Diyabakır

Diyabakır

Son dakika diyabakır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diyabakır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diyabakır haber sayfamızda...

Diyabakır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120 diyabakır haberi bulunmuştur.
Telefonlara cevap vermeyince ortaya çıktı! 9 yıllık eşini uykusunda öldürdü
Telefonlara cevap vermeyince ortaya çıktı! 9 yıllık eşini uykusunda öldürdü Diyabakır'da bir sitede apartman görevlisi olan Mehmet Denizli (33), eşi Basra Denizli’yi (38) uyurken tabancayla vurarak öldürüp, intihar etti.
24.05.2023 Gündem
‘Bakkal dükkânı bile yönetmedin’
‘Bakkal dükkânı bile yönetmedin’ Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Yurt dışından bay bay Kemal 300 milyar dolar getireceğim diyerek ülkeyi tefecilere pazarlamıyor mu? Sen devlet yönetmek nedir bilmezsin. 20 yıldır Elhamdülillah bu devleti yönetiyoruz” dedi.
16.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: PKK'sından FETÖ'suna tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: PKK'sından FETÖ'suna tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yaptı.
15.04.2023 Haberler
Diyarbakır'da 840 personelle operasyon başlatıldı!
Diyarbakır'da 840 personelle operasyon başlatıldı! İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da 840 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu' başlatıldı. Operasyonun ilk gününde Lice kırsalında tespit edilen 5 sığınakta 1 adet EYP düzeneği, 145 kilogram toz esrar ile çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
14.01.2023 Gündem
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün Diyarbakır'da 349 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü evlat nöbetinde, 1217'nci güne girildi.
1.01.2023 Haberler
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün! 'Umutla mücadelemize devam edeceğiz'
Diyabakır'daki evlat nöbetinde 1217'nci gün! 'Umutla mücadelemize devam edeceğiz' Diyarbakır'da 349 ailenin dönüşümlü olarak sürdürdüğü evlat nöbetinde, 1217'nci güne girildi.
1.01.2023 Gündem
Diyarbakır’da polis aracına hain saldırı
Diyarbakır’da polis aracına hain saldırı Çevik Kuvvet polislerinin bulunduğu zırhlı servis aracının geçişi sırasında park halindeki bomba düzenekli otomobil patlatıldı. Hain saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı, olayla ilgili 5 kişi yakalandı.
17.12.2022 Gündem
Kırsal kalkınma için ‘Yarının Köyleri’
Kırsal kalkınma için ‘Yarının Köyleri’ E-ticaret platformu Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Türkiye’nin köylerinin üretim potansiyelini dijital teknolojileri kullanarak artıracak, kırsal kalkınmayı destekleyecek “Yarının Köyleri” projesini başlattı. Proje kapsamında, Trendyol’un teknolojik yetkinlikleri ve UNDP’nin saha tecrübesini köylere ulaştırarak istihdamın artırılması, üretimin güçlendirilmesi, kültürel değerlerin korunarak kırsal kalkınmanın desteklenmesi amaçlanıyor.
5.11.2022 Gündem
2022 Bayram Namazı Saat Kaçta? İl İl Kurban Bayramı Namazı Saati Diyanet Tarafından Açıklandı! Bayram Namazı Nasıl Kılınır?
2022 Bayram Namazı Saat Kaçta? İl İl Kurban Bayramı Namazı Saati Diyanet Tarafından Açıklandı! Bayram Namazı Nasıl Kılınır? 2022 Kurban Bayramı namaz vakitleri il il Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bildirilmişti. Bayram namazı bu sene Ankara'da 06.03, İstanbul'da 06.15, İzmir'de 06.29, Çanakkale'de 06.28, Iğdır'da 05.18'de kılınacak.
9.07.2022 Bilgi Rehberi
İl İl 2022 Bayram Namazı Saatleri: Bayram Namazı Saat Kaçta? Kurban Bayramı Namazı Nasıl Kılınır?
İl İl 2022 Bayram Namazı Saatleri: Bayram Namazı Saat Kaçta? Kurban Bayramı Namazı Nasıl Kılınır? 81 ilin bayram namazı saati gündemde. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana... Zilhicce ayında idrak edilen Kurban Bayramı'nın bu yılki bayram namazı vakitleri de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşıldı. İşte, illere göre 2022 bayram namazı vakitleri...
9.07.2022 Bilgi Rehberi
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na emoji yanıtı
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na emoji yanıtı Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz hafta 3 soru sordum. Bizim mesajımıza emoji ile cevap vermiş. Sayın Kılıçdaroğlu emojiyi bırak, ergenler gibi davranmaktan vazgeç. Amacın ne, ondan bahset." dedi.
15.03.2022 Haberler
MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar
MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz hafta 3 soru sordum. Bizim mesajımıza emoji ile cevap vermiş. Sayın Kılıçdaroğlu emojiyi bırak, ergenler gibi davranmaktan vazgeç. Amacın ne, ondan bahset." dedi.
15.03.2022 Haberler
Son dakika! Diyarbakır'da operasyon: Lilit Amed yakalandı
Son dakika! Diyarbakır'da operasyon: Lilit Amed yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünde sorumlu düzeyde faaliyet yürüten 'Turuncu Kategori'de yer alan Lilit Amed kod adlı Hatun Dağtaş isimli teröristin yakalandığı bildirildi.
27.08.2021 Gündem
Hu çeker (Bugün seyre çıkmış) şiiri - Ruhi Su
Hu çeker (Bugün seyre çıkmış) şiiri - Ruhi Su Ruhi Su, eşsiz sesi ile Türk müziğinin unutulmaz ustalarından birisidir. Ankara Devlet Konservatuarını bitiren sanatçı birçok köy enstitüsünde ve okulda öğretmenlik yapmıştır. Sanatçı, Cumhurbaşkanlığı Orkestrası’na seçilmiş ve birçok operalarda rol almıştır.
3.11.2023 Şiirler
2 bin yıllık Roma yolu gün yüzüne çıkarılıyor
2 bin yıllık Roma yolu gün yüzüne çıkarılıyor Amida Höyük Kazı Başkanı Prof. Dr. İrfan Yıldız: "Vatandaşlar dönemin Roma yolunu kullanarak, İçkale'yi ziyaret etmiş, buraları gezen turistler hem Roma hem Osmanlı hem de Cumhuriyet döneminde kullanılan yol düzenlemelerini görmüş olacaklar" dedi.
19.04.2021 Tatil
Mumbar Nedir? Mumbar Dolması Hangi Hayvanın Neresinden Yapılır?
Mumbar Nedir? Mumbar Dolması Hangi Hayvanın Neresinden Yapılır? Mumbar dolması mumbardan yapılan ve meraklıları tarafından tam bir ziyafet olarak görülen geleneksel bir yemektir. Türk mutfağına özgü ve değişik yörelerde farklılıklar gösteren yapımı ile mumbar dolması giderek ilgi çeken bir yemek olmaya başladı. Fakat bu yemeği bilmeyen kişiler mumbar dolmasını, nasıl yapıldığını merak etmektedirler. Mumbar ve mumbar dolması hakkında bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.
6.07.2021 Bilgi
HDP önünde evlat nöbetindeki aile sayısı 151 oldu
HDP önünde evlat nöbetindeki aile sayısı 151 oldu Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP il binası önündeki oturma eylemi, 412'nci günde de sürüyor. Tunceli'nin Pülümür ilçesinden 2014 yılında 26 yaşındayken kaçırılan oğlu Çetin için gelen Düzgün Özkan ve Mersin'de 19 yaşındayken kaçırılan kardeşi Çetin için Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden gelen Ahmet Kurt ile oturma eylemindeki aile sayısı 151 oldu.
18.10.2020 Gündem
Diyarbakır'da husumetli aileler birbirine girdi
Diyarbakır'da husumetli aileler birbirine girdi Diyabakır'da husumetli iki komşu ailenin tarlalarından birinde çıkan yangın, diğerine de sıçradı. Yangın için birbirini suçlayan iki ailenin fertleri arasında çıkan taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi vurularak hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi de yaralandı.
24.06.2020 Haberler
Tarlada yangın çıktı, husumetli aileler birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var
Tarlada yangın çıktı, husumetli aileler birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var Diyabakır, husumetli iki komşu ailenin tarlalarından birinde çıkan yangın, diğerine de sıçradı. Yangın için birbirini suçlayan iki ailenin fertleri arasında çıkan taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi vurularak hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi de yaralandı.
24.06.2020 Gündem
Krediler ‘burs’a dönüşecek
Krediler ‘burs’a dönüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin KYK kredi borçlarının silinmesinin gündemlerinde olduğunu söyleyerek, “Bütçe müzakerelerinden sonra masaya getireceğiz” dedi
11.12.2019 Siyaset
Kızıltepe’ye kayyum atandı
Kızıltepe’ye kayyum atandı Mardin’in Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı HDP’li Nilüfer Elik Yılmaz görevinden uzaklaştırıldı. Valilik, Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam’ı kayyum olarak atadı.
5.11.2019 Siyaset
Son bir ayda 5. kez intihara kalkıştı
Son bir ayda 5. kez intihara kalkıştı Diyarbakır'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve bir ay içerisinde 5’inci kez tarihi surlara çıkarak intihar girişiminde bulunan intahara kalkışan Z.D. adlı genç kız polis ekipleri tarafından ikna edildi. 
11.09.2019 Haberler
Yolcu otobüsünün altında kalarak öldü
Yolcu otobüsünün altında kalarak öldü Diyabakır Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir firmada çalışan Akif Bayram (38), geri manevra yapan otobüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan Bayram tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
28.07.2019 Gündem
Diyarbakır ve Batman’daki trafik kazaları
Diyarbakır ve Batman’daki trafik kazaları Diyarbakır ve Batman'da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu trafik kazaları, şehir polis kameralarına yansıdı. Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde şehir polis kameralarının kaydettiği trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Diyarbakır ve Batman'da da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu trafik kazaları kameralara yansıdı. Diyarbakır’da bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir aracın servis minibüsünü sıkıştırdığı görüldü. Minibüs şoförünün frene basması ile arkadan gelen hafif araç minibüse çarptı. Batman’da ise Diyabakır Caddesi üzerinde meydana gelen kaza şehir polis kamerasına yansıdı. Kavşakta seyir halinde olan tırın sağ tarafından sola dönmek isteyen otomobil, kör noktaya denk geldi. Bu sırada tır otomobile çarparak durdu. Kazada otomobilin tırın altında kalmadan çıkması büyük bir faciayı önledi. Batman’da meydana gelen bir diğer kazada ise kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araç, sağ yolda yeşilde geçen bir diğer hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışma şiddetiyle araçlar refüje çarparak durabildi. Kazalar sonucunda araçların tamamında maddi hasarların meydana geldiği görüldü.
11.09.2019 Nevidyo
İçişleri'nden son dakika açıklaması! 3 ilde çatışma
İçişleri'nden son dakika açıklaması! 3 ilde çatışma İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakır'da 2, Hakkari'de 4, Tunceli'de 1 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.
25.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyabakır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.