Dirsek

Dirsek

Son dakika dirsek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dirsek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dirsek haber sayfamızda...

Dirsek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.042 dirsek haberi bulunmuştur.
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı
Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı Galatasaray'ın Avrupa'dan elenmesinde başrolü oynayan Sparta Praglı Angelo Preciado, bu müthiş performansından sonra tanınmaz hale geldi. Ekvadorlu sağ bek, üst üste gördüğü kırmızı kartlarla takımına büyük darbe indirdi, başkent ekibi ligde liderliği kaybetti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Festivalde söz kadınların
Festivalde söz kadınların 28.Türkiye Almanya Film Festivali 8-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
7.03.2024 Kültür Sanat
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
Ümit Davala'dan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas! Yerden kalkamadı
Ümit Davala'dan Galatasaraylı oyunculara sert eleştiri: Saçma sapan pas! Yerden kalkamadı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa defterini erken kapadı. Sarı-kırmızılı takımın eski yıldızı Ümit Davala, yenilgiyi TV8.5'ta değerlendirirken, Galatasaraylı oyuncuları eleştirdi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Arda Kardeşler'e kırmızı kart tepkisi! 'Topla alakası yok, acımasız geliyor'
Arda Kardeşler'e kırmızı kart tepkisi! 'Topla alakası yok, acımasız geliyor' Süper Lig'in 26'ncı haftasında Rizespor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
18.02.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok Samsun'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz' dedi. Erdoğan, ana muhalefetin tek gündeminin seçim sonrası CHP'si olduğunu belirterek önemli mesajlar verdi.
15.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da yerel seçim mesajı: Bizimle yarışacak kimse yok Samsun'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz' dedi. Erdoğan, ana muhalefetin tek gündeminin seçim sonrası CHP'si olduğunu belirterek önemli mesajlar verdi.
15.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan adalet ve eşitlik vurgusu
Beşiktaş'tan adalet ve eşitlik vurgusu Beşiktaş As Başkanı Mete Vardar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapılan görüşmenin olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını, Türk futbolunun genel konusunun ise güven eksikliği olduğunu söyledi. Siyah-beyazlılarda As Başkan Onur Göçmez de kulüp olarak Türk futboluna hizmet etmek istediklerini vurgulayarak, “Tek istediğimiz adalet ve eşitlik” dedi.
12.02.2024 Beşiktaş
Depremzedeye ‘prenses eli’
Depremzedeye ‘prenses eli’ Deprem felaketinden etkilenen çocukların ihtiyaçlarını önceliklendiren Robotel Derneği, 3D yazıcılarla kişiye özel ölçü ve niteliklerde roboteller üretiyor. Roboteller, el ve parmak kaybı yaşayan çocuklara moral sağlıyor.
8.02.2024 Gündem
Bayarslan'ın golden önceki faul kararı doğru mu? Cengiz Ünder'in attığı golde ihlal var mı? Eski hakem açıkladı!
Bayarslan'ın golden önceki faul kararı doğru mu? Cengiz Ünder'in attığı golde ihlal var mı? Eski hakem açıkladı! Süper Lig’in 24’üncü haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Volkan Bayarslan’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
4.02.2024 Antalyaspor
Samsunspor-Galatasaray maçında Icardi'ye yapılan müdahale penaltı mı? Eski hakem sert çıktı: Bunların hepsi kanıt!
Samsunspor-Galatasaray maçında Icardi'ye yapılan müdahale penaltı mı? Eski hakem sert çıktı: Bunların hepsi kanıt! Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Samsunspor, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
3.02.2024 Galatasaray
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor Maddi sıkıntılar ve ailevi sebeplerden dolayı okula gidemeyen kadınlar, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'ndeki okuma ve yazma kursunda eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyorlar.
1.02.2024 Eğitim
‘Adaylık’ küskünleri İYİ Parti merceğinde
‘Adaylık’ küskünleri İYİ Parti merceğinde Adaylarının büyük bölümünü açıklayan CHP’de bazı yerler için belirsizlik sürüyor.
20.01.2024 Gündem
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi Sporda tesisleşme konusunda yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çeken Balıkesir, şimdi de bir basketbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
19.01.2024 Basketbol
'10 numara'da işlem tamam! Galatasaray'dan ilk transfer bombası, anlaşma sağlandı
'10 numara'da işlem tamam! Galatasaray'dan ilk transfer bombası, anlaşma sağlandı Kadrosuna takviye yapmak için hummalı bir biçimde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcuyla büyük ölçüde el sıkıştı. Teknik direktör Okan Buruk da yeni yıldızını dört gözle bekliyor.
18.01.2024 Galatasaray
Tadic'in kart görmesi gerekir miydi? Canlı yayında 4. hakeme sert çıktı: Muz yemeye gitmesinler!
Tadic'in kart görmesi gerekir miydi? Canlı yayında 4. hakeme sert çıktı: Muz yemeye gitmesinler! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 20'nci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Tugay Kaan Numanoğlu'nun tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi. Deniz Çoban, 4'üncü hakemlerle ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.
15.01.2024 Fenerbahçe
Rizespor - Beşiktaş maçında gol iptali kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı: VAR protokolü...
Rizespor - Beşiktaş maçında gol iptali kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı: VAR protokolü... Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Abdulkadir Bitigen'in tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
10.01.2024 Beşiktaş
Yoğun bakımda bile dişler fırçalanmalı
Yoğun bakımda bile dişler fırçalanmalı Araştırmaya göre, diş fırçalamak, zatürre riskini ve yoğun bakım ölümlerini azaltıyor.
28.12.2023 Gündem
CHP’den işbirliği hamleleri
CHP’den işbirliği hamleleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün DEM Partisi Eş Genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı ziyaret edecek.
13.12.2023 Gündem
İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim
İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki vahşeti sürerken, Türkiye'nin planlarına ilişkin bilgi verdi. Mısır'a ziyaret düzenleyebileceğini belirten Erdoğan, rehine takasıyla birlikte yeni bir adımın atıldığını ifade etti. Erdoğan, yerel seçimlerde adaylarla ilgili de mesajlar verdi.
22.11.2023 Haberler
Son dakika... İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim
Son dakika... İsrail'in Gazze ablukası! Erdoğan: En kısa zamanda bir Mısır seyahati düzenleyebilirim Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki vahşeti sürerken, Türkiye'nin planlarına ilişkin bilgi verdi. Mısır'a ziyaret düzenleyebileceğini belirten Erdoğan, rehine takasıyla birlikte yeni bir adımın atıldığını ifade etti. Erdoğan, yerel seçimlerde adaylarla ilgili de mesajlar verdi.
22.11.2023 Gündem
Capcanlı bir heykel
Capcanlı bir heykel Ünlü Davut Heykeli, Davut’un Dev Golyat ile karşı karşıya gelip ona saldırmaya karar verdiği anı temsil eder. Davut’un duruşu ve saldırı öncesi gerginliği anatomik yapıyı ortaya koyan dünyanın en nadide örneklerinden biridir.
20.11.2023 Arkeoloji
Bilal Meşe, Arda Kardeşler'e sert çıktı: Burun kırmak, göz patlatmak serbest!
Bilal Meşe, Arda Kardeşler'e sert çıktı: Burun kırmak, göz patlatmak serbest! Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş-Rams Başakşehir maçında Opoku'nun dirseğinin ardından Bakhtiyor Zaynutdinov'un hastaneye kaldırılmıştı. Bu pozisyonda hakem Arda Kardeşler'in kartına başvurmaması eleştirileri beraberinde getirmişti. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, büyük tartışmalara neden olan pozisyonu köşesine taşıdı. İşte 'Burun kırmak, göz patlatmak serbest' başlıklı yazı...
16.11.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Dirsek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.