Dış Haber

Dış Haber

Son dakika Dış Haber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dış Haber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dış Haber haber sayfamızda...

Dış Haber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.379 dış haber haberi bulunmuştur.
Okan Buruk ve Burak Yılmaz kararını verdi! İşte Galatasaray - Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri...
Okan Buruk ve Burak Yılmaz kararını verdi! İşte Galatasaray - Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri... Milli aranın sona ermesinin ardından Süper Lig'de sezonun ilk derbisi oynanacak. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev maçta Halil Umut Meler düdük çalacak. İşte Okan Buruk ve Burak Yılmaz'ın derbide sahaya sürmeyi düşündüğü muhtemel 11'ler...
21.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 talip! Transfer için yakın takibe aldılar
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 talip! Transfer için yakın takibe aldılar Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi arenasında daha fazla takımın radarına giren Kerem Aktürkoğlu'nu Premier Lig'den 5 takımın yakın takibe aldığı iddia edildi.
21.10.2023 Galatasaray
Mario Balotelli ateş püskürdü! İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu
Mario Balotelli ateş püskürdü! İtalya itirafı: Nefret ettiğim anlar oldu Adana Demirspor'un sezon başında renklerine bağladığı Mario Balotelli açıklamalarda bulundu. İtalyan santrfor, lacivert-mavili kulübe geri dönüş sürecini anlattı. Mario Balotelli, İsviçre ekibi Sion'da geçirdiği dönemi 'felaket' olarak nitelendirdi.
21.10.2023 Adana Demirspor
Galatasaray'da Okan Buruk'un güveni başarı zinciri!
Galatasaray'da Okan Buruk'un güveni başarı zinciri! Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi, son dönemdeki derbi performansına güveniyor. Bugüne kadar oynanan 4 derbiden 3 galibiyet, 1 yenilgi alan Teknik Direktör Okan Buruk, başarı zincirini devam ettirmek istiyor.
21.10.2023 Galatasaray
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya iyi haber!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya iyi haber! Alanyaspor maçıyla Trabzonspor’daki 2. dönemine start verecek olan Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya ilk 11’in iki önemli isminden iyi haber geldi. Bardhi ve Onuachu dünkü antrenmanda takımla çalıştı.
21.10.2023 Trabzonspor
Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu! Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Suudi Arabistan'da oynanacak
Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu! Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Suudi Arabistan'da oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki TFF Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanacağını açıkladı.
20.10.2023 Futbol
Samsunspor, Aliağa Petkimspor engeline takıldı!
Samsunspor, Aliağa Petkimspor engeline takıldı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Reeder Samsunspor, Aliağa Petkimspor'a 81-67 mağlup oldu.
Papu Gomez'e futboldan 2 yıl men cezası!
Papu Gomez'e futboldan 2 yıl men cezası! Serie A ekibi Monza'nın kısa bir süre önce renklerine bağladığı Papu Gomez, futboldan 2 yıl men edildi.
20.10.2023 İspanya La Liga
Karim Benzema 2 gol attı! Al Ittihad, Al Taawoun'a takıldı
Karim Benzema 2 gol attı! Al Ittihad, Al Taawoun'a takıldı Suudi Arabistan Pro Lig'in 10'uncu haftasında Al Taawoun ile Al Ittihad arasındaki mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
20.10.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazır! Ahmet Nur Çebi'den yakın takip
Beşiktaş, Galatasaray derbisine hazır! Ahmet Nur Çebi'den yakın takip Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı. Siyah-beyazlıların antrenmanını Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri takip etti.
20.10.2023 Beşiktaş
DIŞ HABER | UEFA'dan Galatasaray'a Manchester United cezası!
DIŞ HABER | UEFA'dan Galatasaray'a Manchester United cezası! Şampiyonlar Ligi grup aşamasının ikinci haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Manchester United'ı mağlup ettiği karşılaşmadan, sarı-kırmızılılara yüklü bir fatura çıktı. UEFA'dan yapılan açıklamada bu maçta sahaya madde atılmasından dolayı Cim Bom'a 30 bin euro para cezası kesildi.
20.10.2023 Galatasaray
Erling Haaland durdurulanmıyor! Yine sahnede
Erling Haaland durdurulanmıyor! Yine sahnede Bu sezon olağanüstü bir çıkış yakalan Erling Haaland gösterdiği performans ile Avrupa futboluna damga vuran ismi oldu. 22 yaşında bu istatistikleri yakalaması değerine değer katarken çıktığı maçlarda durmaksızın gollerine ve asistlerine devam eden Erling Haaland oynanan Fulham maçında yine sahneye çıkarak takımını galibiyete götürdü.
Dünya Kupası'nı kaçıracak yıldız isimler! Katar öncesi kötü haber
Dünya Kupası'nı kaçıracak yıldız isimler! Katar öncesi kötü haber Katar'da oynanacak 2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala yıldız isimlerden kötü haber geldi. Büyük bir heyecanla beklenen bu turnuvada yer alamayacak isimler duyanları şaşkına çevirdi. Futbolculuk kariyerlerinde isimlerini çokça duyuran dünya yıldızları, 2022 Dünya Kupası'nda sakatlıkları nedeniyle yer alamayacak.
5.11.2022 Dünya Kupası
Paris Saint-Germain'in yıldızları şov yapıyor! Messi'den harika performans
Paris Saint-Germain'in yıldızları şov yapıyor! Messi'den harika performans Fransa 1. Lig'in 13. haftasında Paris Saint-Germain, Troyes'i kendi evinde konuk etti. Heyecan dolu müsabakayı 4-3 ev sahibi kazandı. Maça damgasını vuran isimler PSG'nin yıldız oyuncuları oldu. Maçta gösterdikleri performansla futbolseverleri yine kendilerine hayran bıraktılar.
30.10.2022 Fransa Ligue 1
Mikel Arteta rekora koşuyor! 136 yıl sonra bir ilk
Mikel Arteta rekora koşuyor! 136 yıl sonra bir ilk Premier Lig devi Arsenal'ın İspanyol teknik adamı Mikel Arteta, PSV Eindhoven karşısında da sürprize izin vermedi. Ada temsilcisinde 136 yıl sonra bir ilke imza atan 40 yaşındaki çalıştırıcı, muhteşem performansıyla Pep Guardiola ve Jürgen Klopp'u geride bıraktı. Mikel Arteta gösterdiği performansla Avrupa'nın zirvesine doğru adım adım ilerliyor.
Mbappe'nin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı! 1000 Euro...
Mbappe'nin arkadaş bulma yöntemi şaşırttı! 1000 Euro... Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, iddialara göre arkadaşsız kaldı. Ünlü futbolcunun dost bulmak için aradığı yöntem duyanları şaşkına çevirdi. PSG ile sezon başı 600 milyon euro kazanacağı sözleşmeye imza atan Kylian Mbappe'in dost bulamaması gündem oldu.
13.10.2022 Magazin
Lionel Messi'ye büyük onur! Yaşayan efsanenin heykeli dikiliyor
Lionel Messi'ye büyük onur! Yaşayan efsanenin heykeli dikiliyor Barcelona’nın efsane oyuncusu olan ve geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain'e giden Lionel Messi için eski takımı büyük bir sürprize hazırlanıyor. Katalan devinde Başkan Joan Laporta, Arjantinli yıldızın heykelinin dikileceğini açıkladı.
11.10.2022 İspanya La Liga
İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Luis Suarez'i transfer etmek istiyor
İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe ve Beşiktaş, Luis Suarez'i transfer etmek istiyor Önder Karaveli ile yollarını ayırdıktan sonra Valerien Ismael'i göreve getiren Beşiktaş ve gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de idareciler hamlelerini hızlandırdı. İspanyol basını, Süper Lig'in iki devinin Atletico Madrid forması giyen Luis Suarez'i transfer etmek istediğini yazdı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
8.04.2022 Fenerbahçe
Son dakika - UEFA'dan devrim gibi FFP değişikliği! Artık kulüpler gelirlerinin yüzde 70'ini harcayabilecek
Son dakika - UEFA'dan devrim gibi FFP değişikliği! Artık kulüpler gelirlerinin yüzde 70'ini harcayabilecek FFP’de değişikliğe giden UEFA, kulüplerin elde ettiği gelirlerin %70’ini harcayabileceğini açıkladı. UEFA Başkanı Ceferin, Nyon'daki UEFA İcra Komitesi'nin toplantısında değişikliği tüm detaylarıyla anlattı. Ceferin yeni değişikliğin 3 yıl içinde kademeli olarak uygulanacağını belirtti. İşte detaylar...
7.04.2022 Dünyadan Futbol
Fransızlar duyurdu! Paris Saint Germain'den çılgın Kylian Mbappe planı
Fransızlar duyurdu! Paris Saint Germain'den çılgın Kylian Mbappe planı Fransız devi Paris Saint Germain sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu Kylian Mbappe'yi takımda tutmanın planlarına hız verdi. Fransız temsilcisinin, genç yıldıza kulüpte kalmak için yeni bir öneride bulunacağı iddia edildi. İşte haberin detayları...
5.04.2022 Fransa Ligue 1
Son dakika haberi: Christian Luyindama'ya şok! Evine saldırdılar
Son dakika haberi: Christian Luyindama'ya şok! Evine saldırdılar Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Al Taawon'a kiraladığı Christian Luyindama, büyük bir şok yaşadı. Demokratik Kongolu stoperin evine taşlı saldırı düzenlendi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
31.03.2022 Dünya Kupası
Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin yıldızına transfer kancası! Avrupa devi kararlı
Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin yıldızına transfer kancası! Avrupa devi kararlı Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon kadro planlaması konusunda çalışmalar devam ederken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusuna, Avrupa devinin transfer kancası attığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
30.03.2022 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Lionel Messi depremi! 'Son maçını oynayabilir'
Son dakika haberi: Lionel Messi depremi! 'Son maçını oynayabilir' Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Lionel Messi hakkında flaş bir açıklama geldi. 34 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız hakkındaki bu yorum gündemi sarstı. İşte detaylar...
25.03.2022 Dünyadan Futbol
Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu! Geri döndü
Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu! Geri döndü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Marius Sumudica'nın yeni adresi belli oldu. 51 yaşındaki Rumen teknik adam eski takımına geri döndü.
23.03.2022 Futbol
Xavi, Barcelona'ya hayat verdi! El Clasico sonrası olay manşet: Kara gece
Xavi, Barcelona'ya hayat verdi! El Clasico sonrası olay manşet: Kara gece Real Madrid’i deplasmanda bozguna uğratan Barcelona’da aslan payı teknik adama verildi. Dört farklı galibiyetin yanında büyük oyun üstünlüğü, Xavi’nin futbolculuğu dönemindeki Barça’yı şimdi kulübede inşa etmeye başladığı şeklinde yorumlandı.
22.03.2022 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Dış Haber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.