Dinamo Sassari

Dinamo Sassari

Son dakika dinamo Sassari haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dinamo Sassari gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dinamo Sassari haber sayfamızda...

Dinamo Sassari

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 dinamo sassari haberi bulunmuştur.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa üçüncüsü  oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa üçüncüsü oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı, IWBF EuroCup-3'te Avrupa üçüncüsü oldu. İzmirli sporcu Ahmet Efetürk ise turnuvanın en değerli sporcusu oldu ve en iyi beşine seçildi.
1.05.2023 Diğer
Galatasaray Nef, Tyrus McGee ile sözleşme imzaladı
Galatasaray Nef, Tyrus McGee ile sözleşme imzaladı Galatasaray Nef, Amerikalı skorer oyun kurucu Tyrus McGee ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
8.11.2022 Basketbol
Pınar KSK, Avrupa’da iddialı başladı
Pınar KSK, Avrupa’da iddialı başladı Avrupa arenasında 13 sezondur aralıksız olarak Türkiye’yi temsil eden Pınar Karşıyaka, yeni kadrosuyla kupa hedefiyle yola çıktığı FIBA Şampiyonlar Ligi’ne yine galibiyetle başladı.
5.10.2022 Ege
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'dan Achille Polonara'yı transfer etti!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'dan Achille Polonara'yı transfer etti! Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'dan ayrılan İtalyan basketbolcu Achille Polonara'yı renklerine bağladı.
Türk Telekom, Anthony Clemmons'u renklerine bağladı
Türk Telekom, Anthony Clemmons'u renklerine bağladı ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, oyun kurucu Anthony Clemmons'u transfer etti.
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları çekildi
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları çekildi FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 2021-22 sezonu  grupları belli oldu. Pınar Karşıyaka B Grubu, Galatasaray E Grubu, TOFAŞ F  Grubu, Darüşşafaka Tekfen G Grubu, Beşiktaş Icrypex ise H Grubu'nda mücadele  edecek
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi kura çekiminin torbaları belli oldu
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi kura çekiminin torbaları belli oldu Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi 2021-2022 sezonu kura çekimine katılacak kulüplerin torbaları belli oldu.
5.07.2021 Basketbol
Achille Polonara resmen Fenerbahçe Beko'da
Achille Polonara resmen Fenerbahçe Beko'da Fenerbahçe Beko İspanyol ekibi Baskonia'dan ayrılan Achille Polonara'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
Pınar Karşıyaka'nın kurası 7 Temmuz'da
Pınar Karşıyaka'nın kurası 7 Temmuz'da FIBA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon final oynayıp şampiyonluğu kaçıran Pınar Karşıyaka'nın yeni sezonda Avrupa'daki grubu 7 Temmuz'da çekilecek kurayla belli olacak.
Basketbolda çanlar Galatasaray için çalıyor
Basketbolda çanlar Galatasaray için çalıyor ING Basketbol Süper Ligi’nin 26’ncı haftasında deplasmanda Büyükçekmece Basketbol’a 105-101 mağlup olan Galatasaray, normal sezonun bitimine 4 hafta kala küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunuyor.
29.03.2021 Basketbol
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu grup maçları yarın başlayacak
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu grup maçları yarın başlayacak Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi play-off turu grup aşamasında Türk ekipleri Pınar Karşıyaka, TOFAŞ ve Türk Telekom, 8'li final için mücadele edecek.
1.03.2021 Basketbol
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde play-off grupları belirlendi
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde play-off grupları belirlendi Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu grupları kura çekimi yapıldı. TOFAŞ ve Pınar Karşıyaka I Grubu'nda, Türk Telekom ise K Grubu'nda mücadele edecek.
FIBA Şampiyonlar Ligi play-off grup kuraları 2 Şubat'ta çekilecek
FIBA Şampiyonlar Ligi play-off grup kuraları 2 Şubat'ta çekilecek Türkiye'den Pınar Karşıyaka, TOFAŞ ve Türk Telekom'un yoluna devam ettiği FIBA Şampiyonlar Ligi'nde play-off grup aşaması kuraları 2 Şubat Salı günü çekilecek.
Pınar Karşıyaka-Bilbao Basket: 85-76
Pınar Karşıyaka-Bilbao Basket: 85-76 FIBA Şampiyonlar Ligi F Grubu son hafta karşılaşmasında İspanyol ekibi Bilbao Basket'i 85-76 mağlup eden Pınar Karşıyaka, adını play-off grup aşamasına yazdırdı.
Galatasaray: 81 - Dinamo Sassari: 92
Galatasaray: 81 - Dinamo Sassari: 92 Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında Galatasaray, evinde İtalyan ekibi Dinamo Sassari'ye 92-81 mağlup oldu.
21.01.2021 Basketbol
Marial Shayok ve Justin Tillman Bursaspor'da!
Marial Shayok ve Justin Tillman Bursaspor'da! ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, Marial Shayok ve Justin Tillman'ı transferi etti.
8.01.2021 Basketbol
Karşıyaka'nın Bamberg'e şansı tutmadı
Karşıyaka'nın Bamberg'e şansı tutmadı  FIBA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Avrupa'daki 14 maçlık galibiyet serisi sonrası Brose Bamberg'e 8 Aralık'ta deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 83-82 kaybeden Pınar Karşıyaka, evindeki 1.5 yıldır süren galibiyet serisini de rakibi önünde acı bir şekilde sonlandırdı.
Pınar Karşıyaka Basketbol Şampiyonlar Ligi Kulüpler Birliği’ne seçildi
Pınar Karşıyaka Basketbol Şampiyonlar Ligi Kulüpler Birliği’ne seçildi Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde (BCL) mücadele eden Pınar Karşıyaka, BCL Kulüpler Birliği’ne yer almaya hak kazandı.
Galatasaray'ın rakibi Iberostar Tenerife
Galatasaray'ın rakibi Iberostar Tenerife Sarı-kırmızılı basketbol takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 3. maçında yarın deplasmanda İspanya temsilcisi ile karşılaşacak.
16.11.2020 Skorer
Galatasaray'ın konuğu Bakken Bears
Galatasaray'ın konuğu Bakken Bears Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 2. maçında yarın Danimarka temsilcisi Bakken Bears'ı konuk edecek.
Galatasaray'ın rakibi Dinamo Sassari
Galatasaray'ın rakibi Dinamo Sassari Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında yarın İtalya'nın Dinamo Sassari ekibine konuk olacak.
FIBA Şampiyonlar Ligi formatında koronavirüs değişikliği
FIBA Şampiyonlar Ligi formatında koronavirüs değişikliği 5 Türk kulübünün de mücadele edeceği turnuvanın normal sezonu, sekizerli 4 grup yerine dörderli 8 grupta oynanacak
24.09.2020 Basketbol
Galatasaray'ın FIBA Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın FIBA Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynayacağı normal sezon maçlarının programı açıklandı.
24.07.2020 Basketbol
Son dakika haberler - Dyshawn Pierre Fenerbahçe Beko’da
Son dakika haberler - Dyshawn Pierre Fenerbahçe Beko’da Fenerbahçe Beko, Dyshawn Pierre'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.
Merkezefendi kadrosuna Coleby’yi de kattı
Merkezefendi kadrosuna Coleby’yi de kattı Türkiye Basketbol Ligi’nde üst üste adımlarla yeni sezon kadrosunu erken şekillendiren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ABD’li pivot Dwight Coleby ile anlaştı.
27.06.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Dinamo Sassari ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.