Bir yıllık evlat nöbeti! Diyarbakır anneleri: Bin yıl geçse de buradayız
Bir yıllık evlat nöbeti! Diyarbakır anneleri: Bin yıl geçse de buradayız Terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyledikleri çocukları için HDP Diyarbakır binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin mücadelesinde bir yıl geride kaldı. Bu süreçte 15 aile evlatlarına kavuştu. Oturma eylemini başlatan Hacire Akar’ın eve dönen oğlu evlenip baba oldu. ››Eylemini sürdüren 151 aile ise umutla evlatlarına kavuşacakları günü bekliyor. Aileler “Çocuklarımızı alana kadar buradayız” diyor.
3.09.2020 Gündem
Terör örgütü PKK’dan Diyarbakır Annelerine karşı 'aile köleliğin sembolü' propagandası
Terör örgütü PKK’dan Diyarbakır Annelerine karşı 'aile köleliğin sembolü' propagandası Terör örgütü PKK’dan kaçarak teslim olan Cesur kod adlı bir terörist, Diyarbakır Annelerine, cezaevinden bir mektup gönderdi. Terör örgütünün Diyarbakır Annelerinin mücadelesinden büyük rahatsızlık duyduğunu söyleyen Cesur kod adlı terör örgütü üyesi “Siz evlat nöbeti tutarken terör örgütü ‘aile köleliğin sembolüdür’ propagandasıyla kafalarını yıkamaya çabalıyor” dedi.
5.04.2020 Gündem
Kanaat önderlerinden Diyarbakır annelerine destek
Kanaat önderlerinden Diyarbakır annelerine destek Şırnak'tan gelen Jırki ve Tatar ailelerinin temsilcileri, dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine destek ziyaretinde bulundu.
20.09.2019 Gündem