Denizci

Denizci

Son dakika denizci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan denizci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan denizci haber sayfamızda...

Denizci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.152 denizci haberi bulunmuştur.
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu!
Gerçek ama ‘film gibi’ kurtarma operasyonu! Pasifik Okyanusu’ndaki küçük bir adacıkta, bir haftadan fazla süre mahsur kalan üç denizci, beyaz kumlu bir plaja palmiye yaprakları kullanılarak yazdıkları “yardım” yazısı sayesinde kurtarıldı.
12.04.2024 Dünya
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi
Issız adadan şans eseri kurtarıldılar! ABD'li denizcilerin film gibi hikayesi Issız adada mahsur kalan üç ABD'li denizci bir hafta sonra şans eseri fark edilerek kurtarıldılar.
11.04.2024 Dünya
Limanlarda rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı: Yüzde 17.9 arttı
Limanlarda rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı: Yüzde 17.9 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde yaşanan ekonomik iyileşmenin ticari hayata yansımaya başladığını belirterek, 2024 yılı ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin 597 tona yükseldiğini bildirdi. Uraloğlu, limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,9 gibi rekor bir oranda artarak 3 milyon 350 bin 817 TEU’ya ulaştığını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hurdaya ayrılan Türk bayraklı gemilerin yerlerine yeni gemi inşa edilmesi için sağlanan teşviklere ilişkin yönetmelikte değişikliğe gittiklerini açıklayarak 25 bin GT (Grostonaj) ile sınırlı olan hurda teşvik başvurularını iki kat artırarak 50 Bin GT’na çıkardıklarını bildirdi.
23.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları’nı hizmete alarak yıllık 9,6 milyon lira tasarruf sağlanacağını anlatarak, “Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 394 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur'
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur' Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler yerli imkanlarla tasarlanıp inşa edilmesi planlanan uçak gemisine döndü. Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Dizayn Proje Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflar üzerinden uçak gemisi tasarımına ilişkin olası senaryoları Milliyet.com.tr'ye anlattı.
28.02.2024 Gündem
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam'
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam' Marmara Denizi’nde 15 Şubat'ta batan kargo gemisi 'Batuhan A'nın aşçısı Zeynep Kılınç’ın dümende bulunması kelimenin tam anlamıyla muammaydı. Hâlâ neden battığı net olarak bilinmeyen gemiye dair olası ihtimalleri ve Zeynep'in yürek yakan hikâyesini, annesi Nilüfer Kılınç ile "Manevi abisiydim" diyen Kaptan İrfan Çiriğ Milliyet.com.tr'ye anlattı.
21.02.2024 Gündem
Denizciler ‘karada’ bir araya geliyor
Denizciler ‘karada’ bir araya geliyor Tekne ve yat sektörünü buluşturan Bosphorus Boat Show, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
19.02.2024 Ekonomi
Sezen Aksu büyük aşkı Onno Tunç'u andı: Deliler gibi özledim
Sezen Aksu büyük aşkı Onno Tunç'u andı: Deliler gibi özledim 7'den 70'e milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran usta sanatçı Sezen Aksu sahne aldığı konserde büyük aşkı Onno Tunç'u andı. Aksu'nun 'Deliler gibi özledim' sözleri sevenlerini duygulandırdı.
14.02.2024 Cadde
Bankacılıktan mavi sulara....
Bankacılıktan mavi sulara.... Uzun yıllar süren bankacılık deneyiminin ardından turizme yönelen Elif Atikol kaptanlığını yaptığı 22 metrelik teknesiyle, yurt içi ve yurtdışından gelen müşterilerini Mavi Tur'a çıkarıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme
TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi! Coveney'den değerlendirme Antalya'da düzenlenen TGF Golf Milli Takım Aday Kampı sona erdi.
1.02.2024 Diğer
23 şehit gemicinin ardından kahreden vefasızlık!
23 şehit gemicinin ardından kahreden vefasızlık! Mustafa Kemal Atatürk'ün emri ile inşa edilen Trak Vapuru, 80 yıl önce bugün Marmara Denizi'nde battı. 23 gemicinin 1944'te şehit olmasının üzerinden geçen 80 yılda ise şehitlerin kabirlerine hiç bakım yapılmadı. Yürek sızlatan bakımsız kabirler ilgi bekliyor.
18.01.2024 Gündem
Bu adada 50 kişi var, göç edene arazi ücretsiz! 'Fatura ödeyecek kadar çalışıyoruz'
Bu adada 50 kişi var, göç edene arazi ücretsiz! 'Fatura ödeyecek kadar çalışıyoruz' Maviliğin ortasında adeta cennetten bir köşe, üzerinde ise sadece 50 kişi yaşıyor. Turistlerin gözde yerlerinden olan bu adada çalışanlar saat başına 10 dolar yani 187 lira kazanıyor. Ayrıca hükümet buraya göç edenlere de ev inşa etmeleri için ücretsiz arazi veriyor.
18.01.2024 Yaşam
Piyale Mehmet Paşa...
Piyale Mehmet Paşa... Kanuni Sultan Süleyman “İşte tüm bunlar karşısında insan kibre kapılmamalı ve bunların Allah’ın dilemesiyle  gerçekleştiğini unutmamalı’’ der.  Ardından Piyale Mehmet Paşa’yı onurlandırmak için oğlu Şehzade II.Selim’in kızıyla evlendirir.
14.01.2024 Gündem
Türk mühendisin, Malta bayraklı gemide korkunç ölümü! İtalya soruşturma başlattı
Türk mühendisin, Malta bayraklı gemide korkunç ölümü! İtalya soruşturma başlattı Yunanistan’dan İtalya'ya seyir halindeki Malta bayraklı MT TORC isimli geminin mühendisi Mehmet Altaş (30), kazan patlamasında hayatını kaybetti. Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için Dışişleri Bakanlığı devreye girdi.
10.01.2024 Gündem
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi rekor denemesinde!
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi rekor denemesinde!  Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turu Rekorunu kırmak için yola çıktı.
8.01.2024 Diğer
Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ü Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ü Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. Ü harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ü ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin deniz ticaretindeki büyüme stratejisi, denizcilik sektöründe uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. Bu strateji, sadece ticari anlamda büyümeyi değil; aynı zamanda denizlerimizin güvenliğini, seyir emniyetini ve çevre koruma standartlarını da en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Yıl sonu itibarıyla sektör ihracatının 2 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyoruz" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Balıkçı gemisi inşasında atağa geçen Türkiye, rakibi İspanya’yı geride bıraktı
Bakan Uraloğlu: Balıkçı gemisi inşasında atağa geçen Türkiye, rakibi İspanya’yı geride bıraktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Muğla’da inşası tamamlanan Ören Tekne İmal ve Çekek Yeri’nin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bakan Uraloğlu, vergi yükünden bunalmış ve 2008 yılına kadar kara listede olan Türk denizciliğinin, hayata geçirilen denetim ve uygulamalarla beyaz listeye geçtiğini söyledi.
9.12.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu: Balıkçı gemisi inşasında atağa geçen Türkiye, rakibi İspanya’yı geride bıraktı
Bakan Uraloğlu: Balıkçı gemisi inşasında atağa geçen Türkiye, rakibi İspanya’yı geride bıraktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Muğla’da inşası tamamlanan Ören Tekne İmal ve Çekek Yeri’nin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bakan Uraloğlu, vergi yükünden bunalmış ve 2008 yılına kadar kara listede olan Türk denizciliğinin, hayata geçirilen denetim ve uygulamalarla beyaz listeye geçtiğini söyledi.
9.12.2023 Ekonomi
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI - KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI - KONUSU: Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Türk sinemasının sevilen yapımlarından Atla Gel Şaban'ın başrollerinde Kemal Sunal, Nevra Serezli ve Dinçer Çekmez yer alıyor. Atla Gel Şaban filmi 1984 yılında çekildi. Yapımın en dikkat çeken özelliği ise filmin adından Şaban geçse de, sinema filminde Şaban karakteri bulunmuyor. Peki, Atla Gel Şaban filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Denizci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.