Dikkatsiz sürücü feci kazaya neden oldu
Dikkatsiz sürücü feci kazaya neden oldu Mersin’de park ettiği otomobilin sürücüsünün kontrolsüz açtığı kapı, oradan geçen motosikletliye çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet sürücüsü başka bir araç altına girerek ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
29.08.2022 Haberler
Dikkatsiz sürücü jandarmayı eziyordu
Dikkatsiz sürücü jandarmayı eziyordu BURSA´da kamyonet, yolda denetim yapan jandarma uzman erbaşa çarptı. Kazada jandarma yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.
28.08.2020 Haberler
Bir anlık dikkatsizlik kazaya neden oldu
Bir anlık dikkatsizlik kazaya neden oldu Kırıkkale’de dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazası Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarınca görüntülendi.
3.05.2020 Haberler
Dikkatsiz sürücü anne ve çocuklarını böyle ezdi
Dikkatsiz sürücü anne ve çocuklarını böyle ezdi İstanbul Sancaktepe’de dalgın bir sürücü yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını fark etmeyerek ezdi. Anne ve çocukların aracın altında kaldığı o anlar güvenlik kameralarına yansırken yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Edinilen bilgiye göre, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi Akın Caddesi’nde bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını ezdi. Anne ve çocuklarını yaklaşık 3 metre sürükleyen sürücüyü, çevredeki vatandaşlar uyararak durdurdu. Kaza sonrası, çevredeki vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koştu. "Kadın ve çocuklar arabanın altına aldı" Olayı gören çevredeki esnaflardan İbrahim Yavuz "Araba ile caddeye dönmek isterken, karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın ve çocukları altına aldı. Kadının bacağı kırılıyor, çocuklarda ufak sıyrıklarla atlatıyor olayı. Kadının durumu çocukların durumuna göre biraz daha ağırdı" dedi. Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, bir süre bekleyen anne ve çocuklar dikkatlice yolun karşısına geçiyor. Bu sırada caddeye dönen dikkatsiz sürücü, anne ve çocuklarını ezerek aracın altına alıyor. Olayı gören vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koşuyor. Kazada annenin bacağı kırılırken, çocukların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Cip 2 kişiye böyle çarptı
Cip 2 kişiye böyle çarptı Suudi Arabistan’da dikkatsizlik korkunç bir kazaya yol açtı. Hızla ilerleyen bir cip, arıza dolayısıyla yolun sağına çeken aracın arkasında duran 2 kişiye çarptı. Feci kazada 2 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, cip sürücüsü gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Çocuğu böyle ezdi
Çocuğu böyle ezdi Dikkatsiz sürücü çocuğu böyle ezdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, benzin istasyonunda bir çocuğun yerde oturduğu görülüyor. Bu sırada dikkatsiz sürücü küçük çocuğu fark etmeyerek eziyor. Otomobilin altında kalan talihsiz çocuk çevredekilerin yardımıyla aracın altından çıkarılarak hastaneye kaldırıyor.
11.09.2019 Haberler
Dikkatsiz şoför feci bir kazaya neden oldu
Dikkatsiz şoför feci bir kazaya neden oldu Hindistan’da bir kamyon şoförü, geri geri caddeye çıkmak istedi. Ancak yolu iyi bir şekilde kontrol etmeyen sürücünün bu dikkatsizliğinin bedelini bir motosikletli ödedi. Seyir halinde olan motosikletli, bir anda önüne çıkan kamyonete çarparak yola savruldu. Kazanın şokuyla aracı durdurmadan aşağıya inen kamyonet şoförü ise az daha bir faciaya daha sebebiyet veriyordu. Kaza ve sonrasından yaşanan bu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Tamirciyi böyle ezdi
Tamirciyi böyle ezdi Dikkatsiz sürücü, tamirciyi böyle ezdi. Çin’de bir otomobilin lastiklerine hava basan tamirci, arkasından gelen aracın kurbanı oldu. Yavaşça girdiği tamirhanede bir anda hızlanan sürücü, işçiyi iki araç arasında sıkıştırdı. Çevredekiler, talihsiz adamın yardımına koşarken, korkunç kaza güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Trafikte taciz kameraya yansıdı
Trafikte taciz kameraya yansıdı Bahçelievler'de telefonla konuşan bir otomobil sürücüsünün motosiklet sürücüsünü fark etmeyerek aniden yola çıkması üzerine kaza tehlikesi atlatan motosiklet sürücüsü çileden çıktı. Motosiklet sürücüsünün bariyerlere çarpmaktan son anda kurtulması ve motosikletli ile otomobil sürücüsünün tehlikeli atışması, motosiklet sürücünün kaskındaki aksiyon kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. E-5 Otoyolu Şirinevler mevkii yan yolda yaşanan olay, trafikte motosiklet sürücülerinin yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi. Yan yolda seyir halinde giden motosiklet sürücüsü, ara yoldan aniden bir aracın çıkmasıyla zor anlar yaşadı. Motosiklet sürücüsü defalarca "Aynaya bak" diye bağırmasına rağmen, otomobil sürücüsü aldırış etmeden telefonla konuştu. Bu sırada motosiklet sürücüsü bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu. Kaskında ki aksiyon kamerası ile o anları kaydeden motosiklet sürücüsü , otomobil sürücüsünü takip edip yakaladı. Daha sonra motosikletli şahıs, otomobil sürücüsüne el hareketi yaparak, "Gel gel " diye bağırdı.Bunun üzerine sinirlenen otomobil sürücüsü motosiklet sürücüsünü yakalayıp, aracı motosiklet sürücüsünün üzerine defalarca kırdı. Otomobil sürücüsü daha sonra kamera açısından uzaklaşırken, motosiklet sürücüsü yaşanan bu anları sosyal medyada paylaştı.
11.09.2019 Yaşam
Dikkatsiz sürücü yaşlı kadını komalık etti
Dikkatsiz sürücü yaşlı kadını komalık etti Çin'de kimsenin olmadığı bir sokakta yürüyüş yapan 80 yaşındaki kimliği belirsiz kadın kendisini görmeyen dikkatsiz bir sürücü tarafından ezildi ve 30 metre boyunca aracın altında sürüklendi. Geri geri 30 metre kadını sürükleyen sürücü basıp gitti. Daha sonra kendi çabalarıyla ayağa kalkmaya çalışan kadın aninden şuurunu kaybetti ve yere düştü. Hemen olay yerine gelen çevre sakinleri ambulans çağırdı. Yaşlı kadın komada yaşam mücadelesi veriyor.
11.09.2019 Haberler
Dikkatsizlik korkunç kazalara yol açtı
Dikkatsizlik korkunç kazalara yol açtı İlk görüntüler Tayvan’dan. Üzerinde iki kişinin olduğu motosiklet, geçmek istediği kamyonete çarptı. Kazada motosikletteki 2 kişi yere savrularak yaralandı.Diğer görüntü ise Meksika’dan. Işık ihlali yüzünden yaşanan kazada, süratli bir kamyonetle motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi ise çevredekiler yaptı.
11.09.2019 Haberler
Sürücünün hatası faciaya neden oldu
Sürücünün hatası faciaya neden oldu Tayvan'ın başkenti Taipei'de otomobilini yol kenarına park eden bir kişi trafiğe dikkat etmeden aracın kapısını açınca işte böyle faciaya neden oldu. Yolda normal olarak seyretmekte olan bir Scooter sürücüsü aracın kapısının aniden açılmasıyla kapıya çarparak yol ortasına savruldu. O sırada orta şeritten gelmekte olan bir minivan da duramayarak Scooter'ın sürücüsünü ezdi. Scooter sürücüsü olay yerinde can verdi.
11.09.2019 Haberler
Türkiye genelinde mobese kameralarına yansıyan kazalar
Türkiye genelinde mobese kameralarına yansıyan kazalar Yayaların ve sürücülerin trafik kurallarına uymaması kazaları da beraberinde getiriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, geçtiğimiz yıl ülke genelinde meydana gelen 374 bin 378 kazanın 3 bin 1’i ölümlü, 158 bin 164’ü ise yaralamalı olarak kayıtlara geçti. 2014’ün ilk 3 ayında ise 75 bin 579 kaza meydana gelirken, oluşan kazaların birçoğu aşırı hız ve sürücülerin dikkatsizliği ve trafik kazalarına uyulmaması sonucu oluştu.
11.09.2019 Yaşam
Bu diyalogların ardından kaza yaptı
Bu diyalogların ardından kaza yaptı Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde ters yöne girerek diğer araç sürücülerini tehlikeye düşüren dolmuş şoförünün, dikkatsiz şekilde geri geri gelip otomobile çarpması araç kamerasınca görüntülendi. Yanındaki yeni şoför adayına güzergahı tanıtan şoförün, 'bak görüyon mu aynadan gidiyorum. Bizde böyle yani ' dediği anda otomobile çarpması kameraya yansıyor. Kaza sonrası ellerini kaldıran dolmuş şoförünün 'aynaya bakmazsan böyle olur." dediği duyuluyor.
11.09.2019 Yaşam