündem
SON DAKİKA: İzmir seçim sonuçları! Hamza Dağ mı?, Cemil Tugay mı? İşte ilk sonuçlar
SON DAKİKA: İzmir seçim sonuçları! Hamza Dağ mı?, Cemil Tugay mı? İşte ilk sonuçlar Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Seçim sonucu en merak edilen İzmir'de vatandaşlar seçimini yaptı. İşte ilk sonuçlar...
31.03.2024 Gündem
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
Hatay'da ev sahibi dehşeti! Kiracısına asitle saldırdı
Hatay'da ev sahibi dehşeti! Kiracısına asitle saldırdı Hatay'da Oğuzhan Lök, ev sahibi olan Fatih S.'nin asitli saldırısına uğradı. Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay, Hatay Dörtyol Belediye Meclisi üyesi adayları Oğuzhan Lök’ün hastanede tedaviye alındığını belirterek, saldırıya tepki gösterdi.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir'
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir' Uzmanlar, Baltimore'un çöken Francis Scott Key Köprüsü'nün yeniden inşasının 18 aydan birkaç yıla kadar sürebileceğini ve maliyetin en az 400 milyon dolar ya da bunun iki katından fazla olabileceğini söylüyor.
30.03.2024 Dünya
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında...
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında... Türkiye bugün yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Haberler
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var'
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var' AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, günlerdir gündemden düşmeyen CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
26.03.2024 Gündem
Seçimden sonra ‘tüzük’ mesaisi
Seçimden sonra ‘tüzük’ mesaisi  CHP’de, 31 Mart’tan sonra tüzük için kollar sıvanacak.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demokrat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.