Dijital Platform

Dijital Platform

Son dakika Dijital platform haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dijital platform gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dijital platform haber sayfamızda...

Dijital Platform

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.683 dijital platform haberi bulunmuştur.
Ekrana dönüyor
Ekrana dönüyor Yağmur Tanrısevsin, bir süredir ara verdiği ekrana geri dönüyor.
18.03.2024 Cadde
Endonezya'da milyonlar Sultanlar Ligi'ni izliyor! Gabi ve Boskovic vurgusu
Endonezya'da milyonlar Sultanlar Ligi'ni izliyor! Gabi ve Boskovic vurgusu Türkiye voleybol liglerinin dünyada en çok izlendiği yer Endonezya... Güneydoğu Asya ülkesinde üç yıldır Sultanlar ve Efeler ligini yayınlayan Vidio yayın platformunun müdürü Pipit Rini, Milliyet’e konuştu ‘Türk Voleybolu yayınladığımız tek yabancı ülke ligi ve oldukça iyi izleniyor’ dedi.
25.02.2024 Voleybol
Acun Ilıcalı spor kanalı satın alıyor! İşte dev rakam
Acun Ilıcalı spor kanalı satın alıyor! İşte dev rakam Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Alman spor kanalının yüzde 50'sini satın alacak. Şirketten yapılan açıklamada satış rakamı hakkında bilgi verildi.
23.02.2024 Fenerbahçe
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu!
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu! İrlandalı oyuncu Colin Farrell, dijital platform mini dizisi 'The Penguin'in (Penguen) New York'ta gerçekleşen çekimlerinde görüntülendi. 47 yaşındaki aktör, yaralı yüzü, smokin ve uzun paltosu içinde ünlü çizgi roman karakterine büründü.
8.02.2024 Cadde
Derya’dan 4’te 4
Derya’dan 4’te 4 Derya Uluğ, geçtiğimiz temmuz ayında çıkardığı kariyerinin ilk albümü ‘Nefes’te yer alan ‘Yürek mi Yedin’ parçasına klip çekti.
31.01.2024 Cadde
E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman?
E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin bitmesine sayılı günler kala e-Okulun ne zaman kapanacağı merak konusu oldu. Okulların kapanmasına az bir süre kala e-okul sistemine ziyaretler de artış gösterirken devamsızlık, sınav notları gibi bilgilerin yer aldığı dijital platform hakkında 'e-okul ne zaman kapanıyor 2024? Birinci dönem e-okul kapanma tarihi ne zaman?' soruları araştırılmaya başlandı.
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Hülya Avşar'dan Yalçın Dümer'e: Eşek herif beni mi dikizliyordun?
Hülya Avşar'dan Yalçın Dümer'e: Eşek herif beni mi dikizliyordun? 1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filminde Hülya Avşar ile başrol oynayan Yalçın Dümer, "Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı" itirafında bulunmuştu. Kızı Zehra Çilingiroğlu ile Sarıyer'de görüntülenen Avşar, rol arkadaşının çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
20.01.2024 Cadde
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor Her şey gibi müzik dinleme alışkanlıklarımız da değişti. Kasedi sarmak yerini çoktan tıklamaya bıraktı. Müzik sektörünün kalbinin attığı Unkapanı’nın yeriniyse dijital platformlar aldı. Sektörü yönlendiren dijital platformlar sunduğu imkânlar kadar sahte dinlenlemeler, gelir dağılımı ve ses kayıt kalitesiyle de tartışılıyor. Dijital Unkapanı’na kulak veriyoruz.
13.01.2024 Pazar
Best Model Turkey'de birinci oldu, İstanbul'a yerleşti
Best Model Turkey'de birinci oldu, İstanbul'a yerleşti Geçtiğimiz ay 36’cısı düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen Metehan Varol, önceki gün Akmerkez’de ortaya çıktı. Ankara’da yaşayan Varol, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
13.01.2024 Cadde
Kadir Çermik: Kafaya taktım, artık sağlıklı besleniyorum!
Kadir Çermik: Kafaya taktım, artık sağlıklı besleniyorum! Aralık 2022'den beri ekranlardan uzak olan, geçtiğimiz yıl dijital platform projelerinde yer alan oyuncu Kadir Çermik, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
12.01.2024 Cadde
'Değeri 10 milyon dolar' demişti! İşte Mehmet Ali Erbil'in merak edilen evi
'Değeri 10 milyon dolar' demişti! İşte Mehmet Ali Erbil'in merak edilen evi Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuş, "50 yıldır bu sektördeyim, evimin değeri toplasan 10 milyon" diyerek servetinden bahsetmesiyle gündeme gelmişti. Ünlü şovmenin bu açıklamalarından beri merak edilen evini, kızı Sezin Erbil'in yıllar önce paylaştığı ortaya çıktı.
29.12.2023 Cadde
Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor! Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı
Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor! Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Ilıcalı ise Erbil'e sert sözlerle cevap vermişti. Ünlü şovmen, dün katıldığı bir programda Ilıcalı ile polemiğini devam ettirdi. Başka hiçbir yapımcının Ilıcalı'nın mal varlığına sahip olmadığını söyleyen Erbil, kendi servetini de açıkladı.
26.12.2023 Cadde
Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Pazar
Servetini sorgulamıştı! Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt
Servetini sorgulamıştı! Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Ünlü şovmenin bu sözlerine yanıt veren Acun Ilıcalı, hangi programdan ne kadar para kazandığını açıklayarak Erbil hakkında sert ifadeler kullandı.
23.12.2023 Cadde
Dijital Telif Yasası için çalışmalar hızlandı! 'Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak'
Dijital Telif Yasası için çalışmalar hızlandı! 'Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak' Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Ekonomi
‘Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli' Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı
‘Gecikilmemeli, acilen düzenlenmeli' Uzman isimden ‘Dijital Telif Yasası’ çağrısı Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve korsan yayıncılığın önüne geçmek için tüm dünyada yasalar düzenleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasayla birlikte bu ülkenin Google'dan her yıl 74 milyon dolar telif ödemesi alacağı açıklandı. ‘Dijital Telif Yasası’nın Türkiye’de henüz hayata geçmeyen ‘Dijital Telif Yasası’nın önemini Doç. Dr. Mustafa Bostancı tüm detaylarıyla anlattı.
2.12.2023 Gündem
Yeni internet dizisi BERLİN oyuncuları kimler? 🎬 Berlin dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? İşte 1. Sezon tarihi
Yeni internet dizisi BERLİN oyuncuları kimler? 🎬 Berlin dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? İşte 1. Sezon tarihi Dijital platform dizileri merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan La Casa De Papel dizisi izleyenleri büyülemişti. Başarılı oyuncular ve dikkat çeken hikayesi ardından oyuncu kadrosu Berlin dizisini çekti. Dizinin adını ve başrolünü üstlenen Berlin karakteri başta olmak üzere birçok karakterin de bulunduğu Berlin dizisi hakkında sorular peş peşe geliyor. Peki Berlin oyuncuları kimler, konusu nedir? Berlin dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
1.12.2023 Bilgi Rehberi
Son fırsat!
Son fırsat! D-Smart GO’da, ödüllü yerli/yabancı film ve diziler ile merakla beklenen spor karşılaşmaları için indirim fırsatları sürüyor.
26.11.2023 Cadde
'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı! 'Üzerimde sadece hap taşırım'
'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı! 'Üzerimde sadece hap taşırım' Adana'da geçtiğimiz aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanıp, bir süre sonra serbest bırakılan 'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu Ulaş Ünal, bu sefer de uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.
18.11.2023 Magazin
'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı! 'Üzerimde sadece hap taşırım'
'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu bu kez uyuşturucudan tutuklandı! 'Üzerimde sadece hap taşırım' Adana'da geçtiğimiz aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı için tutuklanıp, bir süre sonra serbest bırakılan 'Sıfır Bir' dizisi oyuncusu Ulaş Ünal, bu sefer de uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.
18.11.2023 Cadde
Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi
Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'İstanbul Kırmızısı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Taksim'de görüntülendi. Bayraktar'ın, adına düzenlenen bir partiyi İsrail ve Filistin arasındaki savaşta sivillerin zarar görmesinden dolayı duyduğu üzüntü ile iptal ettirdiği öğrenildi.
18.11.2023 Cadde
The Crown son sezonuyla eleştirmenlerden geçer not alamadı
The Crown son sezonuyla eleştirmenlerden geçer not alamadı The Crown dizisinin final sezonu yayında. İlk dört bölümü ise, eleştirmenlerden düşük puan aldı.
17.11.2023 Dünya
Selim Bayraktar: Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz!
Selim Bayraktar: Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz! Geçtiğimiz ağustos ayında final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda 'Ziya Karlı' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.
27.10.2023 Cadde
15 saniyede bir YouTube'a video yüklüyor! Gizli yöntemle paraya para demedi
15 saniyede bir YouTube'a video yüklüyor! Gizli yöntemle paraya para demedi Günümüz dünyasında kolay yoldan para kazanmayı birçok kişi istiyor. Avustralya'da yaşayan bir Youtuber da bu kişilerden biri. ABD'li bilişimci sadece saniyeler içinde milyonlarca dolar kazanıyor. Kurduğu sistemle kimilerinin takdirini kazanan kimilerini de adeta çıldırtan adamın, herkesten gizlediği yöntem ise büyük merak konusu. İşte Van de Paar'ın şifresi...
13.10.2023 Yaşam
Merve Sevi: İlgi hep çok fazlaydı, yeni yeni dikkat çekti
Merve Sevi: İlgi hep çok fazlaydı, yeni yeni dikkat çekti Merve Sevi, önceki gün sahilde bir erkek arkadaşı ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarını fark eden oyuncu, "Nereden gördünüz ya?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
12.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dijital Platform ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.