Diva

Diva

Son dakika Diva haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diva gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diva haber sayfamızda...

Diva

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.493 diva haberi bulunmuştur.
Şimdi tiyatronun tam zamanı
Şimdi tiyatronun tam zamanı Baharın ilk müjdesi Bursa, Nilüfer’den geldi. “Şimdi Tam Tiyatro Zamanı” sloganıyla 2 Mart’ta başlayacak olan Nilüfer Tiyatro Festivali, 16 Mart’a kadar sezonun en ilgi çeken oyunlarını ağırlayacak.
1.03.2024 Kültür Sanat
‘Kel Diva’yla turneye çıkıyor
‘Kel Diva’yla turneye çıkıyor Zuhal Olcay, geçtiğimiz akşam Raffles Otel’deki Long Bar’da sahne aldı.
28.02.2024 Cadde
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisini getirtti!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisini getirtti! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda konser verdi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu beğenmeyen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Cadde
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü! Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Diva, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü" demişti. 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.
20.01.2024 Cadde
Bülent Ersoy: Zeki Müren bilerek ilaçlarını almadı, intihar etti!
Bülent Ersoy: Zeki Müren bilerek ilaçlarını almadı, intihar etti! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren ile ilgili yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu. Tepki çeken sözlerinden sonra 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programına konuk olan Ersoy, Müren ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.
18.01.2024 Cadde
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgil acımasız ve kıskanç biri olduğunu söylemişti. Morgül'e geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri soruldu.
16.01.2024 Cadde
Bülent Ersoy: Zeki Müren beni kıskançlığından öldü!
Bülent Ersoy: Zeki Müren beni kıskançlığından öldü! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ersoy, usta sanatçının acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyledi.
13.01.2024 Cadde
Maraton sürüyor
Maraton sürüyor Maximum Uniq, ocak ayında da yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
5.01.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
2023’ün müzik panoraması
2023’ün müzik panoraması Popüler müzikten yeni nesil arabeske, klasik poptan alternatif rocka, saygı albümlerinden yeniden hit olan eskilere, ‘rap-trap-hip hop’ ve türevlerine kadar rengârenk bir tablo olarak yer edindi müzik hafızamızda.
30.12.2023 Pazar
Bülent Ersoy sahne öncesi fenalaştı! 'Arayın, doktorum gelsin'
Bülent Ersoy sahne öncesi fenalaştı! 'Arayın, doktorum gelsin' Ünlü Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı. Konser vermeden önce rahatsızlanan Ersoy, doktorunu çağırtı. Diva, doktor kontrolünün ardından sahneye çıksa da; bazı şarkıları söylerken zorlandığı görüldü.
25.12.2023 Cadde
Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık!
Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık! Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ı bir araya getiren 'Dünya Güzellerim Masada' programı, eğlenceli anlarla gündeme geliyor. Son bölümde Bülent Ersoy, 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile itirafıyla dikkat çekti.
23.12.2023 Cadde
Camdan tabutta diri diri 7 gün! Sebebi akılalmaz, 'hastalık' internetten bulaştı
Camdan tabutta diri diri 7 gün! Sebebi akılalmaz, 'hastalık' internetten bulaştı 7 gün boyunca kendisine lazım olabilecek her malzemeyi içerisine yerleştirdi. Damacanadan tuvalet kağıdına tüm temel ihtiyaçlar elinin altındaydı. Sonra takım elbisesini giydi ve şaşkın bakışlar altında elindeki bir demet gülle camdan tabutuna uzandı. İşte işin uzmanına göre "Bir insan kendine neden bunu yapar?" sorusunun cevabı.
22.12.2023 Genel Sağlık
‘Ya bu arada, Kel Diva’dan ne haber?’
‘Ya bu arada, Kel Diva’dan ne haber?’ Bu sezonun en merak edilen oyunu hiç kuşkusuz Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer’i bir araya getiren “Kel Diva”. Oyun hem yazarı Ionesco’nun fikrine hizmet edip seyirciye absürt tiyatronun bütün triklerini sunuyor hem de oyuncuların yeteneklerini göstere göstere oynamalarına izin veriyor.
12.11.2023 Kültür Sanat
Kasımda tiyatro rüzgârı!
Kasımda tiyatro rüzgârı! Maximum Uniq’de eğlence kasımda da devam edecek. Ay boyunca hem yetişkinler hem de çocuklar için birçok gösteri ve konser mekânda sahnelecek.
1.11.2023 Cadde
Sahne hazır, dinleyicilerini bekliyor
Sahne hazır, dinleyicilerini bekliyor Bu sonbahar da sanatseverleri dünyaca ünlü sanatçılarla buluşturmaya hazırlanan İş Sanat’ın yeni sezon programında, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları ağırlıklı yer tutuyor.
19.10.2023 Kültür Sanat
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacak! Detaylar belli oldu Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer 20 yıl sonra bir araya gelerek ‘Kel Diva’ oyunu için anlaşmıştı. Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie’nin yeni sinema filminden teklif aldı. İkilinin aşk yaşayacağı 'Maria' filmiyle ilgili detaylar belli oldu.
2.10.2023 Cadde
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik mermer çanta hediye edildi!
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik mermer çanta hediye edildi! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Afyonkarahisar'da sahne aldı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismine, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlanan, üç milyon TL'lik mermer bir çanta hediye edildi.
2.10.2023 Cadde
Sahnede bayram coşkusu
Sahnede bayram coşkusu Sanatçılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahne alarak, bayram coşkusunu ikiye katladı.
1.09.2023 Cadde
Bülent Ersoy yeşil saçlarıyla dikkat çekti
Bülent Ersoy yeşil saçlarıyla dikkat çekti Bülent Ersoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Alaçatı'da bir mekanda müzikseverlerin karşısına çıktı. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı , tepeden tırnağa yeşile büründüğü sahnesiyle Çeşme'de zafer coşkusu yaşattı.
31.08.2023 Cadde
Diva konserinde sema gösterisi
Diva konserinde sema gösterisi Bülent Ersoy, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında izleyici karşısına çıktı.
25.08.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nin Divası Bülent Ersoy!
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nin Divası Bülent Ersoy! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Türk Sanat Müziği’nin yaşayan efsanesi, Türk müzik tarihinin en büyük ikonlarından Diva Bülent Ersoy, sevenleri karşısında sergilediği performansı ile yılın en güçlü sahnesini gerçekleştirdi.
24.08.2023 Cadde
Yedi kez bis yaptı
Yedi kez bis yaptı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino’da sahne aldı.
20.08.2023 Cadde
Barbie Bülent Ersoy! Tepeden tırnağa pembelere büründü
Barbie Bülent Ersoy! Tepeden tırnağa pembelere büründü Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, son konserine pembe kıyafetler ve makyajla çıkarak son dönemde birçok ünlünün katıldığı Barbie akımına dahil oldu. Barbie yazılı kolyesiyle de dikkat çeken Ersoy, sosyal medyanın gündemine oturdu.
12.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Diva ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.