Denizli Valisi

Denizli Valisi

Son dakika denizli valisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan denizli valisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan denizli valisi haber sayfamızda...

Denizli Valisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.076 denizli valisi haberi bulunmuştur.
İlk ve tek kent müzesi
İlk ve tek kent müzesi Başkan Osman Zolan, Denizli Kent Müzesi’nin açılmasını tarihi bir gün olarak nitelendirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise, “Bir ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebilecek” müjdesi verdi.
16.03.2024 Ege
Doğum gününde şehit olmuştu Fırat Der toprağa verildi
Doğum gününde şehit olmuştu Fırat Der toprağa verildi Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Müzesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Dünyada gelişen müzecilik anlayışı doğrultusunda yeni müzeler açarken mevcut müzelerimizi de bu doğrultuda yeniledik, yeniliyoruz. Devlet müzelerimizin yanı sıra özel müzelerimizle de gücüne güç katan Türk müzeciliği, dünyada ödül üstüne ödül alan ve örnek gösterilen bir konuma geldi" dedi. Ersoy, Denizli Kent Müzesi'nin 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini de söyledi.
13.03.2024 Dünya
'Ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik'
'Ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sağlıktan ulaşıma, turizmden teknolojiye her alanda büyük dönüşümlere imza atarak ülkemizi küresel bir aktör haline getirdik. Küresel rekabetin bilim, teknoloji ve katma değerli üretim üzerinden şekillendiği 21'inci yüzyılda 'Teknoloji Üreten, Güçlü Türkiye'yi inşa ettik. Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştirerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıma yolculuğunda en önemli yol arkadaşımız gençlerimiz olmuştur" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
‘Beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale Hierapolis Ören Yeri ışıklandırıldı
‘Beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale Hierapolis Ören Yeri ışıklandırıldı Denizli'de UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan ve ‘beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale Hierapolis Ören Yeri, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gece müzeciliği projesi kapsamında ışıklandırıldı. Beyaz travertenler, antik tiyatro ve cehennem kapısının renkli ışıklarla donatılması antik kentte doyumsuz manzara oluştururken, gece müzeciliğinin tanıtımı da yapıldı. Pamukkale Hierapolis Ören Yeri, Efes'ten sonra gece aydınlatılması yapılan ikinci ören yeri oldu.
8.03.2024 Gündem
Ege Kariyer Fuarı başladı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi düzenledi
Ege Kariyer Fuarı başladı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi düzenledi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin düzenlediği Ege Kariyer Fuarı başladı. Fuarın açılışında İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay önemli açıklamalar yaptı.
21.02.2024 Gündem
Sağlık turizminden payını artıracak!
Sağlık turizminden payını artıracak! Denizli’de yurtiçi ve dışından ünlü bilim insanlarının katıldığı Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu başladı. Büyükşehir Başkanı Osman Zolan “Kentimizin termal sağlık alanındaki imkanlarını dünyaya tanıtacağız” dedi.
13.01.2024 Ege
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Gündem
Maden işçisine acı veda! 4 yaşındaki oğlu tabutunu bırakmadı
Maden işçisine acı veda! 4 yaşındaki oğlu tabutunu bırakmadı Denizli'de krom madeninde yaşanan göçükte hayatını kaybeden işçi Mustafa Karahan'ın (38) cenazesi, toprağa verildi. 4 yaşındaki Nebi Karahan'ın babasının cenazesinin bulunduğu tabutu açıp, görmek istemesi, herkesi duygulandırdı.
15.12.2023 Gündem
Denizli'de madende göçük! İki kişi hayatını kaybetti
Denizli'de madende göçük! İki kişi hayatını kaybetti Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir krom madeninde meydana gelen göçükte biri mühendis 3 personel göçük altında mahsur kaldı. Bölgeye gelen arama kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmada maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Mustafa Karahan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Göçük altında kalan işçilerden Rıfat Salman ise olaydan 4 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarılarak, hastanede tedaviye alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile maden ocağına gelerek incelemelerde bulunan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
15.12.2023 Gündem
Ali Erbaş: Batı artık iflas etmiştir
Ali Erbaş: Batı artık iflas etmiştir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.10.2023 Gündem
Denizli'de korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı
Denizli'de korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 54 kişi de yaralandı.
3.09.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda teröristlerin taciz ateşinde şehit olan kahramanların cenazelerinde duygulandıran anlar yaşandı.
11.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 vali Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı
Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 vali Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 16 vali Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı.
9.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
Depremzedeler ve gönüllülerle iftar
Depremzedeler ve gönüllülerle iftar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgede gönüllü olarak yardıma koşanlarla Devlet Konukevi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
20.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Kanser olduğunu herkesten gizlemişti! Denizli Valisi Ali Fuat Atik 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor
Kanser olduğunu herkesten gizlemişti! Denizli Valisi Ali Fuat Atik 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor Türkiye onu, deprem bölgesinde boynuna taktığı kemoterapi şişesiyle Hatay’da görev yapan koordinatör vali olarak tanımıştı. Kolon kanseri hastası Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor.
9.04.2023 Haberler
Kanser olduğunu herkesten gizlemişti! Denizli Valisi Ali Fuat Atik 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor
Kanser olduğunu herkesten gizlemişti! Denizli Valisi Ali Fuat Atik 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor Türkiye onu, deprem bölgesinde boynuna taktığı kemoterapi şişesiyle Hatay’da görev yapan koordinatör vali olarak tanımıştı. Kolon kanseri hastası Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor.
9.04.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Hatay’da Saint İlyas Rum-Ortodoks Kilisesine ziyaret
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Hatay’da Saint İlyas Rum-Ortodoks Kilisesine ziyaret Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan Saint İlyas Rum-Ortodoks Kilisesini ziyaret etti.
24.02.2023 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hatay’da incelemelerde bulundu
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hatay’da incelemelerde bulundu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hatay’da yıkılan tarihi Ulu Camii ile Habib-i Neccar Camii’nde incelemelerde bulundu.
24.02.2023 Gündem
Denizli dayanışması
Denizli dayanışması Denizli Valisi Atik ve Büyükşehir Başkanı Zolan, KYK’da kalan afetzedeler ile bir araya geldi, giyim desteği vermek için hizmete alınan mağazaları inceledi.
20.02.2023 Ege
Koronavirüsle mücadele ederken hastalanan 'yılın doktoru' hayatını kaybetti
Koronavirüsle mücadele ederken hastalanan 'yılın doktoru' hayatını kaybetti Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde, koronavirüs hastalarını sağlığına kavuşturmaya çalışırken virüse yakalanıp, yaklaşık 2 yıldır yoğun bakımda tedavi gören ve Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yoğun bakımdayken 'yılın doktoru' seçilen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sibel Pekcan Özkurt (62), hayatını kaybetti.
2.12.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Denizli Valisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.