Denizatları hakkında ilginç bilgiler
Denizatları hakkında ilginç bilgiler Son dönemde nesilleri tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan canlılardan biri de denizatları. Oldukça ilginç özelliklere sahip olan bu canlı hakkında yeni bilgiler öğrenmeye ne dersin?
14.10.2021 Doğa ve Çocuk
Falda Deniz Atı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Deniz Atı Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?
Falda Deniz Atı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Deniz Atı Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir? Pek çok insan fal baktırdığı zaman fal uzmanları değişik şekiller görür. Bunlardan biri ise deniz atıdır. Peki Falda deniz atı görmek ne demek? Kahve falında deniz atı şekli çıkması ne anlama gelir? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler.
10.09.2020 Kahve Falı
Günlerdir takip ediyorlardı! 6 milyon dolar değerinde denizatı ele geçirildi
Günlerdir takip ediyorlardı! 6 milyon dolar değerinde denizatı ele geçirildi Peru'da 12,3 milyon kurutulmuş denizatı ele geçirildiği bildirildi.
4.10.2019 Dünya
Denizatları kurbanları için birer canavar
Denizatları kurbanları için birer canavar Yapılan yeni bir araştırma, ilginç vücut yapıları ve yavaş hareketleriyle bilinen, kötü yüzücüler olarak ünlenen denizatlarının aslında acımasız avcılar olduğunu ortaya koydu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Cinsel gücü artırsın diye...
Cinsel gücü artırsın diye... Çin ve Japonya ile birlikte diğer ülkelerde ilaç ve cinsel gücü artırıcı olarak kullanılan bu toz, aslında...
24.08.2012 Dünya
‘Kanatlı Denizatı’ davasında tahliye yok
‘Kanatlı Denizatı’ davasında tahliye yok Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen dünyaca ünlü Karun Hazinesi’nin en değerli parçası olan Kanatlı Denizatı Broşu’nun sahtesiyle değiştirilmesiyle ilgili davaya, Uşak Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi...
28.08.2008 Gündem