Deve

Deve

Son dakika deve haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deve gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deve haber sayfamızda...

Deve

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.918 deve haberi bulunmuştur.
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
İstanbulspor'dan açıklama: Hala anlamadınız mı?
İstanbulspor'dan açıklama: Hala anlamadınız mı? İstanbulspor Kulübü, TFF'nin seçimli genel kurulunun 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olmasına tepki gösterdi.
7.04.2024 İstanbulspor
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu Ankara’da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı.
6.04.2024 Gündem
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bir çita kadar büyük! Dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor
Bir çita kadar büyük! Dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor Hayata gözlerini açtığında kardeşleri arasındaki en küçük yavruydu. Ancak hızla devasa bir boya ulaşarak bir çitayla aynı büyüklüğe sahip oldu. Huysuz yüzlü dev kedi, şimdi dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor.
8.03.2024 Dünya
Zeytinburnu'nda baskın: Bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ele geçirildi
Zeytinburnu'nda baskın: Bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ele geçirildi İstanbul‘un Zeytinburnu ilçesinde bir çanta imalathanesine düzenlenen baskında, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ile bu malzemelerden imal edilmiş çantalar ele geçirildi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünün ele geçirildiği atölye sahibi gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Sparta Prag'a deve göndermesi!
Galatasaray'dan Sparta Prag'a deve göndermesi! Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde konuk edeceği Sparta Prag takımına sosyal medya üzerinden deve göndermesi geldi.
15.02.2024 Galatasaray
11 yaşında emekli oluyor! Bir ayda 110 bin sterlin kazanç
11 yaşında emekli oluyor! Bir ayda 110 bin sterlin kazanç Büyük başarılara imza atan Avustralyalı küçük kız, girişimci ruhuyla imza attığı işlerinden bir servet kazandı. Okula yeniden odaklanma zamanının gelmesiyle ise, emekliliğini ilan etti.
15.02.2024 Dünya
Nazilli Belediyesi açıkladı! Deve güreşi festivali iptal edildi
Nazilli Belediyesi açıkladı! Deve güreşi festivali iptal edildi Nazilli Belediyesi, Erzincan’da yaşanan toprak kayması sonrasında deve güreşi festivalinin iptal edildiği açıklandı.
14.02.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak
90+3 Ege'de Futbol | Tarih destan tarih şampiyon yazacak Altay’ı 4-0 yenerek hem derbi zaferi yaşayan hem de zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Stoilov’un gelişi, takımdaki görünüm ve oyun alanındaki dönüşüm keyifle izleniyor. Bu koşullar Göz Göz’ü Süper Lig’e taşır’’ dedi.
7.02.2024 1.Lig
Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert çıktı: Burada bir kaos var!
Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert çıktı: Burada bir kaos var! Yorumcu Mehmet Demirkol, Youtube kanalında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert eleştiriler yöneltti.
5.02.2024 Beşiktaş
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar
Develeri gelin gibi süsleyip jürinin önüne çıktılar Antalya'nın Kumluca'da düzenlenen En Süslü Deve Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen yarışmada, değişik illerden gelen 16 deve görücüye çıktı. Sahipleri tarafından rengarenk süslenen develer, jüri üyeleri önünde kendilerini gösterdi.
26.01.2024 Haberler
Fırlatma tarihi 1 gün ertelendi! Heyecanlı bekleyiş sürüyor
Fırlatma tarihi 1 gün ertelendi! Heyecanlı bekleyiş sürüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’yı Uluslararası Uzay İstasyonu’na taşıyacak kapsülün fırlatılması ertelendi. Fırlatmanın, bu gece 00.49’da gerçekleştirilmesi planlanıyor.
18.01.2024 Gündem
Yörüklerden ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya destek
Yörüklerden ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya destek Silifke'de Yörükler, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda 14 gün kalacak Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'ya, deve ve eşek sırtında 'Silifke'mizin Gururu' pankartı ile destek verdi.
17.01.2024 Gündem
Dünyada böyle bir insan daha yok! 20 yaşında 1.42, 52 yaşında 2.34 boyunda
Dünyada böyle bir insan daha yok! 20 yaşında 1.42, 52 yaşında 2.34 boyunda 18'li yaşlarındaydı, asker olmak istiyordu. 1.40 metrelik boya sahip olduğu için bu talebi reddedildi, hatta cüce sınıflandırmasına tabi tutuldu. Ancak 21 yaşına geldiğinde yani pek çok kişinin fiziksel gelişiminin durdurduğu bir yaşta, bir dev olarak adlandırılmasına sebep olacak büyüme göstererek adını tarihe yazdırdı.
7.01.2024 Yaşam
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: O Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anne ve baba adaylarını isim telaşı alıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalıyor. Ebeveynler çocuklarına en anlamlı ve en özel ismi vermek istiyor. Bunun için aileler derin bir isim araştırması sürecine giriyor. Kulağa hoş gelen isimlerin yanı sıra aileler anlamlarına da bakıyor. Keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış, değişik ve en anlamlı isimleri vermek istiyor. O harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “O ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü 5 yaşından itibaren tüm beslenme alışkanlıklarına müdahale ediliyor, normal bir insanın tam 8 katı kadar yemek yiyorlar. Üstelik bunu yapmadıklarında korkunç işkencelere maruz kalıyorlar. Afrika ülkesi Moritanya'da kız çocuklarına dayatılan bir geleneğin ardında yatan sebep ise 'yok artık' dedirtecek türden.
3.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Deve ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.