Dişçi

Dişçi

Son dakika dişçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dişçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dişçi haber sayfamızda...

Dişçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 472 dişçi haberi bulunmuştur.
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
Kaan Taşaner'in dişçi gerginliği!
Kaan Taşaner'in dişçi gerginliği! 2021 yılından beri aşk yaşayan oyuncu Kaan Taşaner (44) ile kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
10.04.2024 Cadde
Tayfun Duygulu'nun dişçi korkusu!
Tayfun Duygulu'nun dişçi korkusu! Dişçi fobisi olan şarkıcı Tayfun Duygulu, uzun süredir ertelediği diş tedavisini eşi Bella’nın desteğiyle yenmeye çalıştı. Duygulu'nun, stresini azaltmak için eşi Bella'nın elini sıkıca tuttuğu görüldü.
27.02.2024 Cadde
Tokat'taki heyelanla ilgili 'su' iddiası!
Tokat'taki heyelanla ilgili 'su' iddiası! Tokat'ın Günebakan köyünde meydana gelen heyelan felaketi, 40 konut, 17 ahır, 7 samanlık ve 1 cami ile birlikte tarlaları etkilerken afet sonrası ortaya çıkan su ise merak uyandırdı.
23.02.2024 Gündem
Burdur'da evde gazdan zehirlenen çift ölü bulundu
Burdur'da evde gazdan zehirlenen çift ölü bulundu Burdur'da Mehmet (80) ve Fatma Üstün (78) çifti evlerinde ölü bulundu.
23.02.2024 Gündem
Beyoğlu'nda Zuhal'in ölümüne neden olan polis hakkında istenen ceza belli oldu
Beyoğlu'nda Zuhal'in ölümüne neden olan polis hakkında istenen ceza belli oldu Beyoğlu'nda 'Dur' ihtarına uymayan şüphelilere açılan ateş sırasında, 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız'ın sırtından vurularak hayatını kaybetmesine neden olduğu iddiasıyla polis memuru Alper D.'nin yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
23.02.2024 Gündem
Edirne'de Yunan dişçi rezaleti! 16 yaşındaki kız çocuğu ailesine yaşadıklarını anlatınca ortaya çıktı
Edirne'de Yunan dişçi rezaleti! 16 yaşındaki kız çocuğu ailesine yaşadıklarını anlatınca ortaya çıktı Özel bir poliklinikte görev yapan Yunanistan vatandaşı diş hekiminin, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.
23.02.2024 Gündem
Aslıhan Karalar: Dişçi randevusu için geldim
Aslıhan Karalar: Dişçi randevusu için geldim Aslıhan Karalar, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan genç oyuncu, "Dişçi randevum vardı, onun için dişçi randevusu. Gelmişken eksiklerimi alacağım" dedi.
27.01.2024 Cadde
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor
Özlem Yıldız: Para harcarken ellerim titriyor Turizmci Mete Vardar ile aşk yaşayan Özlem Yıldız, Nişantaşı City's'de görüntülendi. EYT'den emekli olan ve 12 bin TL emekli maaşı alan ünlü isim, gelen parayı biriktirdiğini söyledi. Harcamalar konusunda titiz davrandığını söyleyen Yıldız, ilişkisi hakkında da konuştu.
23.11.2023 Cadde
5 yaşındaki Deniz öldü! İhmaller zincirinin yaşandığı diş kliniği kapatıldı
5 yaşındaki Deniz öldü! İhmaller zincirinin yaşandığı diş kliniği kapatıldı Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Haberler
5 yaşındaki Deniz öldü! İhmaller zincirinin yaşandığı diş kliniği kapatıldı
5 yaşındaki Deniz öldü! İhmaller zincirinin yaşandığı diş kliniği kapatıldı Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Gündem
Dişi çekildikten sonra ölen minik Deniz'in ailesinden korkunç iddia! 'Anne ölüyorum' demiş'
Dişi çekildikten sonra ölen minik Deniz'in ailesinden korkunç iddia! 'Anne ölüyorum' demiş' Bursa’da, diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. Minik Deniz annesi ve babası, korkunç iddialarda bulundu.
15.11.2023 Gündem
Sokak ortasında dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini vurdu
Sokak ortasında dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini vurdu Şanlıurfa’da Ahmet Dişçi (51), sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşi Emine Dişçi'yi (47) av tüfeği ile vurdu.
13.11.2023 Gündem
Kanepede uyuyan adamı ölüm böyle teğet geçti
Kanepede uyuyan adamı ölüm böyle teğet geçti Adana’da bir kişiye iş yerinin önündeki kanepede uyuduğu sırada otomobil çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
28.10.2023 Haberler
42 okul servisini yer altına gömdü! '2 hafta sonra kıyamet kopacak'
42 okul servisini yer altına gömdü! '2 hafta sonra kıyamet kopacak' Tam 10 yıl projesini hayata geçirebilmek için plan yaptı. Sonrasında ise büyük bir arazi satın aldı. İkinci aşama sahip olduğu bu 10 bin metrekarelik alana 42 okul otobüsünü gömmek oldu. Kimse sebebini anlayamıyordu, kendisine ' deli' diyenlere verdiği cevap ise şu oldu: '2 hafta sonra kıyamet kopacak'
16.10.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Çocuklarda dişçi fobisini sıfıra indiren yöntem! Aynı günde tüm tedavi bitiyor
Çocuklarda dişçi fobisini sıfıra indiren yöntem! Aynı günde tüm tedavi bitiyor Bazı çocuklar arkadaşlarından duydukları hikayelerden veya olumlu geçmeyen eski diş tedavisi randevularının sebep olduğu korkudan diş hekiminden kaçıyorlar. Oysa çocuk hastalara uygulanan tekniklerle bu sorunu aşmak mümkün. Çocuk Diş Hekimi Uzm. Dr. Nurgül Demir çocuklarda dişçi fobisini sıfıra indiren yöntemi anlattı.
17.08.2023 Çocuk Sağlığı
Dişi için doktora gitmişti, 'delirten hastalık' dediler! Meğer ardında 2 sebep varmış
Dişi için doktora gitmişti, 'delirten hastalık' dediler! Meğer ardında 2 sebep varmış Diş ağrısı şikâyetiyle başvurduğu hastanede 100 kişiden yalnızca 5'inde görülen bir rahatsızlığa sahip olduğunu öğrendi. Feride Kandan’ın hayatını altüst eden 'delirten hastalık'a yol açan 2 sebebe dikkat çeken Prof. Dr. Derya Uludüz ise MR ve ağrı kesicilerle ilgili uyarıda bulundu.
2.08.2023 Gündem
Diş ağrısı sandığı 'delirten hastalık' hayatını mahvetti
Diş ağrısı sandığı 'delirten hastalık' hayatını mahvetti Antalya'da 2 çocuk annesi Feride Kandan'ın, hayatı Mayıs ayında başlayan ağrıyla altüst oldu. Doktor doktor gezen talihsiz kadına teşhis konuldu. Kandan; “Hiç geçmeyen bir ağrım var. Gecem, gündüzüm kalmadı, hayatım zehir oldu. Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Haberler
'Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum'
'Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum' Antalya'da 2 çocuk annesi Feride Kandan'ın, hayatı Mayıs ayında başlayan ağrıyla altüst oldu. Doktor doktor gezen talihsiz kadına teşhis konuldu. Kandan; “Hiç geçmeyen bir ağrım var. Gecem, gündüzüm kalmadı, hayatım zehir oldu. Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Gündem
Türkiye’nin ilk diş sağlığı müzesi
Türkiye’nin ilk diş sağlığı müzesi Müzeler yalnızca arkeoloji ve sanat temalarıyla sınırlı değil. Ağız ve Diş Sağlığı Müzesi de geçmişten günümüze bu alandaki gelişimi takip etme imkânı tanırken özellikle çocuklar için eğlenceli ve eğitici bir ortam sunuyor.
23.07.2023 Arkeoloji
Portre büstle samimi bir sohbet
Portre büstle samimi bir sohbet Sayın “private portre büst”, 1700 yıldır yatıyorsunuz, kalkın artık. Yeni dünyanıza hoş geldiniz, yeniden doğdunuz işte. Kısa süre sonra dünya sizi tanıdı. Siz artık Mersin doğumlu bir Roma yurttaşısınız. Dünya biliyor, tanıyor sizin portrenizin mükemmel işçiliğini.
19.06.2023 Arkeoloji
Karaman'da 60 yaşındkai sahte diş hekimi tutuklandı
Karaman'da 60 yaşındkai sahte diş hekimi tutuklandı Karaman’da hiçbir diploması olmadığı halde kendisini diş hekimi olarak tanıtıp, yasa dışı muayenehane açan Ramazan Atasever (60) yakalanıp, tutuklandı.
6.05.2023 Gündem
Ailesi açıkladı! Ünlü aktör Haim Topol Mossad ajanı çıktı
Ailesi açıkladı! Ünlü aktör Haim Topol Mossad ajanı çıktı Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden dünyaca ünlü aktör Haim Topol hakkında çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.
15.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dişçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.