Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul

Son dakika Diriliş Ertuğrul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diriliş Ertuğrul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diriliş Ertuğrul haber sayfamızda...

Diriliş Ertuğrul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.709 diriliş ertuğrul haberi bulunmuştur.
BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? Survivor All Star 2024 Batuhan Karacakaya kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? Survivor All Star 2024 Batuhan Karacakaya kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Survivor All Star'a bir yeni isim daha dahil oluyor. Acun Ilıcalı yeni katılan ismin Batuhan olduğunu duyurdu. 2021 ve 2022 yılı yarışmacılarından Batuhan Karacakaya, bu kez All Star'a katıldı. Karacakaya, katıldığı bir programda Survivor itiraflarıyla gündeme gelmişti. Batuhan, mavi takımda mücadele edecek. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?
26.02.2024 Bilgi Rehberi
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Romantik paylaşımı çok konuşulmuştu! 'Birlikte kutladığımız 10'uncu doğum günüydü'
Romantik paylaşımı çok konuşulmuştu! 'Birlikte kutladığımız 10'uncu doğum günüydü' Son olarak 'Çöp Adam' adlı dizi ile ekranlarda olan oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eşi Neslişah Alkoçlar'ın doğum günü için yaptığı romantik paylaşımla ilgili konuştu.
23.12.2023 Cadde
Selahaddin Eyyubi rolünü oynayan UĞUR GÜNEŞ kimdir? Uğur Güneş dizileri ve filmleri...
Selahaddin Eyyubi rolünü oynayan UĞUR GÜNEŞ kimdir? Uğur Güneş dizileri ve filmleri... Uğur Güneş, ekranların en çok izlenen ve sevilen dizilerinde rol aldı. Şu sıralar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde Selahaddin Eyyubi karakterine hayat veriyor. Peki, Selahaddin Eyyubi'yi oynayan Uğur Güneş nereli, kaç yaşında?
13.11.2023 Cadde
Turgut Tunçalp: Evde televizyonu açamıyoruz!
Turgut Tunçalp: Evde televizyonu açamıyoruz! Oyuncu Turgut Tunçalp, önceki akşam eşi İlayda Atmaca ile Cihangir'de objektiflere takıldı. Otomobillerini kapalı otoparka park eden ikiliden Tunçalp, İsrail'in Gazze'de günlerdir sivillere yönelik sürdürülen saldırıları nedeniyle televizyonu açamaz hale geldiğini söyledi.
24.10.2023 Cadde
Engin Öztürk'ün milyonluk oyuncağı!
Engin Öztürk'ün milyonluk oyuncağı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile şöhreti yakaladıktan sonra 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, turizm cenneti Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkardıktan sonra İstanbul'a döndü. Yakışıklı oyuncu, yeni aracı ile Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Cadde
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Sırbistan'ı 3-2 yenerek, Avrupa Şampiyonu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında elde edilen başarıda büyük pay sahiplerinden biri de libero Gizem Örge oldu. Milli voleybolcunun eski eşinin ardından abisinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.
13.09.2023 Cadde
Yabani dizisi Yaman kimdir? Halit Özgür Sarı kaç yaşında, nereli, dizileri neler?
Yabani dizisi Yaman kimdir? Halit Özgür Sarı kaç yaşında, nereli, dizileri neler? Halit Özgür Sarı yeni dizisi ile yeniden sevenleri ile oluyor! Genç oyuncu, Gizli Saklı dizisinde son olarka rol almıştı. Ekonomi bölümünden mezun oldu ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk olarak Diriliş Ertuğrul ile televizyon ekranlarına geldi. Peki, Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir?
12.09.2023 Cadde
Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı
Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver, dün yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu, ailesinin sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
31.08.2023 Magazin
Oyuncu Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı
Oyuncu Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver, dün yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu, ailesinin ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
31.08.2023 Cadde
Son Dakika: Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti!
Son Dakika: Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti! Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver (75) yaşamını yitirdi. Acı haberi usta oyuncunun menajerlik ajansı, "Onu çok özleyeceğiz" mesajıyla duyurdu.
29.08.2023 Cadde
'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin'
'Sen benim başıma gelen en güzel şeysin' 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı 'Turgut Alp' rolüyle şöhreti yakalayan Cengiz Coşkun, Beatrica Lorena ile evlilik yıl dönümünü nikâh günü çekilen fotoğraflarla kutladı.
12.08.2023 Cadde
Engin Altan Düzyatan, İspanyol basınında
Engin Altan Düzyatan, İspanyol basınında İspanya’nın prestijli yayınlarından La Razon gazetesi, Engin Altan Düzyatan ile röportaj yaptı. Ünlü oyuncu, 'Hiçbir zaman duygusal bir bağ hissetmediğim bir projede yer almadım' başlığıyla yayınlanan röportajda, ailesinden sosyal hayatına ve yer aldığı projelere kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
5.07.2023 Cadde
Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti!
Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti! 'Romantik Komedi 2' filmi, 'Poyraz Karayel' ve 'Diriliş Ertuğrul' dizilerinde rol alan, 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yanısyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Cadde
Didem Balçın'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması
Didem Balçın'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması Didem Balçın, Avukat Can Aydın ile Mayıs 2020'de nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, evliliklerinin üçüncü yıl dönümünde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza attı.
9.05.2023 Cadde
Birand Tunca deprem bölgesiyle ilgili konuştu! 'Buradan gördüğümüz gibi değil'
Birand Tunca deprem bölgesiyle ilgili konuştu! 'Buradan gördüğümüz gibi değil' Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu Birand Tunca, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Tunca, "Deprem bölgesi buradan gördüğümüz gibi değil" açıklamasında bulundu.
1.04.2023 Cadde
Ünlü isimlerden  Gaziantep'te depremzedelere moral ziyareti
Ünlü isimlerden Gaziantep'te depremzedelere moral ziyareti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın desteğiyle 23 ünlü isim, ziyaret ettikleri Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde depremzedelerle buluştu. Çocuklarla birlikte şarkı söyleyip, resim çizen, oyunlar oynayan ünlüler, kısa metrajlı bir film de çekti.
28.02.2023 Gündem
Arama kurtarma çalışmasına katılan oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık!
Arama kurtarma çalışmasına katılan oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık! 10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. Hatay’a giden ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması hüzne boğdu.
13.02.2023 Magazin
Arama kurtarma çalışmasına katılan oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık!
Arama kurtarma çalışmasına katılan oyuncu Ogün Kaptanoğlu: Şevket'i enkazdan aldık! 10 ili etkileyen depremin ardından enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için başlayan çalışmalar devam ediyor. Hatay’a giden ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin küçük Şevket’le konuşması hüzne boğdu.
14.02.2023 Cadde
'Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15'
'Tiyatroya başladığım yıl, yaş 15' Şimdilerde 'Çöp Adam' dizisinde rol alan oyuncu, nostaljik bir paylaşıma imza attı. Son yılların aranılan ekran yüzlerinden olan 43 yaşındaki ünlü isim, tiyatroya başladığı yıllara bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Yıllardır yakışıklılığı ile övgü alan Leonardo DiCaprio yorumları dikkat çekti.
4.02.2023 Cadde
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor!
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor! 'Menajerimi Ara', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Paramparça' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sinem Öztürk, sinemaya karşı ilginin azaldığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu açıkladı. "Sinema kültürü yok oluyor" diyen oyuncu, yapımcı eşi Mustafa Uslu'nun da bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğunu belirterek; "İnşallah geçiş dönemindeyizdir" ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Cadde
Taksim'deki hain saldırıda kızı hayatını kaybetti! Oyuncu babadan yürek yakan paylaşım
Taksim'deki hain saldırıda kızı hayatını kaybetti! Oyuncu babadan yürek yakan paylaşım Taksim’de yaşanan hain saldırının ardından hayatını kaybedenlerin kimliklerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamıştı. Patlamada hayatını kaybeden 15 yaşındaki Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babasının oyuncu olduğu öğrenildi. Öte yandan Mukaddes Elif ve Adem Topkara çiftinden geriye 2 yaşındaki kızları Eliz İlay kaldı.
14.11.2022 Gündem
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım 2008 yılında 'Komedi Dükkanı' programında konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra televizyon dünyasına adım atan ve ardından 'Küçük Kadınlar', 'Yılanların Öcü', 'Diriliş Ertuğrul', 'Kalbim Yangın Yeri' gibi birçok dizide rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
31.10.2022 Cadde
Hande Soral: Ali’yi uyutabilmek için tek ayak üstünde bile durdum!
Hande Soral: Ali’yi uyutabilmek için tek ayak üstünde bile durdum! Koronavirüs pandemisi nedeniyle üç yıl sonra vizyona giren 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Cadde
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri var
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri var Daha önce 'Küçük Kadınlar', 'Yılanların Öcü', 'Diriliş Ertuğrul', 'Kalbim Yangın Yeri' gibi birçok dizide rol alan, meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihli evlilik yıldönümünü rötarlı şekilde kutladı. Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncunun sosyal medya mesajı dikkat çekti.
16.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Diriliş Ertuğrul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.