Divan

Divan

Son dakika divan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan divan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan divan haber sayfamızda...

Divan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.947 divan haberi bulunmuştur.
TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı
TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin' Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı iftar yemeğinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken Galatasaray'la devam eden şampiyonluk yarışına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu Fenerbahçe'nin ligden çekilme dahil olmak üzere birçok konuyu görüşeceği Olağanüstü Genel Kurul'una sayılı günler kala Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Aziz Yıldırım'ın kararı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kritik toplantı! 2 Nisan öncesi yapılacak
Fenerbahçe'de kritik toplantı! 2 Nisan öncesi yapılacak Sarı lacivertli yönetim, 2 Nisan'da gerçekleştireceği olağanüstü genel kurul öncesinde Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir toplantı yapacak.
25.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Ali Koç için suç duyurusu!
Galatasaray'dan Ali Koç için suç duyurusu! Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamaları sonrasında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
20.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz' Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Trabzonspor
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek, Süper Kupa tarihi için önemli ifadeler kullandı.
20.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil!
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil! Fenerbahçe'de 1994-1998 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Ali Şen, sarı-lacivertlilerin 1996 yılında elde ettiği şampiyonluk için Trabzonspor'a göndermede bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iş çok ciddi! 'Ligden çekilme' düşüncesine camiadan büyük destek
Fenerbahçe'de iş çok ciddi! 'Ligden çekilme' düşüncesine camiadan büyük destek Süper Lig'de pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftar sahaya inmiş, büyük olaylar çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'ligden çekilme' konusu ile ilgili "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın" açıklamasını yapmıştı. 'Ligden çekilme' düşüncesini 2 Nisan'da yapılacak genel kurulun oylarına sunma kararı alan sarı-lacivertli kulüpte, buradan çıkacak sonuca göre nihai karar verilecek. Daha önce de yaşanan sıkıntıların ardından gündeme gelen ligden çekilme konusu, ilk kez bu kadar ciddi bir boyuta ulaştı.
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor, yaşanan olaylarla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyecek
Trabzonspor, yaşanan olaylarla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyecek Trabzonspor, Fenerbahçe maçıyla ilgili yarın saat 15.00'de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.
19.03.2024 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi CHP binasındaki para sayma görüntüleriyle ilgili konuşan Erdoğan, 'İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak.' dedi.
15.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu. Milliyet'e özel açıklamalarda bulunan Çebi, iddialara sert yanıtlar verdi. İşte detaylar...
13.03.2024 Beşiktaş
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur Beşiktaş’ta eski yöneticiler Ali Bayrak ve Seyit Ateş, Başkan Hasan Arat’ın açıklamalarına sert cevap verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin eski başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı
Fenerbahçe'nin eski başkanı Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı 1986-1989 yılları arasında Fenerbahçe'nin başkanlığını yapan ve aynı zamanda Yüksek Divan Kurulu Üyesi Tahsin Kaya son yolculuğuna uğurlandı. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen törene Ali Koç katıldı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya hayatını kaybetti
Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya hayatını kaybetti Fenerbahçe'de 1986-1989 yılları arasında başkanlık görevinde bulunan Tahsin Kaya 87 yaşında hayatını kaybetti.
9.03.2024 Fenerbahçe
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak'
Hasan Arat'tan Galatasaray'a cevap! 'Tesise girmesi yasak' Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, kadro dışı kalan futbolcular, Muçi, Semih Kılıçsoy hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tesislere girmesini yasakladığı kişiyi açıklayan Arat, kulübe bir sporcunun ihtar çektiğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray'a Onur Göçmez yanıtı geldi.
9.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri!
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri! Hayatımızda geçen her 11 ayın sonunda heyecanla karşıladığımız Ramazan ayı aslında herkes için mutlu ayrıntılar barındırıyor. İşte ne zaman görsek bizi samimiyetiyle kucaklayan ve Ramazan’ın habercisi olarak kuşaktan kuşağa aktarılan o 5 muhteşem geleneğin kökenleri.
8.03.2024 Advertorial
Tanpınar’ın Münih bildirisi Türkçede
Tanpınar’ın Münih bildirisi Türkçede Ahmet Hamdi Tanpınar’ın 1957’de Münih’te düzenlenen Oryantalistler Kongresi’ndeki bildirisi Fransızca aslından ilk kez Türkçeye çevrildi. “Essai d’interprétation des images de la vieille poésie amoureuse” adlı çalışma İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’ndan Araş. Gör. Çağatay Yılmaz tarafından Türkçeye aktarıldı. Tanpınar külliyatındaki yerini alan metin sanatkritik.com adresinde yayımlandı.
7.03.2024 Kültür Sanat
Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması!
Sadettin Saran'dan adaylık açıklaması! İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, adaylık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da yeni Divan Başkanı Mahmut Ören!
Trabzonspor'da yeni Divan Başkanı Mahmut Ören! Trabzonspor'un Seçimli Olağan Divan Kurulu'nda Mahmut Ören, yeni divan başkanı seçildi.
2.03.2024 Trabzonspor
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli!
Dursun Özbek: Bilanço çiçek gibi görünmeli! Avrupa’dan elenmenin ardından lig ve kupaya dönen G.Saray’da Başkan Dursun Özbek, ara transfer döneminde her türlü riski üzerine aldı, transfer harcaması yaptırmadı. Boey’in satışına rağmen seçimi öncelik gören Özbek, "Nisan ayında bilanço çiçek gibi görünmeli" diye konuştu.
29.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız
Dursun Özbek: Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı Olağanüstü Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Divan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.