Devam

Devam

Son dakika Devam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Devam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Devam haber sayfamızda...

Devam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 631.356 devam haberi bulunmuştur.
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Opet'i 3-0'la geçti. Ev sahibi ekipte Tijana Boskovic maçın yıldızı oldu.
18.04.2024 Voleybol
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez!
Barcelona'da yeni aday: Rafael Marquez! Xavi Hernandez'in veda kararından geri adım atmaması sonrası Barcelona'da alternatifler arasına Rafael Marquez'in de dahil edildiği öğrenildi.
18.04.2024 İspanya La Liga
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu!
Anthony Martial'in transferdeki hedefi belli oldu! Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial'in sezon sonunda ülkesine dönmek istediği öğrenildi.
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış!
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış! Chelsea, Arsenal ve Manchester United'ın Benjamin Sesko ile ilgilendiği iddia edildi.
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 18 NİSAN 2024 | Kandilli AFAD az önce Tokat'ta deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu?
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 18 NİSAN 2024 | Kandilli AFAD az önce Tokat'ta deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu? En son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar Kandilli ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık meydana gelen depremler bölge halkında kısa süreli tedirginliğe neden olabiliyor. Gelen son dakika haberine göre Tokat'ta deprem meydana geldi. Peki, Tokat'a deprem mi oldu, kaç şiddetinde? İşte 18 Nisan 2024 itibariyle son depremler.
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Pep Guardiola'nın transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın Jamal Musiala'yı gelecek sezon takımında görmek istediği öğrenildi.
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi!
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi! Alman eski futbolcu Bastian Schweinsteiger, Manchester United'dan ayrılık sürecini anlattı.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
TOKAT'TA DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA? 18 NİSAN 2024 Kandilli AFAD az önce Tokat'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu?
TOKAT'TA DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA? 18 NİSAN 2024 Kandilli AFAD az önce Tokat'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu? Tokat'ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Gelen son dakika haberlerine göre Tokat'ta kaç şiddetinde deprem olduğunu merak eden vatandaşlar Kandilli ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık meydana gelen depremler bölge halkında kısa süreli tedirginliğe neden olabiliyor. İşte 18 Nisan 2024 itibariyle son depremler ile Tokat deprem şiddeti ve büyüklüğü...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması!
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması! Shakhtar Donetsk CEO'su Georgiy Sudakov'un Avrupa devlerinin radarında olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtaran öğretmen Özlem Kara, "Heimlich manevrası yaptım ve cismin çıktığını gördük ikimizde rahat bir nefes aldık. Hayat kurtarmak çok mutluluk verici” dedi.
18.04.2024 Haberler
Julian Nagelsmann'ın menajerinden Bayern Münih cevabı!
Julian Nagelsmann'ın menajerinden Bayern Münih cevabı! Julian Nagelsmann'ın menajeri, Bayern Münih iddialarının ardından açıklamalarda blundu.
18.04.2024 Almanya Bundesliga
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.
18.04.2024 Galatasaray
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
SURVİVOR 2024 ALL STAR ✨ Survivor bu akşam neden yok? Survivor bugün var mı, yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
SURVİVOR 2024 ALL STAR ✨ Survivor bu akşam neden yok? Survivor bugün var mı, yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2024 All Star heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Bu akşam yeni bölümün ekrana gelmemesiyle birlikte izleyiciler meraklanıyor. Gündeme ise Survivor neden yok? Survivor bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? soruları geliyor. İşte Survivor hakkında merak edilenler
18.04.2024 Bilgi Rehberi
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Gündem
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir”
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir” Tokat'ta meydana gelen 4.7 büyüklükteki depremi değerlendiren Deprem Uzmanı Serkan İçelli, 4 bin yıldır faaliyete geçmemiş fayın üzerinde ufak bir atılımın olduğunu ifade ederek, Kuzey Anadolu fayının ise 6 ve 6.5 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğini söyledi.
18.04.2024 Haberler
Yarışma programı 📺 GELİNİM MUTFAKTA bugün çeyrek altını kim kazandı, hangi gelin birinci oldu? 18 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu
Yarışma programı 📺 GELİNİM MUTFAKTA bugün çeyrek altını kim kazandı, hangi gelin birinci oldu? 18 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu Gelinim Mutfakta yarışması heyecan dolu bölümleriyle haftanın dördüncü gününde devam ediyor. 4 Gelinin birbiriyle olan mücadelesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Her gün oynanan yemek yarışında en güzel yemeği yapan kişi birinci oluyor ve çeyrek altın kazanıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim kazandı? İşte 18 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre, ünlü ismin eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi.
18.04.2024 Cadde
ŞİFRESİZ MAÇLAR TV8,5 YAYIN AKIŞI | TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8,5'ta mı yayınlanacak?
ŞİFRESİZ MAÇLAR TV8,5 YAYIN AKIŞI | TV8,5'ta bu akşam hangi maçlar şifresiz olarak yayınlanacak? Fenerbahçe-Olympiakos maçı TV8,5'ta mı yayınlanacak? TV8,5 ekranlarında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları arasında bazı müsabakalar şifresiz olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği şifresiz maçlara ilişkin yeni haftanın programı belli oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları arasından iki maç, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi çeyrek final maçlarından ise bir maç şifresiz olarak ekrana gelecek. Peki TV8,5 kanal yayın akışı listesinde bu hafta hangi maçlar şifresiz olarak ekrana gelecek? İşte TV8,5 kanal yayın akışı listesi...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
Bakan Işıkhan, Memur-Sen heyetiyle bir araya geldi
Bakan Işıkhan, Memur-Sen heyetiyle bir araya geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
18.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.