Buğrahan Tuncer: İtalya ile birlikte grubun favorisiyiz
Buğrahan Tuncer: İtalya ile birlikte grubun favorisiyiz A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Buğrahan Tuncer, İtalya ile grubun favorisi olduklarını ve Avrupa Şampiyonası'na gitmek istediklerini belirtti.
24.02.2024 Milli Takım
Ünlü çiftin bebek heyecanı! 'Berk kalp atışlarını duyunca ağladı'
Ünlü çiftin bebek heyecanı! 'Berk kalp atışlarını duyunca ağladı' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini açıklayan ikili, geçtiğimiz gün doktor kontrolüne geldikleri Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Atiksoy, eşinin kızlarının kalp atışını duyunca ağladığını açıkladı.
21.01.2024 Cadde
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Teknoloji
Beşiktaş Emlakjet, Bodrum'dan şen dönüyor: 82-90
Beşiktaş Emlakjet, Bodrum'dan şen dönüyor: 82-90 Siyah-beyazlı takım, Erkekler Basketbol Süper Ligi'nde Çağdaş Bodrum Spor'u deplasmanda 12 sayı farkla mağlup etti.
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet?
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet? Bakara Sûresi, Kur’an’ın ikinci suresidir. Kur'anın en uzun sûresi olan Bakara suresi, 286 ayetten oluşur. Arapça veya Türkçe olarak Bakara suresini araştıranlar için Bakara suresinin mealini ve tüm ayrıntılarını haberimizde derledik. İşte Bakara suresi okumak veya dinlemek isteyenler içinde seçenekler haberimizde...
24.10.2023 Sureler
Canberk İsminin Anlamı Nedir? Canberk Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Canberk İsminin Anlamı Nedir? Canberk Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Bugün birçok birey tarafında Canberk ismi kullanılmaktadır. Birçok birey özellikle çocuklarına isim vermeden önce birkaç özelliğe bakmaktadır. Bu özelikler daha çok şu şekilde sorulardan oluşmaktadır olmaktadır. Canberk isminin anlamı nedir? Canberk ne demek, hangi anlama gelir? Soruları bulunmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Berke İsminin Anlamı Nedir? Berke Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Berke İsminin Anlamı Nedir? Berke Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Son dönemlerin en çok kullanılan isimleri arasında yer alan berke, anlamı da en çok merak edilip araştırılan isimler arasında yer almaktadır. Bu nedenle Berke isminin anlamı nedir? Berke ne demek ne anlama gelir? Berke Kuran-ı Kerim’de geçiyor mu? Sorularının yanıtını sizler için araştırdık.
25.09.2023 Aile
Berk İsminin Anlamı Nedir? Berk Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Berk İsminin Anlamı Nedir? Berk Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Son zamanların en popüler ve en sevilen isimleri arasında Berk adı geliyor. Hem birbirinden farklı anlamları hem de İslamiyet açısından önemi ile beraber, Berk ismi bir adım öne çıkmaktadır. Peki, Berk isminin anlamı nedir? Berk ne demek, ne anlama gelir? İşte cevaplar.
25.09.2023 Aile
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Zalgiris'te Okan Buruk tepkisi! 'Saygı duymuyor'
Zalgiris'te Okan Buruk tepkisi! 'Saygı duymuyor' Okan Buruk'un Zalgiris hakkındaki 'Bizim kalitemizde değil' sözleri, Litvanya basınında 'Galatasaray teknik direktörü, Zalgiris'e çok saygı duymuyor' başlıklı haberlere konu oldu.
22.07.2023 Galatasaray
Fernando Muslera'dan Arda Güler sözleri: Çok gurur duydum
Fernando Muslera'dan Arda Güler sözleri: Çok gurur duydum Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, TRT SPOR'a konuştu. Uruguaylı file bekçisi, "2011'de geldiğimde şampiyonluklar için geldiğimi söyledim. 15 tane kupa oldu. Seçemem hiçbirini. Hepsi en değerliydi" ifadelerini kullandı.
13.07.2023 Galatasaray
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Sözde Şike Davası’nın 12’nci yılında “3 Temmuz’un Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı paneli düzenledi.
3.07.2023 Fenerbahçe
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü
Çocuklar sanatın desteğiyle daha güçlü Pop Art sanatçılarının yer aldığı çağdaş sanat galerisi RED ART istanbul, yarın saat 16.00’da özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Hiç pes etmedi kazandı
Hiç pes etmedi kazandı Yıllarca istediği rollerin verilmediği Hollywood’da ayrımcılığa karşı mücadele eden ve hiç pes etmeyen Michelle Yeoh, artık “En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı” kazanan ilk Asyalı unvanının sahibi.
19.03.2023 Cadde
Oscarlar aynı anda aynı filme
Oscarlar aynı anda aynı filme 11 adaylıkla 95. Oscar Ödülleri’nin favorisi olan “Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda” En İyi Film ve Yönetmen başta olmak üzere yedi ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.
14.03.2023 Kültür Sanat
“Çocuğumu kaybettim  dediğimde birbirimizi anladık”
“Çocuğumu kaybettim dediğimde birbirimizi anladık” BULUT PİŞİRİCİ- 10 ilde yıkıma yol açan, 40 bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından bölgeye bir yardım eli de 30 Ekim 2020’de yaşanan depremle sarsılan İzmir’den geldi...
26.02.2023 Pazar
Afet bölgesine koştular
Afet bölgesine koştular İzmir depreminde ikizleri Sayra ve Çınar’ı yitiren Tülin Batmaz’ın kurduğu vakıf, Kahramanmaraş’a insanı yardım TIR’ı gönderdi.
12.02.2023 Ege
Hüseyin Eroğlu'dan Galatasaray itirafı! 'Teklif etmişlerdi'
Hüseyin Eroğlu'dan Galatasaray itirafı! 'Teklif etmişlerdi' Spor Toto 1. Lig’e verilen devre arasında çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren Samsunspor’un deneyimli teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Misli TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.
7.01.2023 1.Lig
ABD'yi sallayan dolandırıcılıkta petrol ve banka detayı! 'Ünlü' Türk doktorun komplosu ortaya çıktı
ABD'yi sallayan dolandırıcılıkta petrol ve banka detayı! 'Ünlü' Türk doktorun komplosu ortaya çıktı Koronavirüsü 48 saat içinde yok edebildiği belirtilen bir tedavi yöntemine imza attığı konuşulmuştu ancak çok değil, sadece bir yıl sonra adı şoke edici bir cinayet komplosuyla anılmaya başladı. 'Dolandırıcı ve sahtekar doktor' olarak tanınan ve uzun yıllardır ABD'de yaşayan Serhat Gümrükçü geçen aylarda cinayete azmettirmek suçundan tutuklandı. Mahkeme kayıtlarına yansıyan ve gün yüzüne yeni çıkan detaylar ise 'pes' dedirtecek cinsten.
21.12.2022 Dünya
Galatasaray yıldız ismi tribünde izledi! Menajeri teklifi doğruladı
Galatasaray yıldız ismi tribünde izledi! Menajeri teklifi doğruladı Süper Lig'de son olarak Yukatel Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da bir yandan transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, yıldız ismi tribünden izletirken menajeri Aslan'ın ilgisini resmen doğruladı.
19.10.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri