Dinlenme Tesisi

Dinlenme Tesisi

Son dakika dinlenme tesisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dinlenme tesisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dinlenme tesisi haber sayfamızda...

Dinlenme Tesisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 363 dinlenme tesisi haberi bulunmuştur.
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Dinlenme tesisinde 'yemek geç geldi' kavgası!
Dinlenme tesisinde 'yemek geç geldi' kavgası! Dinlenme tesisinde verdikleri yemeğin geç getirildiği iddia eden 3 kişi garsona saldırdı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, tesisin güvenlik kamerasına yansıdı.
8.09.2023 Haberler
Manisa'da kontrolden çıkan araç tarlaya devrildi: 4 yaralı
Manisa'da kontrolden çıkan araç tarlaya devrildi: 4 yaralı Manisa'nın Kula ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin tarlaya devrildiği kazada; arka koltuktan fırlayan Fatma Kartalmış aracın altında kalarak ağır yaralandı. Otomobilde yaralanan diğer 3 kişi de tedaviye alınırken, Kartalmış'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
1.09.2023 Gündem
Osmaniye'de arpa yüklü tırda 40 kilo skunk ele geçirildi
Osmaniye'de arpa yüklü tırda 40 kilo skunk ele geçirildi Osmaniye’de arpa tırın kupasında bulunan gizli bölmede 40 kilo skunk maddesi ele geçirildi, sürücü M.N.K. gözaltına alındı.
26.08.2023 Haberler
TEM'de kamyon devrildi; Ankara yönü ulaşıma kapandı
TEM'de kamyon devrildi; Ankara yönü ulaşıma kapandı Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, TEM Otoyolu'nda, kamyonun dorse kısmının yola devrildiği kaza nedeniyle kapanan Ankara yönü, 2 saatlik çalışmanın ardından trafiğe açıldı.
17.05.2023 Gündem
Belediyeden, depremzedelere 70 liraya çorba satan tesisin girişinde çorba ikramı
Belediyeden, depremzedelere 70 liraya çorba satan tesisin girişinde çorba ikramı Adana'nın Seyhan ilçesinde belediye, bir bardak çorbayı 70 TL’den satan işletmenin kapısında depremzedelere 24 saat boyunca sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram edince, işletme çorbanın fiyatını 5 TL’ye düşürdü.
16.02.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 8. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 8. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde 8. güne girildi. Sahada çalışmalar canhıraş sürüyor.
13.02.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan deprem fırsatçılarına 'çorba' cezası
Ticaret Bakanlığı'ndan deprem fırsatçılarına 'çorba' cezası Ticaret Bakanlığı, deprem bölgelerine yardım götürmeye çalışanlara fahiş fiyatla çorba satışı yaptığı iddia edilen dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
13.02.2023 Ekonomi
Konaklamada 'vergi' endişesi
Konaklamada 'vergi' endişesi Konaklama Vergisi 1 Ocak itibarıyla yürürlükte olacak. Ek bir maliyet oluştuğunu belirten turizmciler, bir revize ile uygulamanın ötelenmesini istiyor. Verginin mükellefi tesisler ancak maliyet tüketiciye yansıyacak.
16.12.2022 Ekonomi
Konaklama vergisi başlıyor
Konaklama vergisi başlıyor Pandemi nedeniyle iki yıldır ertelenen “konaklama vergisi” uygulaması 1 Ocak 2023’te yürürlüğe girecek.
15.12.2022 Ekonomi
Meriç Nehri'nde görülen beyaz köpükler incelenmeye alındı
Meriç Nehri'nde görülen beyaz köpükler incelenmeye alındı Edirne'de Meriç Nehri'nin bir kısmında meydana gelen köpüklenme üzerine, köpük ve sudan alınan numuneler Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma, Geliştirme Merkezi'nde incelenmeye alındı.
19.11.2022 Gündem
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün 'dolandırıcılık' davasında karar!
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün 'dolandırıcılık' davasında karar! Şarkıcı Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün yanı sıra şirket yöneticisi Berrin Canbolat'ın, Eskişehirli bir unlu mamulleri toptancısını 100 bin TL dolandırdıkları iddiasıyla, 'tacir veya şirket yöneticiliği ile kooperatif yöneticilerini dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuksuz yargılandıkları davada karar çıktı. Duruşmanın ardından ilk açıklamalar geldi.
19.10.2022 Cadde
Bakan Varank'tan TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklama!
Bakan Varank'tan TOGG'un fiyatıyla ilgili açıklama! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un fiyatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2022 Ekonomi
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
11.10.2022 Haberler
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu
TOGG için bir adım daha! Ankara ve İstanbul arasına kuruldu Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
11.10.2022 Ekonomi
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi!
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi! Şarkıcı Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün Eskişehirli bir unlu mamulleri toptancısını 100 bin TL dolandırdıkları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davanın üçüncü duruşması görüldü. Savcı, iddianamede haklarında 10 yıla kadar hapis cezası istenen şirket yöneticisi Berrin Canbolat’ın yanı sıra Soyman ve Öztürk için dolandırıcılık suçlamasına ilişkin 'delil elde edilemediğinden' mahkemeden beraat kararı talep etti.
5.10.2022 Cadde
Düzenleme Ortaklık Payı (Dop) Nedir? İmarda Dop Oranı Nasıl Hesaplanır?
Düzenleme Ortaklık Payı (Dop) Nedir? İmarda Dop Oranı Nasıl Hesaplanır? Düzenleme ortaklık payı ya da kısa ismi ile DOP, yapılması planlanan bir imar uygulaması sırasında vatandaşların ulaşım, dinlenme, güvenlik, kültürel ve sosyal faaliyetlerini karşılamak için dinlenme tesisi, park ya da karakol gibi yapıların inşa edilmesi için uygun olan bölgelerin özel mülkiyetten çıkarılarak kamu mülküne dönüştürülmesi olarak bilinir. Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedir sizler için derledik.
8.09.2022 Eğitim
Konya'da dinlenme tesisinde yangın!
Konya'da dinlenme tesisinde yangın! Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir dinlenme tesisinde yangın çıktı. 10 tesis çalışanı dumandan etkilendi.
17.07.2022 Gündem
Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı
Tokat’ta minibüs uçuruma yuvarlandı. 4 ölü, 1 yaralı Tokat’ta minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
30.06.2022 Gündem
47 bin lira sahte parayla yakalandı!
47 bin lira sahte parayla yakalandı! Sakarya’nın Pamukova ilçesinde aracında 47 bin 500 lira sahte para olan şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak hakkında işlem başlatıldı.
1.06.2022 Gündem
Dinlenme tesisine girerken park halindeki TIR'lara çarptı! 3 ölü, 1 yaralı
Dinlenme tesisine girerken park halindeki TIR'lara çarptı! 3 ölü, 1 yaralı Bolu’nun Gerede ilçesinde dinlenme tesisine girdiği sırada park halindeki iki TIR'a çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti,1 kişi yaralandı.
24.05.2022 Gündem
Yasak aşkın sonu kanlı bitti! Aldatıldığını öğrenen polis kurşun yağdırdı
Yasak aşkın sonu kanlı bitti! Aldatıldığını öğrenen polis kurşun yağdırdı ABD'nin New York şehri geçtiğimiz günlerde yaşanan, akıllara durgunluk veren bir cinayetle gündemde. Aldatıldığını öğrenen polis memurunun yaptıklarıyla ilgili basına sızan detaylar ise şoke edecek türden.
14.05.2022 Dünya
Masanın üzerinde unutulan cüzdanın çaldı
Masanın üzerinde unutulan cüzdanın çaldı Bolu’da dinlenme tesisinde masanın üzerine unutulan cüzdanı çaldıktan sonra otobüsle İstanbul’a giden kadın, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Kadının cüzdanı çalma anları ise kameraya yansıdı.
30.03.2022 Haberler
Masanın üzerinde unutulan cüzdanın çaldı
Masanın üzerinde unutulan cüzdanın çaldı Bolu’da dinlenme tesisinde masanın üzerine unutulan cüzdanı çaldıktan sonra otobüsle İstanbul’a giden kadın, güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Kadının cüzdanı çalma anları ise kameraya yansıdı.
30.03.2022 Gündem
Otomobil TIR'a arkadan çarptı, sıkışan sürücü yaşamını yitirdi
Otomobil TIR'a arkadan çarptı, sıkışan sürücü yaşamını yitirdi Manisa'nın Kula ilçesinde seyir halindeki otomobil, aynı yönde seyreden TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan sürücü olay yerinde yaşamını yitirirken, kazaya karışan TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
23.03.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Dinlenme Tesisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.