Dmc

Dmc

Son dakika DMC haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DMC gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DMC haber sayfamızda...

Dmc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.177 dmc haberi bulunmuştur.
‘Arap Kadri’ vizyonda!
‘Arap Kadri’ vizyonda! Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerinde yer aldığı ‘Arap Kadri’ filminin galası, önceki akşam Tekin Aral’ın kızı Ayça Aral’ın ev sahipliğinde Etiler Alkent ING Cinecity’de gerçekleşti.
19.04.2024 Cadde
Bu kez caz yaptı!
Bu kez caz yaptı! İrem Derici, yeni şarkısı ‘Milyonda Bir’le hayranlarını şaşırttı.
23.03.2024 Cadde
Vizyon tarihi açıklandı
Vizyon tarihi açıklandı Ahmet Mümtaz Taylan ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
13.03.2024 Cadde
İlk kez gençlere söyledi
İlk kez gençlere söyledi Kalben, Kampüse Dönüş Festivali kapsamında Sabancı Üniversitesi’nde konser verdi.
28.02.2024 Cadde
‘Alev alev geliyor’
‘Alev alev geliyor’ Hande Ünsal, bir yıllık sessizliğini ‘Yangın’la bozdu. Yaza girmeden kariyerinin ilk albümünü yayınlamaya hazırlanan şarkıcı, projenin ilk eseri ‘Yangın’ı müzikseverlerle buluşturdu.
26.01.2024 Cadde
Ankara'da aydınlatma direğine çarpan otomobil tanınmaz hale geldi
Ankara'da aydınlatma direğine çarpan otomobil tanınmaz hale geldi Ankara'nın Çubuk ilçesinde, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölündü, sürücü yaralandı.
5.01.2024 Gündem
‘Hadi Git’e yeni yorum
‘Hadi Git’e yeni yorum Zeynep Mansur, Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ adlı şarkısını yeniden yorumladı.
29.11.2023 Cadde
‘Mevzu Derin’e düet
‘Mevzu Derin’e düet Funda Arar, şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Rast ile ‘Mevzu Derin’ parçasına düet yaptı.
15.11.2023 Cadde
35 ülkeden turizmciler GlobeMeets’te buluştu
35 ülkeden turizmciler GlobeMeets’te buluştu Türkiye’de ilk defa turizm alanında klasik fuarların dışında acenteler ve yurtdışından temsilcileri zaman kaybetmeden buluşturan bir etkinlik gerçekleştirildi.
23.09.2023 Ekonomi
Hem söyledi hem güldürdü
Hem söyledi hem güldürdü Yıldız Tilbe, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde, izleyici karşısına çıktı.
21.06.2023 Cadde
‘Duy İstanbul’ dedi
‘Duy İstanbul’ dedi Ziynet Sali, DMC etiketli yeni single çalışması ‘Duy İstanbul’u yarın hayranlarıyla buluşturacak.
15.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Ortak boşanma açıklaması Boşanmaya karar veren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ortak bir açıklama yaptı...
14.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Açılışa babetle gitti Bülent Ersoy, önceki gün Silivri’de Uğur Vergili’nin sahibi olduğu AslıNaz Konakları’nın lansmanına katıldı...
26.01.2023 Cadde
Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz'in hastalığı ne?
Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz'in hastalığı ne? Şarkılar Bizi Söyler bu hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Bu isimlerden biri de Yeliz... Lösemiyi yenen Yeliz'in biyografisini merak edenler "Yeliz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeliz'in hastalığı ne?" diye soruyor.
14.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Eski eşe gönderme Miley Cyrus, yeni single’ı ‘Flowers’ı, eski eşi Liam Hemsworth’un doğum günü olan 13 Ocak’ta yayınlayacak...
6.01.2023 Cadde
Sri Lanka'yı Mandous Kasırgası vurdu: 3 ölü, 19 yaralı
Sri Lanka'yı Mandous Kasırgası vurdu: 3 ölü, 19 yaralı Sri Lanka'yı etkisi altına alan Mandous Kasırgası nedeniyle en az 3 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
12.12.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Asalet’ ile geliyor Emre Kaya, yedi şarkıdan oluşan, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu albümü ‘Yüzüme Söyle’den ‘Asalet’ şarkısını kliplendirdi...
25.11.2022 Cadde
Ercan Saatçi kimdir kaç yaşında? Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri...
Ercan Saatçi kimdir kaç yaşında? Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri... Ercan Saatçi, hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 90'lı yıllara damga vuran isimler arasında yer alan ve İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün kurulması ile yıldızı parlayan isimlerden olan Ercan Saatçi son olarak Çok Akustik adlı bir programın sunuculuğunu üstleniyor. İşte Ercan Saatçi hayatı ve kariyeri...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
Sami Kohen’i özlemle anıyoruz
Sami Kohen’i özlemle anıyoruz Milliyet Gazetesi’nde 66 yıl boyunca yazı yazarak Türkiye dış haberciliğine damga vuran usta kalem Sami Kohen’i, vefatının birinci yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz.
18.10.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Rekor kırdı Zeynep Bastık, Diyarbakır’daki Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında, konser verdi...
14.10.2022 Cadde
Karaca’dan ikinci klip
Karaca’dan ikinci klip Işın Karaca, DMC ortaklığıyla geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Sen Ben Aşk’ isimli albümüne ikinci klibi ‘Gurbetlik’ isimli şarkıya çekti.
29.09.2022 Cadde
Dostluk düeti
Dostluk düeti Zeki Güner ve Yonca Lodi, söz ve müziği Güner’e ait ‘Yelkovan’ isimli şarkıya düet yaptı.
29.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Boşanıyorlar! Tuğba Özerk, yaklaşık 1...
24.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anadolu turunda Sıla, Ege turnesinden sonra Anadolu turuna başladı...
17.09.2022 Cadde
‘Bal’ gibi Ece!
‘Bal’ gibi Ece! Ece Mumay, ‘Bal’la sevenleriyle yeniden buluştu.
9.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dmc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.