Bakan Akar'dan 'Deniz Kuvvetleri Günü' mesajı
Bakan Akar'dan 'Deniz Kuvvetleri Günü' mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Deniz Kuvvetleri'miz; Ege'de, Doğu Akdeniz'de, Kıbrıs'ta ve Karadeniz'de hak ve menfaatlerimizi korumakta; ulusal ve uluslararası deniz tatbikatlarını başarıyla icra etmekte, aynı zamanda dünyanın çeşitli denizlerinde üstlendiği uluslararası görevlerle şanlı bayrağımızı şerefle dalgalandırmakta, bölge ve dünya barışına önemli katkılarda bulunarak asil milletimizin gururu olmaktadır" dedi.
27.09.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar, 'Bahriyeliler'le bir araya geldi
Milli Savunma Bakanı Akar, 'Bahriyeliler'le bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Preveze Deniz Zaferi'nin 483'üncü Yıl Dönümü ve Deniz Kuvvetleri Günü'nü kutladı.
27.09.2021 Siyaset
Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi'ne selam durdular
Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi'ne selam durdular Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü kapsamında bugün Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı ve Türbesi'nde tören düzenlendi. Törende TCG BARBAROS Fırkateyni de Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi'ni denizden selamladı.
28.09.2020 Haberler
TSK’dan Deniz Kuvvetleri Günü'ne özel video
TSK’dan Deniz Kuvvetleri Günü'ne özel video Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü’nü yayınladığı videoyla kutladı. TSK, 27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü vesilesiyle bir klip yayınladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Youtube kanalından paylaşılan videoda Preveze Deniz Zaferi’ni canlandıran resimlerin yanı sıra Türk Donanması’nın bugünkü gücünü ve kabiliyetini gözler önüne seren görüntüler yer aldı. “Bu gelecek tüm milletimizindir” mesajının verildiği videonun sonunda “27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü kutlu olsun” denildi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Başbakan Yıldırım'dan Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü mesajı
Başbakan Yıldırım'dan Preveze Deniz Zaferi'nin yıl dönümü mesajı Başbakan Binali Yıldırım, "Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemiz, tarihten aldığı ilhamla, denizcilikte lider ülkeler arasındaki konumunu sürekli yükseltmektedir" dedi.
26.09.2017 Siyaset