Metabolizmayı yavaşlatan nedenler nelerdir?
Metabolizmayı yavaşlatan nedenler nelerdir? Metabolizmayı yavaşlatan sebepler başta kadınlar olmak üzere herkesin merak ettiği bir konu olarak yer almaktadır. Metabolizmayı yavaşlatan ve günlük hayatımızda yer alan birçok etmen bulunur. Yazın gelmesiyle beraber kişiye özgün olmayan ve kişinin sağlığına zararlı diyetlerle metabolizmayı yavaşlamasına neden olur.
24.04.2018 Gündem
Metabolizmam neden yavaşladı ?
Metabolizmam neden yavaşladı ? Metabolizmayı yavaşlatan sebepler başta kadınlar olmak üzere herkesin merak ettiği bir konu olarak yer almaktadır. Metabolizmayı yavaşlatan ve günlük hayatımızda yer alan birçok etmen bulunur. Yazın gelmesiyle beraber kişiye özgün olmayan ve kişinin sağlığına zararlı diyetlerle metabolizmayı yavaşlamasına neden olur.
22.04.2018 Gündem
Şok diyet listeleri hakkında neler biliyoruz?
Şok diyet listeleri hakkında neler biliyoruz? Diyet listeleri, fazla kilolarından kurtulmaya karar veren herkesin kurtarıcısı! Peki, sağlıktan uzak şok diyet listeleri de kurtarıcı mı? Şok diyet listeleri mucizeler yaratarak 3 günde 10 kilo, 5 günde 15 kilo vermenizi sağlıyor mu? Kilo vereceğinizi iddia eden bu diyet listeleri hakkında neler biliyoruz?
6.01.2017 Diyetler