Derya Şensoy

Derya Şensoy

Son dakika Derya Şensoy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derya Şensoy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derya Şensoy haber sayfamızda...

Derya Şensoy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 604 derya şensoy haberi bulunmuştur.
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi!
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi! Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Yedi aylık hamile olan oyuncu, adı dışında tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle dünyaevine girdi. Evlilik duyurusunda yaklaşık bir yıllık ilişkisinin ilk günlerinden de bahseden Vuslateri, "İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım omuzuna düştü Levent" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Cadde
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı
Derya Şensoy ve Müjgan Ferhan Şensoy babalarının doğum gününü kutladı Müjgan Ferhan Şensoy ve kardeşi Derya Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayata veda eden babaları, usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'u doğum gününde andılar.
26.02.2024 Cadde
Derya Şensoy: Bir yaş daha aldım
Derya Şensoy: Bir yaş daha aldım 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda 34'üncü yaş gününü kutladı.
9.02.2024 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
'Taksim'e sığamadım! Kimseye çaktırmadan ağladım'
'Taksim'e sığamadım! Kimseye çaktırmadan ağladım' Oyuncu Derya Şensoy ile Müjgan Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren babaları Ferhan Şensoy'u ikinci ölüm yıl dönümünde andılar. Usta tiyatrocu ile yer aldığı siyah beyaz kareyi yayınlayan Derya Şensoy, duygusal bir yazı kaleme aldı.
31.08.2023 Cadde
Sarp Levendoğlu ile Deniz Sipahi'den ilan-ı aşk!
Sarp Levendoğlu ile Deniz Sipahi'den ilan-ı aşk! 2014–2017 yılları arasında meslektaşı Birce Akalay ile evli olan oyuncu Sarp Levendoğlu'nun adı bir süredir şarkıcı Deniz Sipahi ile anılıyordu. Ünlü isimlerle ilgili iddialar doğru çıktı. Deniz Sipahi, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla birlikteliklerini ilan etti.
14.05.2023 Cadde
Buse Arslan ile Çağrı Şensoy evlilik yolunda ilk adımı attı
Buse Arslan ile Çağrı Şensoy evlilik yolunda ilk adımı attı Dizideki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen oyuncu Buse Arslan (30) ile Çağrı Şensoy (37), evlilik yolunda ilk adımı attı. Sade bir törenle nişanlanan çift, güzel haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.
4.05.2023 Cadde
Oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi!
Oyuncu Kazım Akşar yaşamını yitirdi! Kalp krizi geçiren usta oyuncu ve yönetmen Kazım Akşar, 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran meslektaşı ve okul arkadaşı Melek Baykal, "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. Oyuncular Sendikası'ndan da ünlü oyuncunun vefatı sonrası açıklama geldi.
28.02.2023 Cadde
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy paylaşımı: Babası kılıklı oldum
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy paylaşımı: Babası kılıklı oldum Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021'de hayatını kaybetmişti. Ferhan Şensoy'un ölümünden kısa süre sonra ise torunu Pera dünyaya gelmişti. Derya Şensoy, babasının doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
27.02.2023 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy: Hoş geldin 34
Müjgan Ferhan Şensoy: Hoş geldin 34 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 34'üncü yaş gününü kutladı.
25.01.2023 Cadde
Derya Şensoy ile Celal Can Algül'ün milyonluk aşk yuvası!
Derya Şensoy ile Celal Can Algül'ün milyonluk aşk yuvası! Geçtiğimiz yılın ilk aylarından itibaren aşk yaşamaya başlayan ve şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün, evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. Yaz başında ev aldıkları öğrenilen ikili, Şensoy'un zevkine göre düzenlenecek olan eve mini bir servet harcadı.
30.12.2022 Cadde
Milyonluk yuva
Milyonluk yuva   Derya Şensoy ve yaklaşık bir yıldır beraber olduğu Celal Can Algül, Ekim 2023’te evlenme kararı aldı.
30.12.2022 Cadde
Derya Şensoy arkadaşlarıyla bir araya geldi
Derya Şensoy arkadaşlarıyla bir araya geldi Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, önceki gün arkadaşlarıyla öğle yemeği için geldiği bir AVM'de görüntülendi. Ünlü isim, mekan çıkışı kameralara yansıdı.
12.12.2022 Cadde
'Ferhan Abi, ‘Kral Çıplak’ diyen çocuk'
'Ferhan Abi, ‘Kral Çıplak’ diyen çocuk' “Şahları da Vururlar”ın yönetmeni Volkan Sarıöz, “Ferhan Abi’nin bir derdi vardı, hayatı boyunca o derdini metinlerinde ve sahnede anlattı. ‘Kral Çıplak’ diyen çocuğa benziyor bu anlamda” diyor.
13.11.2022 Kültür Sanat
Derya Baykal, Ayvalık'ta! Kış için hazırlığa başladı
Derya Baykal, Ayvalık'ta! Kış için hazırlığa başladı Oyuncu ve sunucu Derya Baykal, sonbaharın gelmesiyle soluğu Ayvalık'taki evinde aldı. Bahçesindeki zeytinleri toplayan 65 yaşındaki ünlü isim, kışa hazırlık yaptığı anları, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
29.09.2022 Cadde
Ferhan Şensoy için Ses Tiyatrosu’nda anma töreni
Ferhan Şensoy için Ses Tiyatrosu’nda anma töreni Tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybeden Ferhan Şensoy için vefatının birinci yılında Ses Tiyatrosu’nda ailesi, dostları, Ortaoyuncuları ve Galatasaray Lisesi okul arkadaşları tarafından anma töreni düzenlendi.
1.09.2022 Cadde
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde unutulmadı! 'Özlem bitmez'
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde unutulmadı! 'Özlem bitmez' Usta oyuncu Ferhan Şensoy (70), 31 Ağustos 2021 tarihinde uzun süre tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Cadde
Celal Can Algül ve Derya Şensoy ilk kez el ele
Celal Can Algül ve Derya Şensoy ilk kez el ele Yaklaşık bir yıldır Celal Can Algül ile aşk yaşayan oyuncu Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir'de objektiflere takıldı. “Efendim sizi ilk kez el ele görüyoruz?” sözlerine Şensoy'dan yanıt gecikmedi.
27.06.2022 Cadde
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy paylaşımı: Özlem çığ gibi büyüyor!
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy paylaşımı: Özlem çığ gibi büyüyor! Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Cadde
Derya Şensoy: Babamın oyunları, filmleri sonsuz bir miras
Derya Şensoy: Babamın oyunları, filmleri sonsuz bir miras Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızı Derya Şensoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şensoy, geçtiğimiz yaz kaybettiği babasının hayatının film yapılmasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
28.04.2022 Cadde
Filme yeşil ışık
Filme yeşil ışık Derya Şensoy, Nişantaşı’ndaydı.
28.04.2022 Cadde
Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık
Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık Temmuz 2021'de hayatını kaybeden Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Oyuncu kardeşler, minik Pera ile keyifli vakit geçirdi.
4.04.2022 Cadde
Derya Şensoy'dan 'evlilik' cevabı
Derya Şensoy'dan 'evlilik' cevabı Derya Baykal, önceki gün kızı Derya Şensoy ile bir düğüne katıldı. Düğün çıkışı görüntülenen anne-kız, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Derya Şensoy, evlilikle ilgili soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.
22.03.2022 Cadde
Evlilik düşünmüyor
Evlilik düşünmüyor Derya Şensoy, annesi Derya Baykal ile hafta sonunda Ortaköy’de bir düğüne katıldı.
22.03.2022 Cadde
Şensoy’un sözlerini  yaşatıyor
Şensoy’un sözlerini yaşatıyor Derya Şensoy, geçtiğimiz yıl ağustos ayında hayatını kaybeden babası Ferhan Şensoy’un sahnede kullanmış olduğu sözleri, tişörtlere ve sweatshirt’lere bastırdı.
14.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Derya Şensoy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.