Didem

Didem

Son dakika Didem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Didem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Didem haber sayfamızda...

Didem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.304 didem haberi bulunmuştur.
Diplomada şüphe
Diplomada şüphe Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalmıştı. Ancak “kriz” bitmedi, Tunaoğlu ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti Sahibi olduğu Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun verdiği “Karşında biz ve dev Migros var” ifadelerini kullanması tepki çekmişti.
23.04.2024 Gündem
Çocuklar için cinsiyet eşitliği
Çocuklar için cinsiyet eşitliği AstraZeneca Türkiye, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Itır Erhart ve Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle sürdürdüğü “Benim Adım İnsan” projesini genişletiyor.
22.04.2024 Ekonomi
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor Yoğun teknoloji kullanımı ve uzun çalışma saatleri gibi etkenlerle tetiklenebilen vertigo iş yaşamında olumsuz sonuçlar doğuruyor. Araştırmalara göre vertigosu olan kişilerin yüzde 63’ten fazlası bazı günler çalışamıyor, yüzde 6’sı işlerinden ayrılıyor.
20.04.2024 Pazar
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor
Emine Erdoğan: Bitkiler sayısız şifa barındırıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bitkiler alemi sayısız şifayı bünyesinde barındırır. 12 bin bitki türü ile Anadolu, bitkilerle tedavi alanında müstesna öneme sahiptir” dedi.
20.04.2024 Gündem
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar
Abur cubur yemek 15 yıl yaşlandırıyor! Beyne ve kalbe zarar Rafine şeker ve doymuş yağ ağırlıklı beslenmenin hafızayla ilgili sorunlara yol açtığı tespit edildi. Prof. Dr. Dağ’a göre bu şekilde beslenenler 10-15 yıl yaşlanıyor, bu kişilerde hastalıklar daha erken görülüyor.
19.04.2024 Gündem
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Önce sıcak sonra yağmur
Önce sıcak sonra yağmur Hava sıcaklığı bazı illerde 30 derecenin üstüne çıktı. Bakan Özhaseki, yaşlı ve hastalara “Dikkatli olun” çağrısı yaptı. Sıcaktan sonra yağmur bekleniyor
17.04.2024 Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Mısır Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor
Mısır Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'nin hafta sonu Türkiye'ye gelerek, mevkidaşı Hakan Fidan ile görüşmesi bekleniyor.
16.04.2024 Dünya
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız!
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Didem Karagenç, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular Dünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
9.04.2024 Gündem
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
Prostattan koşarak uzaklaşın!
Prostattan koşarak uzaklaşın! İsveç’te yapılan ve British Journal of Sport Medicine’da yayımlanan çalışmada aerobik egzersiz kapasitesi ile prostat kanseri arasındaki ilişki incelendi.
7.04.2024 Gündem
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Yapay zeka ile çalışana özel esenlik mümkün
Yapay zeka ile çalışana özel esenlik mümkün Çalışanların stresinin 15 yıl öncesine göre yüzde 40 arttığı günümüzde, şirketler çalışanlarını daha iyi anlamak, beklentilerini karşılayabilmek, bağlılığı ve mutluluğu artırmak için yapay zekadan yararlanarak esenliğe odaklanıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın Kanser hastası olmak kadar, hasta yakını olmak da son derece zor. Nasıl yaklaşacağınızı bilemediğiniz zamanlarda destek almaktan çekinmeyin. Kanser hastası yakınınıza sürekli, “Sen güçlüsün, bunu atlatacaksın” dediğinizde ve onlar kendilerini güçsüz hissettiklerinde hastalıkla mücadelenin yanı sıra kendilerini size karşı mahcup da hissedip strese girebiliyorlar.
5.04.2024 Gündem
Teknoloji bağımlılığı kanser mi yapıyor?
Teknoloji bağımlılığı kanser mi yapıyor? Dünya Sağlık Örgütüne (DSÖ) bağlı uluslararası Kanser Araştırma Ajansının (IARC) bu yıl yayımladığı rapora göre, 2022’de 20 milyon yeni kanser vakası görülmüşken, düzensiz beslenme, tütün ürünleri kullanımı, hareketsizlik, stresle birlikte bu rakamların artacağı tahmin ediliyor.
5.04.2024 Gündem
'İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?'
'İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?' Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Cadde
Yedinci yıla özel
Yedinci yıla özel İstanbul Anadolu Yakası’nda kültür, sanat ve eğlencenin yaşam merkezi DasDas, yedinci yaşını kutlamaya hazırlanıyor.
3.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin'
İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin' Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
2.04.2024 Cadde
Bayram yaklaştı! Ramazanda tatlılarla sivrileşen göbeği eritmek mümkün
Bayram yaklaştı! Ramazanda tatlılarla sivrileşen göbeği eritmek mümkün Havaların ısınmasıyla birlikte ince kıyafetler giyilmeye başlandı. Ancak ramazan boyunca davetler ve kalabalık sofralarla yenen birbirinden lezzetli yemekler bazı bünyelerin kilo almasına neden oldu. Bu süreçte porsiyon kontrolüne dikkat ederek fazlalıklardan kurtulanlar olduğu gibi yemeklerin tadını çıkarmaya devam edenler de oldu. Siz ikinci gruptaysanız sakın üzülmeyin çünkü hâlâ geç kalmış sayılmazsınız. “İftar ila sahur arasında en az 2 litre su tüketirseniz bir haftada en az 2 kilo verebilirsiniz” diyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ramazanda tatlılarla sivrileşen göbeği eriten menüyü açıkladı.
1.04.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Didem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.