Dış Basın

Dış Basın

Son dakika Dış Basın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dış Basın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dış Basın haber sayfamızda...

Dış Basın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.830 dış basın haberi bulunmuştur.
Dış basından yeni Türk savaş uçaklarına övgü! Özgür 2 ve Kaan vurgusu
Dış basından yeni Türk savaş uçaklarına övgü! Özgür 2 ve Kaan vurgusu Türkiye'nin savunma sanayiindeki gelişmelere yer veren dünya basını Özgür 2 ve Kaan uçaklarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunuldu. Türk uçakları hakkında dış basın, "Savaşan Şahin" yorumunu yaptı.
2.08.2023 Haberler
Dış basından yeni Türk savaş uçaklarına övgü! Özgür 2 ve Kaan vurgusu
Dış basından yeni Türk savaş uçaklarına övgü! Özgür 2 ve Kaan vurgusu Türkiye'nin savunma sanayiindeki gelişmelere yer veren dünya basını Özgür 2 ve Kaan uçaklarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunuldu. Türk uçakları hakkında dış basın, "Savaşan Şahin" yorumunu yaptı.
2.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ikinci tur yorumu: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ikinci tur yorumu: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili açıklama yaptılar.
8.05.2023 Gündem
Miha Zajc transferiyle ilgili şok karar! 1.5 yıl hapis cezası
Miha Zajc transferiyle ilgili şok karar! 1.5 yıl hapis cezası Fenerbahçe'nin 2019 yılının Ocak ayında 3.5 milyon Avro bonservis ödeyerek Empoli'den kadrosuna kattığı Miha Zajc'ın transferinde büyük bir skandal yaşanmıştı. Sarı-lacivertli kulüp, paranın yanlış hesaba aktarıldığını fark ederek ikinci ortaktan ve şirketlerinden parayı geri talep etmiş ve ödenen ücretin iadesi talebiyle mahkemeye başvurmuştu. Hollanda Zupthen'deki Gelderland Bölge Mahkemesi, bahsi geçen şirketin Fenerbahçe'ye geri ödeme yapmasına hükmederken, olayla ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.
10.04.2023 Fenerbahçe
ABD'den Rusya'ya 'Geliyoruz' telefonu! Sürpriz ziyaretin perde arkası ortaya çıktı
ABD'den Rusya'ya 'Geliyoruz' telefonu! Sürpriz ziyaretin perde arkası ortaya çıktı ABD Başkanı Joe Biden 24 Şubat 2022 tarihinde başlayan Rus işgali sonrası ilk kez Kiev'e gitti. Burada Ukrayna Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüşen Biden'ın ziyaretini dış basın 'sürpriz' olarak geçti. ABD'li yetkilinin son yaptığı açıklama ise olayın perde arkasını araladı.
20.02.2023 Dünya
Uçum: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tam bağımsız mücadelemize son hızla devam ediyoruz
Uçum: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tam bağımsız mücadelemize son hızla devam ediyoruz Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, tam bağımsızlık için mücadele edildiğini belirterek "Kuruluşta ülke liderliğimizi yapan Atatürk'ten sonra şimdi de ülke liderliğimizi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tam bağımsız mücadelemize son hızla devam ediyoruz” dedi.
28.01.2023 Gündem
'Dedeler ordusu'ndan sonra 'çocuklar ordusu'! 'Putin'in gerçekle bağı kopmuş'
'Dedeler ordusu'ndan sonra 'çocuklar ordusu'! 'Putin'in gerçekle bağı kopmuş' Ukrayna işgalinde çok ağır kayıplar veren Rus ordusunun, açığı kapatmak için çocukları orduya kaydetmeye başladığı bildirildi. Daha önce de emekli askerleri göreve çağıran Kremlin'in bu operasyon için 'vatansever kulüpleri' kullandığı ortaya çıktı. Avusturya Şansölyesi Nehammer de Putin'le yaptığı görüşmenin ardından Rus liderin 'gerçeklikten koptuğunu' söyledi.
18.04.2022 Dünya
Son dakika: Zelenskiy'den BM'ye çok sert tepki: Güvenlik Konseyi nerede?
Son dakika: Zelenskiy'den BM'ye çok sert tepki: Güvenlik Konseyi nerede? Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne seslendi, Buça'daki katliamla ilgili açıklamalarda bulundu. Zelenkiy, "Buça gibi birçok yer var, Rus ordusu adaletin karşısına çıkarılmalı" ifadelerini kullandı. Ukrayna lideri Rusya'nın inkar ettiği bu suçlar için ellerinde kanıtlar olduğunu da açıkladı. Zelenskiy, "İnsanların yiyeceklerini ve ziynet eşyalarını çalıyorlar. Ellerinde insanların kulaklarından kopardıkları kanlı küpeler var. Güvenlik Konseyi nerede?" sözlerini kullandı.
5.04.2022 Dünya
İki fotoğraf arasında 41 gün ve 'dağlar kadar fark' var! Dünya Zelenskiy'i konuşuyor...
İki fotoğraf arasında 41 gün ve 'dağlar kadar fark' var! Dünya Zelenskiy'i konuşuyor... Rusya-Ukrayna savşı 41'inci gününde... Ukrayna'nın Bucha kasabasından gelen tüyler ürperten görüntülerin ardından Zelenskiy, bölgeyi ziyaret etti. "Ukrayna'da yaptıklarını görünce Rusya ile müzakere yürütmek çok zor" ifadelerini kullanan ve katliamı "soykırım" olarak nitelendiren liderin son görüntüsü, tüm dünyada manşet oldu.
5.04.2022 Dünya
Rusya orduya emeklileri çağırdı! Dış basın 'dedeler ordusu'nu yazdı
Rusya orduya emeklileri çağırdı! Dış basın 'dedeler ordusu'nu yazdı Ukrayna'yı işgal girişiminde beklemediği kadar yüksek kayıplar veren Rus ordusu, emeklilik çağına gelmiş askerleri ve 60 yaşına kadar gönüllüleri orduya çağırmaya başladı. Öte yandan bir Rus savaş esirinin kendilerine nasıl 'yem' olmaları emri verildiğini anlattığı video kaydı, işgalin Kremlin için ne kadar ters gittiğini gözler önüne seriyor.
5.04.2022 Dünya
Son dakika - Fenerbahçe'den Miha Zajc açıklaması
Son dakika - Fenerbahçe'den Miha Zajc açıklaması Fenerbahçe Kulübü, Zajc'ın transfer ücretindeki ödemeyle ilgili iddialar hakkında açıklama yaptı.
28.09.2021 Fenerbahçe
Son dakika - EURO 2020'deki İtalya-İngiltere finalinin ardından olay başlık: "Roberto Mancini..."
Son dakika - EURO 2020'deki İtalya-İngiltere finalinin ardından olay başlık: "Roberto Mancini..." EURO 2020'de büyük çekişmeye sahne olan finalde İtalya, İngiltere’yi 90 dakikası 1-1 biten maçı penaltı atışları sonunda 3-2 yendi. Bu sonuçla Gök-Mavililer Avrupa'nın en büyüğü olurken, İngiltere ise uluslararası arenada yine kupa özlemini gideremedi. İki ülke basını dev finali ilginç başlıklarla okurlarına aktardı.
12.07.2021 İtalya
beIN SPORTS Süper Lig tarihinin en çekişmeli sezonunu tüm Türkiye’ye ve dünyaya izletti
beIN SPORTS Süper Lig tarihinin en çekişmeli sezonunu tüm Türkiye’ye ve dünyaya izletti beIN SPORTS Türkiye futbol tarihinin en uzun soluklu sezonunu yıl boyunca beş kıtada, milyonlarca futbolsevere canlı ulaştırdı. Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, güçlü uluslararası ağı ve başta Paris, Miami ile Doha’daki yorumcularıyla da Süper Lig’in tüm dünyadaki bilinirliğine katkı sağladı.
31.05.2021 Futbol
Alpaslan'ın sevinci Avrupa basınında
Alpaslan'ın sevinci Avrupa basınında Göztepe’nin başarılı savunmacısı Alpaslan Öztürk’ün A Milli Takım kadrosuna davet edilmesinin ardından yaşadığı mutluluk, dış basında geniş yer buldu. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild ve İngiltere’nin en prestijli yayın organlarından The Guardian görüntüleri okuyucularıyla paylaştı
2.04.2021 Ege
Son dakika: Ekonomi Reform Paketi dış basında! Dünya bunu konuşuyor
Son dakika: Ekonomi Reform Paketi dış basında! Dünya bunu konuşuyor Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomi Reform Paketi, başta ABD ve Avrupa medyası olmak üzere dış basında geniş yer buldu. Verilen haberlerde, Erdoğan'ın "Bu dönemde uygulayacağımız kamu maliyesi reformları bizi diğer birçok ülkeden olumlu yönde ayıracaktır. Yeni bir başarı hikayesi yazmaya kararlıyız." sözleri de yer aldı.
13.03.2021 Ekonomi
Libya’da tarafsız yayın yapmayı hedefleyen medya platformu “Fawasel” tanıtıldı
Libya’da tarafsız yayın yapmayı hedefleyen medya platformu “Fawasel” tanıtıldı Libya’nın başkenti Trablus’ta ülkede medya alanındaki ihtiyacı gidermeyi hedefleyen yeni platform kamuoyuna tanıtıldı.
23.02.2021 Dünya
Brad Pitt kiminle aşk yaşıyor?
Brad Pitt kiminle aşk yaşıyor? Brad Pitt, inanır mısınız ama 56 yaşında. Gözümüzün önünde büyüyen, kocaman bir adam olan Brad Pitt her zaman karizmasını korudu. Yıllar geçse de hâlâ cool, hâlâ havalı. Peki Brad Pitt'in kendisinden 29 yaş küçük bir modelle aşk yaşadığını öğrenseniz sonuç değişir mi?
27.08.2020 İlişkiler
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yeni projesi ne?
Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın yeni projesi ne? 15 yıl önce yollarını ayırsalar dahi her daim gönlümüzün prens ve prensesi olan Brad Pitt ile Jennifer Aniston bir kez daha bir araya gelmeye hazırlanıyormuş. Peki Brad Pitt ve Jennier Aniston'ın yeni projesi ne?
20.08.2020 İlişkiler
Sörloth'tan transfer sözleri: Trabzonspor'a sözüm var
Sörloth'tan transfer sözleri: Trabzonspor'a sözüm var Bu ifadeler Alexander Sörloth’a ait... Ülkesinde bir televizyon programına konuşan ‘Kuzeyin Kralı’, “Real Madrid, yer yüzünün en büyük takımlarından biri. Bayern de öyle. Oynamak istemiyorum dersem kimse bana inanmaz. Ama benim Trabzonspor’a verilmiş bir sözüm var. Transferde de önce onların ikna edilmesi gerekiyor” dedi
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da Giannis Fetfatzidis sesleri
Trabzonspor'da Giannis Fetfatzidis sesleri Yunan medyası, sürpriz bir ismi Fırtına’ya yazdı: Giannis Fetfatzidis... Hücum hattının her iki kanadında görev yapabilen 29 yaşındaki oyuncunun transferine en yakın kulübün Trabzonspor olduğu belirtildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Transfer haberleri | Selçuk Erdoğan: Baros ile ilgilenmiyoruz
Transfer haberleri | Selçuk Erdoğan: Baros ile ilgilenmiyoruz Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan, Çek futbolcu Milan Baros'un Bursaspor ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Juice WRLD kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünlü rapçi Juice WRLD neden öldü?
Juice WRLD kimdir, kaç yaşında, nereli? Ünlü rapçi Juice WRLD neden öldü? Lucid Girls, All Girls Are The Same ve Robbery gibi şarkılarla tanınan dünyaca ünlü rapçi Juice WRLD'ün 21 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Peki ünlü rapçi Juice WRLD kimdir, kaç yaşında, nereli ve neden öldü?
8.12.2019 Gündem
Bella’nın öfkesi
Bella’nın öfkesi Bella Hadid, eski sevgilisi The Weeknd ile aşk yaşayan Selena Gomez’in, uzattığı barış çubuğunu görmezden geldi.
19.11.2019 Cadde
Bakan Akar'dan o iddialara sert tepki: Yalanın da alçaklığın da dibidir
Bakan Akar'dan o iddialara sert tepki: Yalanın da alçaklığın da dibidir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde kimyasal silah yok. Öte yandan, 'TSK terör örgütü DEAŞ ile savaşmıyor' şeklinde yayılmak istenen yalan da var ortada. Bu, yalanın da alçaklığın da dibidir" dedi.
29.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Dış Basın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.