Depolama

Depolama

Son dakika depolama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan depolama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan depolama haber sayfamızda...

Depolama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.717 depolama haberi bulunmuştur.
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları analistlerin beklentilerinin aksine geçen hafta düşüş gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Hizmet üretim endeksi yükseldi
Hizmet üretim endeksi yükseldi Hizmet üretim endeksi yıllık %13,8 arttı.
22.04.2024 Uzmanpara
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
Avrupa'da doğal gaz fiyatları geriledi
Avrupa'da doğal gaz fiyatları geriledi Avrupa'da doğal gaz fiyatları İsrail'in İran'ı vurduğu haberleriyle yaşanan yükselişin ardından geri geldi.
19.04.2024 Uzmanpara
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
API petrol stokları arttı
API petrol stokları arttı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan artışın ardından geçen hafta daha da yukarı geldi.
17.04.2024 Uzmanpara
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
Yer: Kütahya! Çöp depolama alanında cesedi bulundu
Yer: Kütahya! Çöp depolama alanında cesedi bulundu Kütahya şehirlerarası otobüs terminalindeki çöp depolama alanında Hasan Hüseyin Özyörük'ün (62) cesedi bulundu. Özyörük’ün kesin ölüm nedeni otopsiyle netlik kazanacak.
6.04.2024 Gündem
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket Vestel, son 10 yılda önemli yatırım yaptığı mobilite ve enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını, ‘Vestel Mobilite’ çatısı altında topladı.
5.04.2024 Ekonomi
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları önceki hafta yaşanan hızlı artışın ardından, geçen hafta piyasa beklentileri civarında bir düşüş gösterdi.
3.04.2024 Uzmanpara
Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı
Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) şubatta yıllık %83,02 arttı, aylık %2,94 arttı.
29.03.2024 Uzmanpara
‘Karbon depolama atlası’ oluşturulacak
‘Karbon depolama atlası’ oluşturulacak Türkiye’nin iklim değişikliği ile mücadelede 2024-2030’u kapsayan “azaltım” yol haritası hazır. Buna göre, sera gazı emisyonlarının azaltılması için “Türkiye karbon depolama atlası” oluşturulacak. Döküm sahalarına atık kabulü sonlandırılacak. ÖTV tarifelerine karbon ayarı yapılacak.
29.03.2024 Ekonomi
API petrol stokları yükseldi
API petrol stokları yükseldi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları üst üste iki hafta yaşanan düşüşün ardından bu yılın en yüksek haftalık artışını yaşadı.
27.03.2024 Uzmanpara
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Çinli korsanları siber casuslukla suçlayan ABD ve İngiltere'den yaptırım kararı
Çinli korsanları siber casuslukla suçlayan ABD ve İngiltere'den yaptırım kararı ABD ve İngiltere, Çin devletinin desteğiyle siber casusluk faaliyetlerinde bulunmakla suçladığı kişi ve şirketleri yaptırım listesine aldı.
26.03.2024 Dünya
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Teknoloji
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla’ya yatırım yaptı
Tarım ve Orman Bakanlığı Muğla’ya yatırım yaptı Tarım ve Orman Bakanlığı 21 yılda Muğla yatırımlarını açıkladı. Muğla’ya 27 Milyar 843 Milyon TL değerinde 127 tesis inşa edildiği açıklandı.
22.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Depolama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.