DGS EK TERCİHLER NE ZAMAN 2023?📌 DGS taban puanları-boş kontenjanları! DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS ek tercih ekranı açıldı mı?
DGS EK TERCİHLER NE ZAMAN 2023?📌 DGS taban puanları-boş kontenjanları! DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? DGS ek tercih ekranı açıldı mı? DGS ek tercihleri ve DGS taban puanları ile boş kontenjanları merak edilmeye başlandı. DGS tercih sonuçları açıklandı. DGS yerleştirme sonuçlarına göre bir bölüme yerleşemeyenler ise DGS ek tercih var mı? sorusunun cevabını merak ediyor. Diğer taraftan DGS taban puanları ve boş kontenjanları araştırılıyor. Peki 2023 DGS ek tercihleri ne zaman? İşte DGS taban puanları ve boş kontenjanları...
13.09.2023 Bilgi Rehberi
DGS EK TERCİH ne zaman, nasıl yapılır? DGS ek tercih olacak mı? (2022)
DGS EK TERCİH ne zaman, nasıl yapılır? DGS ek tercih olacak mı? (2022) Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercihleri ardından herhangi bir programa eyrleşemeyen adayların gündeminde DGS ek tercih süreci yer alıyor. İlk yerleştirme sonuçları ardından açıkta kalan üniversite adayları, DGS ek tercih var mı, ne zaman aramasına geçti. Peki DGS boş kontenjanlar belli oldu mu, kılavuz yayımlandı mı?
1.10.2022 Bilgi Rehberi
DGS EK TERCİH tarihleri ÖSYM tarafından belirlendi mi? 2022 DGS ek tercih kılavuzu ve üniversitelerin boş kontenjanları açıklandı mı?
DGS EK TERCİH tarihleri ÖSYM tarafından belirlendi mi? 2022 DGS ek tercih kılavuzu ve üniversitelerin boş kontenjanları açıklandı mı? DGS ek tercih ile ilgili araştırmalar devam ediyor. DGS ek tercih işleminde bulunma isteyenler konuya ilişkin tarihleri, kılavuzu araştırıyor. ÖSYM tarafından alınacak olan DGS ek tercih ne zaman? 2022 DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı, taban puanlar, boş kontenjanlar belli oldu mu?
28.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih ne zaman yapılacak? 2022 DGS ek tercih olacak mı? İşte son durum
DGS ek tercih ne zaman yapılacak? 2022 DGS ek tercih olacak mı? İşte son durum Dikey Geçiş Sınavı tamamlandı. Ardından sonuçlar açıklandı ve adaylar başarı puanlarına göre üniversite ve bölüm tercih etti. 2022-2023 Eğitim yılında DGS ile üniversiteye yerleşen öğrencilerin yanı sıra açıkta kalan adaylar da merak konusu oldu. DGS ek tercih var mı, ne zaman? soruları yoğun ilgi görüyor. Peki DGS ek tercih kılavuzu 2022 yayımlandı mı, boş kontenjanlar açıklandı mı?
23.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlıyor? 2022 DGS ek tercih kılavuzu ve boş kontenjanları hangi tarihte açıklanır?
DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlıyor? 2022 DGS ek tercih kılavuzu ve boş kontenjanları hangi tarihte açıklanır? DGS ek tercih için meraklı arayış başladı. Dikey Geçiş Sınavına katıldıktan sonra aldığı puan ile herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar, DGS ek tercih var mı, ne zaman sorularına cevap arıyor. ÖSYM tarafından DGS ek tercih kılavuzu - boş kontenjanlar yayımlandı mı? İşte detaylar...
19.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih süreci başladı mı? 2022 DGS ek tercih için tarih aralığı açıklandı mı?
DGS ek tercih süreci başladı mı? 2022 DGS ek tercih için tarih aralığı açıklandı mı? DGS ek tercih işlemleri için büyük merak devam ediyor. 2022 DGS ek tercih işlemi yapmak isteyen adaylar, ÖSYM'nin duyurularını yakından takip ediyor. DGS ek tercih ne zaman? DGS ek tercih kılavuzu ve kontenjanları yayımlandı mı?
16.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS EK TERCİH başladı mı? 2022 DGS ek tercih olacak mı, ne zaman?
DGS EK TERCİH başladı mı? 2022 DGS ek tercih olacak mı, ne zaman? DGS tercihlerinin açıklanması ardından açıkta kalan adaylar, DGS ek tercih hakkında araştırma yapıyor. ÖSYM'nin duyurularını yakından takip edenler, YKS ek tercih ne zaman öğrenmek istiyor. 2022 DGS ek tercih kılavuzu - taban puanları yayımlandı mı, başvuru nasıl yapılır? soruları yoğun ilgi görüyor. Peki DGS ek tercih ne zaman, belli oldu mu?
12.09.2022 Bilgi Rehberi
DGS ek yerleştirme ne zaman olacak? Tercihler başladı mı? (2019)
DGS ek yerleştirme ne zaman olacak? Tercihler başladı mı? (2019) Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra açıkta kalan DGS adayları, DGS ek yerleştirme tercihlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. ÖSYM tarafından alınacak olan DGS tercihleri ne zaman yapılacak? ÖSYM bir tarih belirledi mi?
19.09.2019 Eğitim