Dilara Aksüyek

Dilara Aksüyek

Son dakika Dilara Aksüyek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dilara Aksüyek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dilara Aksüyek haber sayfamızda...

Dilara Aksüyek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 dilara aksüyek haberi bulunmuştur.
Flaşlar patlayınca şoke oldular! 'Sevgili değiliz, yanlış  yazılmasın'
Flaşlar patlayınca şoke oldular! 'Sevgili değiliz, yanlış yazılmasın' Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan Cihangir'de bir mekanda objektiflere takıldı. Kameraları görünce panik olan ikili, "Sevgili değiliz" diyerek yanlış bir şey yazılmaması için gazetecilere ricada bulundu.
15.11.2023 Cadde
Dilara Aksüyek ve Cenk Şahin sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve Cenk Şahin sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez yedi yaş ufak futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek, yaz tatilini yaptığı Alaçatı’da tanıştığı futbolcu Cenk Şahin ile önceki akşam Cihangir sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi.
27.07.2023 Cadde
Dilara Aksüyek'in yeni sevgilisi futbolcu çıktı! Yaş farkı dikkat çekti
Dilara Aksüyek'in yeni sevgilisi futbolcu çıktı! Yaş farkı dikkat çekti 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez yedi yaş ufak futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, Çeşme tatilinde görüntülendi. Neşeleri bir hayli yerinde olan çiftten Aksüyek, sevgilisine güneş yağı sürdü.
8.07.2023 Cadde
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı
Aslı Enver aşka geldi! Berkin Gökbudak ile romantik karelerini paylaştı 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, anne olmak için gün sayıyor. Eşiyle çok fazla paylaşımda bulunmayan 39 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından Berkin Gökbudak ile yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin romantik paylaşımlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
30.06.2023 Cadde
Dilara Aksüyek, Çeşme'de! Fit görüntüsüyle dikkat çekti
Dilara Aksüyek, Çeşme'de! Fit görüntüsüyle dikkat çekti Yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açan Dilara Aksüyek, önceki gün arkadaşıyla birlikte denize girerken görüntülendi. Fit hali ile dikkat çeken oyuncu, uzun süre locasında oturduktan sonra sıcağa daha fazla dayanamayıp, kendini Ege'nin serin sularına bıraktı.
24.06.2023 Cadde
Deniz keyfi
Deniz keyfi Dilara Aksüyek, önceki gün Çeşme’deki Elias Beach’te görüntülendi.
24.06.2023 Cadde
Eylül Su Sapan gizemli arkadaşıyla görüntülendi! Tehditler havada uçuştu
Eylül Su Sapan gizemli arkadaşıyla görüntülendi! Tehditler havada uçuştu Ünlü oyuncu Eylül Su Sapan, önceki akşam Cihangir'de bir mekanın önünde erkek arkadaşı ile görüntülendi. Sapan, flaşlar patlayınca sinirlendi. Devreye giren erkek arkadaşı, küfür etmeye başladı. Basın mensuplarının üzerine yürüyerek ağzını bozan Sapan'ın arkadaşı, tehditler savurdu.
10.03.2023 Cadde
‘Kız kıza yemek yedik’
‘Kız kıza yemek yedik’ Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir Jash adlı mekanda oyuncu arkadaşları İrem Helvacıoğlu ve Bihter Özdemir’i ağırladı.
1.10.2022 Cadde
Onur Bay ve sevgilisinin romantik anları! İşte yeni aşkı
Onur Bay ve sevgilisinin romantik anları! İşte yeni aşkı Geçtiğimiz yıl kendisinden dokuz yaş büyük meslektaşı Dilara Aksüyek ile aşk yaşayan Onur Bay'ın bir dargın bir barışık ilişkileri bitmişti. 'Arka Sokaklar'ın Tekin Çoban'ı, şimdilerde yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisiyle görüntülenen yakışıklı oyuncu, etrafındakilere aldırış etmeden romantik anlar yaşadı. İşte detaylar...
16.09.2022 Cadde
‘Çok heyecanlıyım’
‘Çok heyecanlıyım’ Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir’de objektiflere takıldı.
8.09.2022 Cadde
Dilara Aksüyek: İç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim?
Dilara Aksüyek: İç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim? 'Baba' dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Aksüyek, geçtiğimiz günlerde Cihangir'de iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Bol kesim çizgili pantolonunun üzerine beyaz bir büstiyer giyen oyuncu, kıyafetiyle ilgili sosyal medyada yapılan "Sütyenle sokağa çıkmış" şeklindeki yorumlara tepki gösterdi.
7.06.2022 Cadde
Dilara Aksüyek: Sevgilinin değil işimin peşindeyim!
Dilara Aksüyek: Sevgilinin değil işimin peşindeyim! Son olarak 'Baş Belası' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda erkek arkadaşı ile görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksüyek, aşk hayatıyla konuşurken; giyim tarzıyla ilgili yoruma ise sitem etti.
31.05.2022 Cadde
‘Sevgili değil işimin peşindeyim’
‘Sevgili değil işimin peşindeyim’ Dilara Aksüyek, Cihangir Susam adlı mekanda isminin Doruk olduğu öğrenilen erkek arkadaşıyla oturdu.
30.05.2022 Cadde
Baba dizisi Elif kimdir, gerçek adı nedir? Elif'i oynayan Dilara Aksüyek yaşı, boyu kaç, nereli, dizileri neler?
Baba dizisi Elif kimdir, gerçek adı nedir? Elif'i oynayan Dilara Aksüyek yaşı, boyu kaç, nereli, dizileri neler? Dilara Aksüyek, Baba dizisine Elif Paktaş karakteri ile dahil oluyor. Elif ile Kadir'in yollarının kesişmesi ise dizide dengeleri değiştirecek. Karaktere hayat veren Dilara Aksüyek'in hayatına dair ise aramalar başladı. Peki, Dilara Aksüyek kimdir?
12.04.2022 Cadde
Dilara Aksüyek: Herkese tavsiyem, aşk yaşamayın!
Dilara Aksüyek: Herkese tavsiyem, aşk yaşamayın! Son olarak 'Baş Belası' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ayaksütü gazetecilerle sohbet eden Aksüyek, aşk hayatıyla ilgili esprili ifadeler kullandı.
29.03.2022 Cadde
‘Tavsiyem, aşk yaşamayın!’
‘Tavsiyem, aşk yaşamayın!’ Dilara Aksüyek, Cihangir’de görüntülendi.
29.03.2022 Cadde
Dilara Aksüyek'in taksicilerle imtihanı!
Dilara Aksüyek'in taksicilerle imtihanı! Son olarak 'Baş Belası' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilara Aksüyek, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Uzun süre taksi bekleyen 34 yaşındaki oyuncu, 'İstanbullu Gelin'de rol aldığı dönemde, bir taksici ile yaşadığı olayı anlattı.
9.03.2022 Cadde
Eylül Su Sapan'ın yeni sevgilisini ilk Dilara Aksüyek gördü!
Eylül Su Sapan'ın yeni sevgilisini ilk Dilara Aksüyek gördü! Son olarak final yapan 'Kanunsuz Topraklar' dizisinde 'Behice' karakterine hayat veren Eylül Su Sapan, önceki akşam kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Dilara Aksüyek ile Cihangir'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Arkadaşlarıyla vakit geçiren Sapan'ın heyecanlı tavırları dikkat çekerken, yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.
1.03.2022 Cadde
Dilara Aksüyek soruları yanıtsız bıraktı
Dilara Aksüyek soruları yanıtsız bıraktı Yaklaşık altı ay önce kendisi gibi oyuncu olan 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan ve adı birkaç hafta önce Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken görüntülendi. Köpeğini gezdiren oyuncu, "Sonra konuşuruz" dedi.
10.02.2022 Cadde
Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı 'aşk' iddialarına son noktayı koydu!
Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı 'aşk' iddialarına son noktayı koydu! Oyuncu Dilara Aksüyek ile iş insanı Hakan Sabancı, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, haklarında ortaya atılan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu.
20.01.2022 Cadde
‘Arkadaşız’  paniği
‘Arkadaşız’ paniği Adı aşk dedikodularına karışan Dilara Aksüyek ile Hakan Sabancı, Cihangir’de bir arkadaşlarının doğum gününe katıldı.
20.01.2022 Cadde
Dilara Aksüyek: Aşk yok
Dilara Aksüyek: Aşk yok Oyuncu Dilara Aksüyek, geçtiğimiz gece Cihangir’deydi.
8.01.2022 Cadde
Aşk değil iş!
Aşk değil iş! Dilara Aksüyek, Cihangir’de görüntülendi.
29.12.2021 Cadde
Aslı Enver'den ayna pozu
Aslı Enver'den ayna pozu Son olarak 'Babil' adlı dizide rol alan Aslı Enver, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak ayna karşısında verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.12.2021 Cadde
Dilara Akyüsek ile Erkan Şen'den yeni aşk iddialarına yanıt!
Dilara Akyüsek ile Erkan Şen'den yeni aşk iddialarına yanıt! Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ve aşk yaşadıkları ileri sürülen Dilara Aksüyek ile Erkan Şen konuyla ilgili sessizliklerini bozdu. Instagram hesaplarından açıklama yapan ikili, iddialara son noktayı koydu.
1.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dilara Aksüyek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.