Ordu Aybastı'da sağanak etkili oldu, dere taştı
Ordu Aybastı'da sağanak etkili oldu, dere taştı Ordu'nun Aybastı ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir dere taştı, bazı tarım arazileri sular altında kaldı.
9.06.2023 Haberler
Kırklareli’nde dere taştı, otomobil akıntıya kapıldı
Kırklareli’nde dere taştı, otomobil akıntıya kapıldı Kırklareli’nde etkili olan sağanak yağışın ardından derenin taşmasıyla bir araç akıntıya kapıldı. Otomobilde bulunan 2 genç o anları anlattı.
28.12.2021 Haberler
Kırklareli’nde dere taştı, mahsur kalanlar iş makinalarıyla kurtarıldı
Kırklareli’nde dere taştı, mahsur kalanlar iş makinalarıyla kurtarıldı Kırklareli’nde sağanak yağış nedeniyle Babaeski ilçesinde bulunan Çürtlen Deresi taştı, bazı evlerin bodrum katlarını su bastı. Su baskınlarında mahsur kalan vatandaşlar iş makineleri ile kurtarıldı.
28.12.2021 Haberler
Dere taştı, 200 kişi düğünde mahsur kaldı
Dere taştı, 200 kişi düğünde mahsur kaldı Giresun'un Yağlıdere ilçesinde derenin taşması sonucu düğün merasimine katılan yaklaşık 200 kişi mahsur kaldı. Öte yandan Giresun'un doğu ilçelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü kuvvetli sağanak bekleniyor.
13.07.2021 Haberler
Akıntıya kapılan minibüsten son anda atladılar
Akıntıya kapılan minibüsten son anda atladılar Bursa'nın Karacabey ilçesinde, dere suyunun az olduğu dönemlerde araçların da geçiş sağladığı beton köprüden karşıya geçen minibüs, akıntıya kapılarak sürüklendi. Sürücü ve bir yolcu ise kayalıklara çarparak, duran minibüsten son anda atlayarak kurtuldu. Bu anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
11.02.2021 Haberler
Giresun'da Mursal Deresi taştı!
Giresun'da Mursal Deresi taştı! Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Mursal Deresi taştı. 22 Ağustos’ta meydana gelen sel afetinde menfez çökmesi sonucu 5 askerin şehit olduğu Tirebolu- Doğankent yolunda yapım çalışmalarını yürüten şirketin şantiyesini de sel suları bastı. Selde şantiyeye ait araç ve iş makineleri sürüklenirken, çalışanlar ise kaçarak kurtuldu.
6.11.2020 Haberler
Çayeli'de araçlar selde sürüklendi, insanlar mahsur kaldı
Çayeli'de araçlar selde sürüklendi, insanlar mahsur kaldı Kent genelinde sabahtan itibaren etkili olan yağışın şiddetini artırması üzerine Çayeli ilçesinde debisi yükselen Şairler Deresi taştı.
13.07.2020 Haberler
Erzincan'da taşan dere 3 ahır ve 1 eve zarar verdi
Erzincan'da taşan dere 3 ahır ve 1 eve zarar verdi Kentte etkili olan sağanak nedeniyle Erzincan ile Üzümlü ilçesi arasındaki Kurt Deresi taştı. Üzümlü ilçesine bağlı Günebakan köyünde 3 ahır ile 1 evde hasar meydana geldi.
2.07.2020 Haberler
Bingöl'ü sağanak yağış vurdu
Bingöl'ü sağanak yağış vurdu Bingöl'de, 5.7 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılırken etkili olan sağanak nedeniyle Solhan ilçesine bağlı Arakonak Beldesinde derenin taşmasıyla tarım arazileri zarar gördü, Yedisu ilçesi Kayapınar karayolunda ise heyelan ve toprak kayması oldu. 
17.06.2020 Haberler
Elleriyle balık tuttular
Elleriyle balık tuttular Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde şiddetli sağanak ve dolu yağışının ardından taşan deredeki bulanık sudan bazı vatandaşlar elleriyle balık tuttu. Sulakyurt ilçesinde şiddetini arttıran sağanak yağış ve dolu, dakikalar içerisinde cadde ve sokakları göle çevirdi. Etkili yağış nedeniyle dereler taştı. Bazı vatandaşlar ise deredeki bulanık sudan balık tutmanın keyfini çıkardı. Elleriyle avladıkları balıkları karaya atan bir grup vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.
11.09.2019 Yaşam
Şile'de Pot Deresi taştı, köyleri su bastı
Şile'de Pot Deresi taştı, köyleri su bastı İstanbul’da etkili olan yağış nedeniyle su seviyesi yükselen Şile Pot deresi taştı. Derenin taşmasıyla birlikte bazı köylerde su baskınlarına yaşanırken, kullanılmayan hurda bir otomobilinde sular içinde kaldığı görüldü. İstanbul’da zaman zaman etkili olan yağış nedeniyle su seviyesi yükselen Şile Pot Deresi taştı. Eski İstanbul Şile Yolu boyunca uzanan bazı köylerde su baskınları yaşandı. Yaşanan sel nedeniyle kullanılmayan hurda bir otomobilin suların içinde kaldığı görüldü. Bazı köylerde yaşanan sel ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Çiftliği sel yaşanan bir vatandaş, “Sabah 9 gibi geldiğimizde çiftliğe aşağı yukarı tellere kadar gelmişti. Yağmur aşağı yukarı 30-40 saattir hiç durmadı, derenin taşması normaldir. Senede 2-3 kere yaşıyoruz. Erenler, Kalender, Yeşilvadi köylerini etkilemiştir”
11.09.2019 Yaşam
Bartın'da dere taştı, yol ulaşıma kapandı
Bartın'da dere taştı, yol ulaşıma kapandı BARTIN'ın Kozcağız beldesinde etkili olan yağmur, baraj inşaatının devam ettiği Kozcağız Deresinin taşmasına yol açtı. Dere kenarındaki Kozcağız-Kumluca yolu, su altında kalarak ulaşıma kapandı.Kentte dünden bu yana devam eden sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Metrekareye 23.3 kilogram yağış düştü. Yağmur, Bartın Irmağının kolu olan Kozcağız Deresi üzerinde Kozcağız Barajı'nın inşa edildiği alanda taşkına yol açtı. Dere kenarındaki Kozcağız-Kumlucu beldeleri arasında ulaşımı sağlayan yol, su altında kaldı. Yaklaşık 60 metrelik bölümü suyla kaplanan yol ulaşıma kapandı. Jandarma, yolda önlem alarak sürücüleri alternatif yollara yönlendirdi.
11.09.2019 Haberler
Çatalca’da dere taştı, evler sular altında kaldı
Çatalca’da dere taştı, evler sular altında kaldı İstanbul Çatalca’da sağanak yağış nedeniyle Karamandere Deresi’nin taşması sonucu bir mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışma sonrası açılan yol tekrar ulaşıma açılırken, çok sayıda ev, ahır ve çiftlik sular altında kaldı. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle Karamandere Dere deresinin taşması sonucu Çatalca Karamandere Mahallesi yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin, saatler süren çalışmaları neticesinde kapanan mahallenin yolu tekrar ulaşıma açıldı. Çok sayıda ev, ahır ve çiftlik sular altında kaldı. Taşan dere nedeniyle çok sayıda mahalle sakinleri de evlerinde mahsur kaldı. Mahallede can kaybı ve yaralanma yaşanmazken bazı hayvanlar telef oldu ve birçok alanda maddi hasar meydana geldi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika... Rize'de şiddetli yağmur! Bir kişi kayboldu...
Son dakika... Rize'de şiddetli yağmur! Bir kişi kayboldu... Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde şiddetli yağmurla taşan Çağlayan Deresi'nin sürüklediği odunları toplamaya çalışırken suya kapılan 53 yaşındaki Erol Çabuk kayboldu. Rize ve Artvin'de şiddetli yağış devam ediyor
16.10.2017 Gündem
Rize'de dereler taştı, karayolu ulaşıma kapandı
Rize'de dereler taştı, karayolu ulaşıma kapandı Rize'de etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle bazı dereler taştı, Küçükçayır karayolu ulaşıma kapandı.
27.09.2017 Gündem
Rize'de dereler taştı, karayolu ulaşıma kapandı
Rize'de dereler taştı, karayolu ulaşıma kapandı Rize'de etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle bazı dereler taştı, Küçükçayır karayolu ulaşıma kapandı.
27.09.2017 Gündem
Tekirdağ’da taşan dere su baskınlarına yol açtı
Tekirdağ’da taşan dere su baskınlarına yol açtı Tekirdağ'da akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Değirmenaltı Deresinin taşması ile bazı alt geçitler su ile dolarken, ulaşım durma noktasına geldi. Polis, itfaiye, AFAD, TESKİ ve belediye ekipleri kurtarma çalışmalarına katılarak, su baskınlarından etkilenen vatandaşlara yardım etti.
11.09.2019 Haberler
Ordu'nun dereleri taştı
Ordu'nun dereleri taştı Ordu’da etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Ordu'da şiddetli yağış nedeniyle Fatsa, Perşembe, Gürgentepe ve Çatalpınar ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelanda yaklaşık 10 ev ile bazı köprüler yıkıldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri